En İyi Para Kasma Yöntemi
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
En İyi Para Kasma Yöntemi
Bir konu açmıştım fakat kapanmış nedenini anlamadım fakat oyuna yeni başladım akçe alacağım akçe ile oyun içi iksir alıp satmak veya akçeyle başka şeyler alıp onları satsam para kazanabilirmiyim kondrit vb.
Re: En İyi Para Kasma Yöntemi
Forumda bu tür olaylar olur
Welcome to İKV
Welcome to İKV
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Önce ki konuşmalardan yola çıkarak para yatırmanı asla önermiyorum. Maden çekerek ve satarak para elde edebilirsin.Luighy yazdı:![]()
Teşekkürler Fakat Varmıdır Bildiğiniz Para Kasma Yöntemi Akçe İle Oyun İçi İksir Alımı Falan Varmış Diye Gördüm Birkaç Yerde Birde Konfrit İsmini gördüm
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Ama benim maden çekecek zamanım yok ayrıca zaten para yatıracağımki çemberlitaş kutu alacağım en azından 
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Zamanın yoksa oyuna başlamadan bırak hocam. Biraz oyun bilgisi olan biri MMORPG oyunlarının en çok zaman yiyen oyun türü olduğunu bilir. Bu tür oyunlarda bir yere varmak istiyorsan mutlaka zaman ayırman gerekli. Eğer yeni başlıyorsan ve ille de oynayacağım diyorsan buyur oyna zamanla sende anlayacaksındır.Luighy yazdı:Ama benim maden çekecek zamanım yok ayrıca zaten para yatıracağımki çemberlitaş kutu alacağım en azından
Para kasma olayına gelecek olursak yeraltında cin felan keserek para kasabilirsin ama bu da maden kadar zaman alacaktır ve daha az kazanç getirecektir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Yok yanlış anladın o anlamda zamanım var ama şuan sınavlarım var haftaya bitecek onun için sadece hafta sonu oyuna girebilirim ve zaten oyuna yeni başladım ne maden nedir biliyom ne başka bişey sadece oyunu acilen öğrenmem lazım
Zaten oyuna haftaya başlayacağım bu hafta sonu birkaç abi bana oyunu anlatacak işleyişi kavradığımda zaten maden felanda çekerim sıkıntı olmaz benim butrada asıl sormak istediğim neyler ne kadar para getirir iksir maden vb.
Oyunu daha önceden oynamamış birisi isen para kazanma gibi bir derdin olmasın,karakterini açtıktan sonra görevleri yaparak ilerle son seviyeye ulaştığında gidişata göre farklı şekillerde para kasarsın.Maden çekmek yeni başlayan bir oyuncu için sıkıcı olabilir.
Bu konuyu açan 1000. Üye oldunuz tebrik ediyoruz,ödülünüz kargoyla eviniz'e gönderilecektir.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Tamda bundan bahsediyorum işte teşekkür ederim.berkan587 yazdı:Oyunu daha önceden oynamamış birisi isen para kazanma gibi bir derdin olmasın,karakterini açtıktan sonra görevleri yaparak ilerle son seviyeye ulaştığında gidişata göre farklı şekillerde para kasarsın.Maden çekmek yeni başlayan bir oyuncu için sıkıcı olabilir.