Alisveris siniri
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Alisveris siniri
Ayrıca eklemek isterim ki sorun tam olarak bu noktada senin gibi düşünenler yüzünden ortaya çıktı.Bu piyasa dengesizleşmesine bizzat tanıklık ettim.Bizler 1M demek yerine nasıl olsa mecbur diyip 5-6m fiyatlae çektik.Ne için? Para dursun lazım olur diye.Para lazımdı evet ama bizler unyttuk ki madene 1m deseydik üretilenler 2M olacaktı.Bizler 5dedikçe üretenler arttırdı üretenler arttırdıkça satıcılar arttırdı piyasa böyle pompalandı işte kimse planlamıyordu 200ü aşacağını kimse düşünmüyordu bunun sonuçlarında ilerde bir tılsıma 400-500 verileceğini.Elimizde patlattık piyasayı tabi ağlarız sonra limit çok alçak diye.Alçak olan para limiti değil oyuncuların alım gücünün ne olduğunu bilmemesidir
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Tılsımların bütçeci bence önceden hesaplanıp olması gerektiği bir fiyatta satılıyor. Çünkü Kondrit madenini ele alırsak 295 akçeden çekiyor Yıldırım 2 tılsımın'da ise 18 adet istiyor buda 53₺ yapıyor. İlk başından beri belliydi yani Tılsımların piyasayı alt üst edeceği bu durumda yanlış bir şey yok. Arkadaşımız piyasanın yüksekliğinden bahsetmiş günümüzde 340m civarında olan Yıldırım 2 Tılsımı ne kadar düşük olabilir bir fiyattan satıla bilirdi ki, o zaman kimse materyalleri toplamakla uğraşmaz direk parasını kasar alır.
200m sınırı oyun içinde hala kullanılabilir fakat Tılsım olayında bozuluyor. Eşya, maden almak istersen bunları kolaylıkla alınır.
O yüzden bu olayla oyuncuların bir suçu yok, oyunun doğasında'da bir sorun yok. Sadece oyunun olması gereği bu sınırlamanın artış göstermesi.
200m sınırı oyun içinde hala kullanılabilir fakat Tılsım olayında bozuluyor. Eşya, maden almak istersen bunları kolaylıkla alınır.
O yüzden bu olayla oyuncuların bir suçu yok, oyunun doğasında'da bir sorun yok. Sadece oyunun olması gereği bu sınırlamanın artış göstermesi.
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim materyal toplamaz parasını kasar diyorsun da birisi üreticek ki diğeri parasını kasıp satın alsın.Baştan yanlış mantığonız var yahu

- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <LIL>
Senin kurmuş olduğun düşünceye göre böyle bir mantık çıkıyor. O zaman ilk üreten adam aylarca uğraşsın onu 400 m değilde gitsin 80 90 m'ye satsın sence bu mantıklı mı ?TRoyxpunisher yazdı:Kardeşim materyal toplamaz parasını kasar diyorsun da birisi üreticek ki diğeri parasını kasıp satın alsın.Baştan yanlış mantığonız var yahu
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Haklısında atladığın tek şu nokta var hangi şey veya herhangi bi olay zamana karşı koyabiliyorki zaman herşeyi değiştirirTRoyxpunisher yazdı:Ayrıca eklemek isterim ki sorun tam olarak bu noktada senin gibi düşünenler yüzünden ortaya çıktı.Bu piyasa dengesizleşmesine bizzat tanıklık ettim.Bizler 1M demek yerine nasıl olsa mecbur diyip 5-6m fiyatlae çektik.Ne için? Para dursun lazım olur diye.Para lazımdı evet ama bizler unyttuk ki madene 1m deseydik üretilenler 2M olacaktı.Bizler 5dedikçe üretenler arttırdı üretenler arttırdıkça satıcılar arttırdı piyasa böyle pompalandı işte kimse planlamıyordu 200ü aşacağını kimse düşünmüyordu bunun sonuçlarında ilerde bir tılsıma 400-500 verileceğini.Elimizde patlattık piyasayı tabi ağlarız sonra limit çok alçak diye.Alçak olan para limiti değil oyuncuların alım gücünün ne olduğunu bilmemesidir
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kadıköy Acil
100-150 ha iyiymişTRoyxpunisher yazdı:Arkadaşım bahsettiğim olayı sen daha baştan anlamamışsın ki.Para hepimizde var zaten ama bahsettiğim şey maden fiyatları düşünsene en pahalı maden en başından beri 5mden satılsa piyasadaki en pahalı tılsım maximum 100-150m olurdu zengin yine zengin kalırdı çan eğrisi misali zenginlik belirtisi 600M değil de 200M olurdu.Olmalıydı da...Alım gücün azalmayacaktı senin eğer en başından beri biz oyuncular piyasayı anlamsızlaştırmasaydık şu an nasıl 300-400e alaniliyorsan istediğini piyasayı uçurmasaydık ilk oyuncular olarak şu an 150ye alıyor olurdun.Yine zengin olurdun alım gücün değişmediği için
Son..
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
Hocam dusunsene bi, her sey senin dedigin gibi oldu, y2 tilsimi 200m farzedelim. Y2 si olmayn bir buyucu holde 200m i kac gunde kasabilir sence? Sadece plus ve hasara sahip iken. Torba toplayip satsa. Kac gun surer bir dusunsene. Gunde 6 m kassa, yaklasik olarak bir ayda uretebilir. Sence bunun bu kadar kolay olmamasini yonetim istemis olabilir mi?TRoyxpunisher yazdı:Ayrıca eklemek isterim ki sorun tam olarak bu noktada senin gibi düşünenler yüzünden ortaya çıktı.Bu piyasa dengesizleşmesine bizzat tanıklık ettim.Bizler 1M demek yerine nasıl olsa mecbur diyip 5-6m fiyatlae çektik.Ne için? Para dursun lazım olur diye.Para lazımdı evet ama bizler unyttuk ki madene 1m deseydik üretilenler 2M olacaktı.Bizler 5dedikçe üretenler arttırdı üretenler arttırdıkça satıcılar arttırdı piyasa böyle pompalandı işte kimse planlamıyordu 200ü aşacağını kimse düşünmüyordu bunun sonuçlarında ilerde bir tılsıma 400-500 verileceğini.Elimizde patlattık piyasayı tabi ağlarız sonra limit çok alçak diye.Alçak olan para limiti değil oyuncuların alım gücünün ne olduğunu bilmemesidir
Demeye calistigim su ki, bir seyler zor olmali. 200m gibi bir fiyat, ikv gibi itemin güc uzerinde buyuk etki ettigi bir oyunda cok az, cok basit degil mi. Hadi fiyati piyasayi biz bozduk, peki torbalardan topladigimiz itemi isportaya sattigimiz fiyati da mi biz degistirdik.
BU ARADA LUTFEN KONUYU KILITLEMEYIN, farkli goruslere saygimiz, bunlari konusmaktan da duydugumuz bir hosnutlugumuz var.
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Burada tartışma ortamı olduğunu düşünmüyorum
umarım yetkililer de bizle aynı farkındalıktadır ve kitlemezler.Sakın yanlış anlaşılmasın düşmabca bir tutumum yok kimseye.Ya mobildeyim alıntı yapamadım da son yorumların birinde arkadaş demiş ki yönetim bunların pahalı olmasını istemiş olabilir mi diye bence yönetim pahalı olmasını isteswydi alışveriş limiti 200m'de kalmazdı veya bonolar geri dönerdi

- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
Pahali olmasini degil, kolay olmamasini yonetim isterdi dedim kardesim.TRoyxpunisher yazdı:Burada tartışma ortamı olduğunu düşünmüyorumumarım yetkililer de bizle aynı farkındalıktadır ve kitlemezler.Sakın yanlış anlaşılmasın düşmabca bir tutumum yok kimseye.Ya mobildeyim alıntı yapamadım da son yorumların birinde arkadaş demiş ki yönetim bunların pahalı olmasını istemiş olabilir mi diye bence yönetim pahalı olmasını isteswydi alışveriş limiti 200m'de kalmazdı veya bonolar geri dönerdi
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Gölge Haramileri
Valla ne derseniz deyin 200 m güncellemesi 2011 2012 yılına göre geldi ama bugün 2016 dayız yani devir değişiyor ve bizim devire uymamız lazımken devir bize uysun diyoruz. Oyuna her zaman para ekleniyor. Ve günde nerdeyse 300 400 m gibi para birikintisi oluyor yaratık kesmekten gelen paralardan ve İşportacıya satılan eşyalardan gelen paralar... Ne kadar çok para kasılırsa piyasa o kadar çok artar ve bazı şeylerin maddi fiyatı da artar. Bunun için 200.500.000 gibi para aktarımı yetersiz kalıyor.