Bana birileri alisveris siniri olan 200m in mantikli acillamasini yapabilir mi.
Oyundaki tilsimlari satin alirken ayri, satarken ayri ugrasiyoruz. Guncellemeyi gectim su olayi bi cozun. Bu kadar zor olmamali.
Sirf su sacmalik yuzunden kac kisi dolandirildi.
Tabi dolandirilan insanlar hirslanip tilsimini yada parasini yerine koyabilmek icin gunlerce ugrasiyor. Istenilen de bu sanirim.
Yonetimin, yada her neyse, bizi falan dusundukleri yok. Burada bir avuc insanin ugraslariyla kac kurus para kazaniyosaniz, annenizin ak sutu gibi helaldir size. Iciniz cok rahat olsun. Siz copy paste cevaplar verin, yada ona bile zahmet etmeyin, biz zaten koru korune onuyoruz bu oyunu.
Size gostericek saygim kalmadi.
Bu oyunu surduren degerli arkadaslarima sonsuz sukran, kendinize iyi bakin.
Alisveris siniri
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Alisveris siniri
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Alisveris siniri
Birazdan kendine laf ettirmeyen yonetim bu basligida silecek #Rezerved
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
-
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
İlgilenen yok oyunla.
- easlangoren
- İri Fare Avcısı
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kabile
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Aslında en başından beri amacı piyasaların dengesini korumak.Oyun yöneticileri demiyor ki madenleri 10-20mlere satın piyasaları ayarlamak amaçlı olduğunu keşke her oyuncu taa ilk günden farketseydi.Eski zamanları bilen vardır en değerli item 5M ya var ya yoktu.Buna oranla artsaydı piyasa her şey güzel olucaktı o bahsi geçen alışveriş sınuruna göre.Kimse görmüyor ki alışveriş sınırının düşük kalmasındaki asıl payın taaa 49 ilk geldiği zamanki toptancılara ait olduğunu.Piyasa düzenini katleden toptancılara yapın bu konuşmanızı.Lakin alışveriş sınırı normaldir.Yüksek olan bizim ortada konuştuğumuz fiyatlardır.Tabi bu zamandan sonra fiyatlar düzelmeyecek sınır daha yükseltilmeli.Ancak bu dolandırılmaların sorumlusu yönetim değildir tekrar tekrar söylediğim gibi tek sorumlusu biz oyuncuların yıllar önce piyasayı anlamsız bir şekilde yukarı taşımamızdır.
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

arkadas hakli eskiden maden ve itemler o kadar pahalı değildi ama suan 300 400 m lerden bahsediliyor el insaf yahuTRoyxpunisher yazdı:Aslında en başından beri amacı piyasaların dengesini korumak.Oyun yöneticileri demiyor ki madenleri 10-20mlere satın piyasaları ayarlamak amaçlı olduğunu keşke her oyuncu taa ilk günden farketseydi.Eski zamanları bilen vardır en değerli item 5M ya var ya yoktu.Buna oranla artsaydı piyasa her şey güzel olucaktı o bahsi geçen alışveriş sınuruna göre.Kimse görmüyor ki alışveriş sınırının düşük kalmasındaki asıl payın taaa 49 ilk geldiği zamanki toptancılara ait olduğunu.Piyasa düzenini katleden toptancılara yapın bu konuşmanızı.Lakin alışveriş sınırı normaldir.Yüksek olan bizim ortada konuştuğumuz fiyatlardır.Tabi bu zamandan sonra fiyatlar düzelmeyecek sınır daha yükseltilmeli.Ancak bu dolandırılmaların sorumlusu yönetim değildir tekrar tekrar söylediğim gibi tek sorumlusu biz oyuncuların yıllar önce piyasayı anlamsız bir şekilde yukarı taşımamızdır.
auril & DoubleLift
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
Hocam benim param var. istedigim seyi istedigim fiyata alirim. Fiyat dusuk yada yuksek, burda problem bu degil ki. Serbest piyasa, isteyen alir istemeyen uretir. Kimse seni zorlamiyo bu fiyatlara. Parasi olan aliyor. Benim bahsettigim is tam burda iste. Param var ama alamiyorum. 200m alisveris limiti yuzunden oyunda dön dolan kefil aroyoruzTRoyxpunisher yazdı:Aslında en başından beri amacı piyasaların dengesini korumak.Oyun yöneticileri demiyor ki madenleri 10-20mlere satın piyasaları ayarlamak amaçlı olduğunu keşke her oyuncu taa ilk günden farketseydi.Eski zamanları bilen vardır en değerli item 5M ya var ya yoktu.Buna oranla artsaydı piyasa her şey güzel olucaktı o bahsi geçen alışveriş sınuruna göre.Kimse görmüyor ki alışveriş sınırının düşük kalmasındaki asıl payın taaa 49 ilk geldiği zamanki toptancılara ait olduğunu.Piyasa düzenini katleden toptancılara yapın bu konuşmanızı.Lakin alışveriş sınırı normaldir.Yüksek olan bizim ortada konuştuğumuz fiyatlardır.Tabi bu zamandan sonra fiyatlar düzelmeyecek sınır daha yükseltilmeli.Ancak bu dolandırılmaların sorumlusu yönetim değildir tekrar tekrar söylediğim gibi tek sorumlusu biz oyuncuların yıllar önce piyasayı anlamsız bir şekilde yukarı taşımamızdır.
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Arkadaşım bahsettiğim olayı sen daha baştan anlamamışsın ki.Para hepimizde var zaten ama bahsettiğim şey maden fiyatları düşünsene en pahalı maden en başından beri 5mden satılsa piyasadaki en pahalı tılsım maximum 100-150m olurdu zengin yine zengin kalırdı çan eğrisi misali zenginlik belirtisi 600M değil de 200M olurdu.Olmalıydı da...Alım gücün azalmayacaktı senin eğer en başından beri biz oyuncular piyasayı anlamsızlaştırmasaydık şu an nasıl 300-400e alaniliyorsan istediğini piyasayı uçurmasaydık ilk oyuncular olarak şu an 150ye alıyor olurdun.Yine zengin olurdun alım gücün değişmediği için
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası