Oyun gittikçe çöküyor destek 0 !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HighTurkeyGG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Oyun gittikçe çöküyor destek 0 !!

Mesaj gönderen HighTurkeyGG »

Isyann yazdı:Gönüllü destek kadrosuda eskisi gibi degil tecrübesiz toy çocuklarla dolu online oyunlarla hiçbir alakası olmayan adamlar gm oluyor daha neleri gm oluyorda siliyorlar yazımızı bak adamlar 1 yıldır turnuva bile düzenleyemedi.Neden?Çünkü o kapasitede degil hiçbiri.
Oyuna biraz ilgi gösterseler olacak ama yöneticiler gerekli ilgiyi göstermiyor ..
Kullanıcı avatarı
Engeltanimaz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Engeltanimaz »

Bu oyunun en büyük sıkıntısı GameMaster ekibinin gönüllü olarak çalışması. Bu insanların bir kazancı olsa, emin olun işine daha sıkı sarılır diyeceğim demesine de, arkadaş bir ton para alıp, oyun ile geliştiriciler ilgilenmiyor ki yöneticiler ilgilensin. Ha hakkını yemeyelim, gerçekten bir kaç yönetici var hakkıyla çalışan, tabi arkaplanda destek ekibinde olup, görünmeyen ama iş yapan kahramanlar da varsa onlara da saygım sonsuz. Ama dediğim gibi geliştirici ekipten bir şey görmeyince Gamemaster ekibinin de yapacağı çok bir şey kalmıyor ne yazık ki. Bundan yaklaşık 3 sene önce ben de oyun değil ama 3 boyutlu tasarım programının distrübütörlüğünü yapan birisinin forumununda yöneticiydim, (Php Vbulletin forumlarından az çok anlarım) benim yönetici olduğum zamanda forum şaha kalkmıştı ve adam kendisine müşteri çekiyordu böylece lakin, sizin yapabilecekleriniz sınırlı ve üst birim sizin bir mailinize 2 ayda anca cevap verince emin olun siz de bir süre sonra onlar gibi ilgilenmemeye başlıyorsunuz. O forum sayfası şimdi kapandı, burası kapanmaz belki ama akıbeti çok da farklı değil gibi ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Eşya iade sistemi.. Az mı para kazandım oradan.. :)
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön