Oyun gittikçe çöküyor destek 0 !!
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Oyun gittikçe çöküyor destek 0 !!
Arkadaşım bu nedir yahu yanlışıkla itemi mi attım desteğe mesaj atıyorum ne geri dönüş var ne listeye ekleme bu nedir böyle gittikçe oyundan soğutuyorsunuz insanı ya bizimle ilgilenin yada oyunu kapayın gitsin ayıp ayıp bu.Hızlı desteğe mesaj attım diyor ''En yoğun yer eşya iade başvurusu'' eee arkadaşım 1 haftadır benim mesajıma bakamıyor mu ?
Re: Oyun gittikçe çöküyor destek 0 !!
Ben desteğe mesaj atmamdan 1 ay sonra dönüş yapıldı ve listeye ismim eklendi.ama hala iade yapılmadı bekliyorum 
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tam bir saçmalık !W0IkaN yazdı:Ben desteğe mesaj atmamdan 1 ay sonra dönüş yapıldı ve listeye ismim eklendi.ama hala iade yapılmadı bekliyorum
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
İşin garip tarafı bundan bir kaç ay önce yanlışlıkla Kıyamet Ayakkabı mı atmıştım.Öylesine desteğe mail yazdım.3 4 gün sonra baktım çantada kıyamet ayakkabı. 
Never beleive someone who tells who they are.
- Engeltanimaz
- Salgın Koruyucusu
Demek ki neymiş, yanlışlıkla hata yapana değil öylesine yazana destek veriyorlarmışZowieN yazdı:İşin garip tarafı bundan bir kaç ay önce yanlışlıkla Kıyamet Ayakkabı mı atmıştım.Öylesine desteğe mail yazdım.3 4 gün sonra baktım çantada kıyamet ayakkabı.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Ahaahahaha sanırım benim şansıma demek ki. 
Never beleive someone who tells who they are.
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Neyse 1 ay bekleyelim bakalım 
- Engeltanimaz
- Salgın Koruyucusu
Kardeş sana bir öneri vereyim, her ne kadar forum kuralı ihlali olsa da hızlı destek ve genel etkileşime "GM Zifan içeri" tarzı herhangi bir Game Master ekibinden birisinin adını yazarsan emin ol, konuyu kilitlemek için girip bakıyorlar ve konu hakkında inceleme yapıyorlar. 8 senelik saptamam bu yönde bir dene derimHighTurkeyGG yazdı:Neyse 1 ay bekleyelim bakalım
Gönüllü destek kadrosuda eskisi gibi degil tecrübesiz toy çocuklarla dolu online oyunlarla hiçbir alakası olmayan adamlar gm oluyor daha neleri gm oluyorda siliyorlar yazımızı bak adamlar 1 yıldır turnuva bile düzenleyemedi.Neden?Çünkü o kapasitede degil hiçbiri.
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Önerin için teşekkürlerEngeltanimaz yazdı:Kardeş sana bir öneri vereyim, her ne kadar forum kuralı ihlali olsa da hızlı destek ve genel etkileşime "GM Zifan içeri" tarzı herhangi bir Game Master ekibinden birisinin adını yazarsan emin ol, konuyu kilitlemek için girip bakıyorlar ve konu hakkında inceleme yapıyorlar. 8 senelik saptamam bu yönde bir dene derimHighTurkeyGG yazdı:Neyse 1 ay bekleyelim bakalım