Oyuna yeni başladığımı yazdım ama neyse herkes anlayışlı olmayabilirlodos53 yazdı:Bu konuyu açan 1000. Üye oldunuz tebrik ediyoruz,ödülünüz kargoyla eviniz'e gönderilecektir.
En İyi Para Kasma Yöntemi
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: En İyi Para Kasma Yöntemi
Öylesine yazmıştım kardeşim,kalbini kırdıysam affola iyi oyunlar...Luighy yazdı:Oyuna yeni başladığımı yazdım ama neyse herkes anlayışlı olmayabilirlodos53 yazdı:Bu konuyu açan 1000. Üye oldunuz tebrik ediyoruz,ödülünüz kargoyla eviniz'e gönderilecektir.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Yok ya sıkıntı yoklodos53 yazdı:Öylesine yazmıştım kardeşim,kalbini kırdıysam affola iyi oyunlar...Luighy yazdı:Oyuna yeni başladığımı yazdım ama neyse herkes anlayışlı olmayabilirlodos53 yazdı:Bu konuyu açan 1000. Üye oldunuz tebrik ediyoruz,ödülünüz kargoyla eviniz'e gönderilecektir.
Hacı, hiç uğraşma be. Oyunun mekaniği basit, arkadaş çevresi edin. Biraz maden dolaş para eden etmeyen ne var maden yerlerini öğren. Birkaç item üret ardından bölge atmaya başla ve holde para kasarak tılsımlarını üret. Bu şekilde ilerliyor bu sistem. Tılsımlarını da tamamladıktan sonra bu işin sonu yok.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Teşekkür ederim oyunu bi öğreneyim yetenekleri felan sağolun genede çok teşekkür ederim hayırlı geceler.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Maden çekemiyorsan,ticaret bilgisi edin.Bir şeyi ucuza al pahalıya sat.Hiç uygulamadığım bir yöntem ama kulaktan dolma yazıyorum.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Tamamdır fakat maden çekmek parayla mı ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Yok ya maden çekmek parayla değil.Maden çekince değerli olan madenin düşme şansını arttırmak parayla 
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Peki maden çekmek için gerekli bişey yokmu istediğin madeni istedğin zaman çekebiliormusun
Retaliation yazdı:Maden çekemiyorsan,ticaret bilgisi edin.Bir şeyi ucuza al pahalıya sat.Hiç uygulamadığım bir yöntem ama kulaktan dolma yazıyorum.
Furkan burda beni tarif etmişsin 2m den 5 adet menekşe aldım 5 m den satmıştım 2-3 gün öncesine kadar.