SIFIRDAN BASLAMAK
SIFIRDAN BASLAMAK
Herkese Cümleten Selamun Aleyküm. Yaklaşık 2-3 Yıl önce oyunu bıraktım Amma döndüm dolaştım ki bu oyun gibi bir oyun bulamadım . Sıfırdan Büyücü kasıcağım.Hangi Sunucu Daha iyidir , doludur en önemlisi düzgün insanların olduğu bir sunucu lazım . Tavsiyelerinizi bekliyorum ve benim gibi sıfırdan kasacak arkadaş varsa onunla bi iletişime geçelim . Saygılar
Re: SIFIRDAN BASLAMAK
Başlamanı önermiyorum
Neden ?TheeWesT yazdı:Başlamanı önermiyorum
Oyun bitmiş durumda tekrar başlamak hata olur
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aleyküm Selam.
Senin için en ideal sunucu Eminönü gibi duruyor.Beyazköşk'ü de tavsiye ederim.Yalnız büyücü dizmek çok zordur.Çemberlitaş grup bölgesinde de lanet meteorit 1 tılsımını isterler
Senin için en ideal sunucu Eminönü gibi duruyor.Beyazköşk'ü de tavsiye ederim.Yalnız büyücü dizmek çok zordur.Çemberlitaş grup bölgesinde de lanet meteorit 1 tılsımını isterler

Afanesiyevo
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Aynen katılıyorum.Birde Meteorit 2(III) olayını çıkardılar.kurtcuozii yazdı:Aleyküm Selam.
Never beleive someone who tells who they are.
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
Fizik bilgisi konsanstrasyon soranlar da cabası artık ama en ilginci üstünde sadece meteorit 1 tılsımı olan oyuncu diğer büyücülere met 2 3 vs diğer tılsımların var mı diye sorup ona göre gruba alıyor.ZowieN yazdı:Aynen katılıyorum.Birde Meteorit 2(III) olayını çıkardılar.kurtcuozii yazdı:Aleyküm Selam.
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yolcu
Öncelikle başlamanı hiç tavsiye etmem tabi bu sana kalmış birşey. Sunucu olarak kalabalık olan yerleri tercih et bence. Eminönü, Teşkilat, Beyazköşk yada Kuklacı gibi. Sınıf olarak da şifacı açmanı tavsiye ederim. Şuan gerek tılsım olarak gerekse grup bulma yönünden en avantajlı sınıf şifacı. Çünkü büyücüde hasarın yanında tılsımlar da aranıyor. Şifacına gb attırdıkça çevre de edinirsin.

Jasmine
DrJasmine
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kadıköy Acil
Aleykum Selam,
Büyücü ile başlaman güzel bir karar. Beyazköşk'ü önermem.Kuklacı veyahut Eminönü sunucusu senin için güzel bir başlangıç olabilir.Bol şanslar.
Büyücü ile başlaman güzel bir karar. Beyazköşk'ü önermem.Kuklacı veyahut Eminönü sunucusu senin için güzel bir başlangıç olabilir.Bol şanslar.
Son..
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
uzunyillarsonra yazdı:Fizik bilgisi konsanstrasyon soranlar da cabası artık ama en ilginci üstünde sadece meteorit 1 tılsımı olan oyuncu diğer büyücülere met 2 3 vs diğer tılsımların var mı diye sorup ona göre gruba alıyor.ZowieN yazdı:Aynen katılıyorum.Birde Meteorit 2(III) olayını çıkardılar.kurtcuozii yazdı:Aleyküm Selam.
İşin en kötü tarafı Migrat ve Sığınağa bile y2 arıyorlar.Bugün öylesine Kenan atayım dedim gruba girdim y2 varmı dedi yok dedim gruptan attı
Never beleive someone who tells who they are.