SIFIRDAN BASLAMAK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
veRbiYo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

SIFIRDAN BASLAMAK

Mesaj gönderen veRbiYo »

Herkese Cümleten Selamun Aleyküm. Yaklaşık 2-3 Yıl önce oyunu bıraktım Amma döndüm dolaştım ki bu oyun gibi bir oyun bulamadım . Sıfırdan Büyücü kasıcağım.Hangi Sunucu Daha iyidir , doludur en önemlisi düzgün insanların olduğu bir sunucu lazım . Tavsiyelerinizi bekliyorum ve benim gibi sıfırdan kasacak arkadaş varsa onunla bi iletişime geçelim . Saygılar
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Re: SIFIRDAN BASLAMAK

Mesaj gönderen TheeWesT »

Başlamanı önermiyorum
veRbiYo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen veRbiYo »

TheeWesT yazdı:Başlamanı önermiyorum
Neden ?
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TheeWesT »

Oyun bitmiş durumda tekrar başlamak hata olur
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Aleyküm Selam.

Senin için en ideal sunucu Eminönü gibi duruyor.Beyazköşk'ü de tavsiye ederim.Yalnız büyücü dizmek çok zordur.Çemberlitaş grup bölgesinde de lanet meteorit 1 tılsımını isterler :)
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

kurtcuozii yazdı:Aleyküm Selam.

Senin için en ideal sunucu Eminönü gibi duruyor.Beyazköşk'ü de tavsiye ederim.Yalnız büyücü dizmek çok zordur.Çemberlitaş grup bölgesinde de lanet meteorit 1 tılsımını isterler :)
Aynen katılıyorum.Birde Meteorit 2(III) olayını çıkardılar. :)
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

ZowieN yazdı:

Fizik bilgisi konsanstrasyon soranlar da cabası artık ama en ilginci üstünde sadece meteorit 1 tılsımı olan oyuncu diğer büyücülere met 2 3 vs diğer tılsımların var mı diye sorup ona göre gruba alıyor.
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

Öncelikle başlamanı hiç tavsiye etmem tabi bu sana kalmış birşey. Sunucu olarak kalabalık olan yerleri tercih et bence. Eminönü, Teşkilat, Beyazköşk yada Kuklacı gibi. Sınıf olarak da şifacı açmanı tavsiye ederim. Şuan gerek tılsım olarak gerekse grup bulma yönünden en avantajlı sınıf şifacı. Çünkü büyücüde hasarın yanında tılsımlar da aranıyor. Şifacına gb attırdıkça çevre de edinirsin.
Resim

Jasmine
DrJasmine
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

Aleykum Selam,

Büyücü ile başlaman güzel bir karar. Beyazköşk'ü önermem.Kuklacı veyahut Eminönü sunucusu senin için güzel bir başlangıç olabilir.Bol şanslar.
Son..
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

uzunyillarsonra yazdı:
ZowieN yazdı:

Fizik bilgisi konsanstrasyon soranlar da cabası artık ama en ilginci üstünde sadece meteorit 1 tılsımı olan oyuncu diğer büyücülere met 2 3 vs diğer tılsımların var mı diye sorup ona göre gruba alıyor.

İşin en kötü tarafı Migrat ve Sığınağa bile y2 arıyorlar.Bugün öylesine Kenan atayım dedim gruba girdim y2 varmı dedi yok dedim gruptan attı :D.Yahu ben güneş asalı kişilerle kestiğimi biliyorum.Bırak güneş asayı,itemi olmayan kişilerle bile kestim.Çember zamanıda değil ilk Sığınak Migrat zamanları.En kötü 25 dakikaya çıkıyorsun bölgeden.Y2'nin yaptığı şey slotları topla sonra vur.Toplayana kadar zaten 2 3 dakika geçiyor.Birde bir kaç kez öldüğünü varsay en kötü 10 dakika gecikiyorsun.Eski usulde ise 10 dakika da ilerlersin.Daha da kötüsü üstünü fullemeye yardım ettiğin insanların,arkadaşların seni tanımıyor olması..Tanıyor olsa bile Tılsımın yoksa adaman sayılmıyorsun.Anlamıyorum cidden sonumuz vahim. :geek:
Never beleive someone who tells who they are.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön