Beyazköşk sunucusuna 10 gün önce eminönü sunucusundan amorYcastigo,HypeRSonicQ arkadaşlarımla birlikte sunucuyu gezmeye kafa dinlemeye geldik. Geçen gün tatsız bir olayla karşı karşıya geldim biz sunucuya gelmeden 2.5 ay önce 'xSinYoR' adında bir büyücü varmış ve bir kaç kişiyle iddalı ws atıp paralarını ve tılsımlarını vermemiş benim o kişi olduğumu sanmışlar sonra skype üzerinden konuşup olayı aydınlığa kavuşturduk fazla uzatmak istemiyorum.
Bu şahısa ile hiç bir alakam yoktur.
mehkan arkadaşım ile atmış ws'yi kendisiyle konuşup hallettik meseleyi kendiside yorum bırakırsa sevinirim bu konuya.
Eminönü sunucusunda xSanaL(şifacı) xBySimoN(savaşçı)
Beyazköşk sunucusunda ise sadece bu fotoğraftaki büyücüm vardır. Benim karakterin tipi ve rütbesi ile de hiç bir alakası yoktur diğer büyücü ile : )
Tılsım ve teşkilat sunucusunda da xSinyoR adında birisi varmış onlar ilede alakam yoktur bilginize. Olacak olaylar ile ilgili mesuliyet kabul etmiyorum.
Bundan yaklaşık 2,5 ay önce gene beyazköşk sunucusuna geçici olarak vs atmaya gelmiştim. "xSinYoR" isimli karakter 3 el elektirk bilgisi 3 üne vsye çağırdı. Bizde eminönündeki sinyor sanıp hakemsiz attık. Vsden sonra tılsımı ödemeden kaçtı. Geçen hafta içinde eminönüdeki asıl sinyor köşke geldiğinde vs attığım şahıs sanıp hırsız tabirini kullandık. Aklımızdaki soru işaretleri kendisi gidererek vs atan'ın o olmadığını belirtmiştir. Ve belirterek vs atılan şahısın asıl sinyorla hiç bir alakası yoktur, vs atan eleman tamamen taklitçidir.
MrMorgan yazdı:Bundan yaklaşık 2,5 ay önce gene beyazköşk sunucusuna geçici olarak vs atmaya gelmiştim. "xSinYoR" isimli karakter 3 el elektirk bilgisi 3 üne vsye çağırdı. Bizde eminönündeki sinyor sanıp hakemsiz attık. Vsden sonra tılsımı ödemeden kaçtı. Geçen hafta içinde eminönüdeki asıl sinyor köşke geldiğinde vs attığım şahıs sanıp hırsız tabirini kullandık. Aklımızdaki soru işaretleri kendisi gidererek vs atan'ın o olmadığını belirtmiştir. Ve belirterek vs atılan şahısın asıl sinyorla hiç bir alakası yoktur, vs atan eleman tamamen taklitçidir.
Merhaba,
XSinyoR (Yusuf) arkadaşımızın çakma karakterlerini kimin açtığını uzun zamandır takip edip, araştırıyorduk.
Açılan çakma karakter ismini "Logistilla" olarak değiştirdi. Elimizde somut bir delil yoktu. Bütün delilleri bir araya getirdiğimiz de net bir şey ortaya çıkardık.
Çakma karakteri açan kişilerin karakterleri meğerse," LyCoS / LyCoSs / TESISATCI / Lupe / JuLieTT / Xyaban / TAŞIYICI " karakterlerine sahip olan Gaziantepli 3 ortağa ait olduğu ortaya çıktı. Uzun zamandır tepkimizi koyduğumuz halde bu arkadaşlarla hala daha güvenen arkadaşlarımız olduğunu tespit ettik. Elimizdeki sunma kararı aldık.
İlk somut delil olarak, LyCoS karakteriyle yapmış olduğu bir macerayla başlayalım..
Daha sonrasında ise,
LyCoS bize çok ağır bir yemin etmişti, bahsettiğimiz karakterle hiç bir alakası olmadığına dair.
Ve daha sonrasında şunu bile der ben o adamla bir grub bölgesi bile atmadım bu güne kadar..
Arkadaşın yaptığı olaylar bu kadarla sınırlıda değil daha fazlasıda var, tabikii
Karakterleri çalınan bir ablamızın karakterleri, karakterler çalındıktan 2 gün sonra LyCoS un loncasında ne işi var?
Tabikii , Beyazköşk sunucusu bu kadar tepkisiz değil. Loncasındaki arkadaş gerçekleri öğrenince LyCoS a resti çekiyor ve loncasından ayrılıyor.
Merhaba,
XSinyoR (Yusuf) arkadaşımızın çakma karakterlerini kimin açtığını uzun zamandır takip edip, araştırıyorduk.
Açılan çakma karakter ismini "Logistilla" olarak değiştirdi. Elimizde somut bir delil yoktu. Bütün delilleri bir araya getirdiğimiz de net bir şey ortaya çıkardık.
Çakma karakteri açan kişilerin karakterleri meğerse," LyCoS / LyCoSs / TESISATCI / Lupe / JuLieTT / Xyaban / TAŞIYICI " karakterlerine sahip olan Gaziantepli 3 ortağa ait olduğu ortaya çıktı. Uzun zamandır tepkimizi koyduğumuz halde bu arkadaşlarla hala daha güvenen arkadaşlarımız olduğunu tespit ettik. Elimizdeki sunma kararı aldık.
İlk somut delil olarak, LyCoS karakteriyle yapmış olduğu bir macerayla başlayalım..
Daha sonrasında ise,
LyCoS bize çok ağır bir yemin etmişti, bahsettiğimiz karakterle hiç bir alakası olmadığına dair.
Ve daha sonrasında şunu bile der ben o adamla bir grub bölgesi bile atmadım bu güne kadar..
Arkadaşın yaptığı olaylar bu kadarla sınırlıda değil daha fazlasıda var, tabikii
Karakterleri çalınan bir ablamızın karakterleri, karakterler çalındıktan 2 gün sonra LyCoS un loncasında ne işi var?
Tabikii , Beyazköşk sunucusu bu kadar tepkisiz değil. Loncasındaki arkadaş gerçekleri öğrenince LyCoS a resti çekiyor ve loncasından ayrılıyor.