xSinyoR hakkında.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

xSinyoR hakkında.

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Merhabalar arkadaşlar,

Beyazköşk sunucusuna 10 gün önce eminönü sunucusundan amorYcastigo,HypeRSonicQ arkadaşlarımla birlikte sunucuyu gezmeye kafa dinlemeye geldik. Geçen gün tatsız bir olayla karşı karşıya geldim biz sunucuya gelmeden 2.5 ay önce 'xSinYoR' adında bir büyücü varmış ve bir kaç kişiyle iddalı ws atıp paralarını ve tılsımlarını vermemiş benim o kişi olduğumu sanmışlar sonra skype üzerinden konuşup olayı aydınlığa kavuşturduk fazla uzatmak istemiyorum.

Bu şahısa ile hiç bir alakam yoktur.
Resim
Resim
Resim
mehkan arkadaşım ile atmış ws'yi kendisiyle konuşup hallettik meseleyi kendiside yorum bırakırsa sevinirim bu konuya.

Eminönü sunucusunda xSanaL(şifacı) xBySimoN(savaşçı)
Resim
Beyazköşk sunucusunda ise sadece bu fotoğraftaki büyücüm vardır. Benim karakterin tipi ve rütbesi ile de hiç bir alakası yoktur diğer büyücü ile : )
Resim

Tılsım ve teşkilat sunucusunda da xSinyoR adında birisi varmış onlar ilede alakam yoktur bilginize. Olacak olaylar ile ilgili mesuliyet kabul etmiyorum.
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: San Antonio Spurs

Re: xSinyoR hakkında.

Mesaj gönderen MrMorgan »

Bundan yaklaşık 2,5 ay önce gene beyazköşk sunucusuna geçici olarak vs atmaya gelmiştim. "xSinYoR" isimli karakter 3 el elektirk bilgisi 3 üne vsye çağırdı. Bizde eminönündeki sinyor sanıp hakemsiz attık. Vsden sonra tılsımı ödemeden kaçtı. Geçen hafta içinde eminönüdeki asıl sinyor köşke geldiğinde vs attığım şahıs sanıp hırsız tabirini kullandık. Aklımızdaki soru işaretleri kendisi gidererek vs atan'ın o olmadığını belirtmiştir. Ve belirterek vs atılan şahısın asıl sinyorla hiç bir alakası yoktur, vs atan eleman tamamen taklitçidir.

mehkan
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

xSinyor isimli büyücü benden m1 ve y2 emanet alıp vermedi. O sen olmalısın tılsımlarımı geri ver :(
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MrMorgan yazdı:Bundan yaklaşık 2,5 ay önce gene beyazköşk sunucusuna geçici olarak vs atmaya gelmiştim. "xSinYoR" isimli karakter 3 el elektirk bilgisi 3 üne vsye çağırdı. Bizde eminönündeki sinyor sanıp hakemsiz attık. Vsden sonra tılsımı ödemeden kaçtı. Geçen hafta içinde eminönüdeki asıl sinyor köşke geldiğinde vs attığım şahıs sanıp hırsız tabirini kullandık. Aklımızdaki soru işaretleri kendisi gidererek vs atan'ın o olmadığını belirtmiştir. Ve belirterek vs atılan şahısın asıl sinyorla hiç bir alakası yoktur, vs atan eleman tamamen taklitçidir.

mehkan

Eyvallah açıklamalar için dostum.
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Barbarosxhizir yazdı:xSinyor isimli büyücü benden m1 ve y2 emanet alıp vermedi. O sen olmalısın tılsımlarımı geri ver :(
Sen iste servetimi vereyim atillacım ayıpsın :D Bu arada meran'a da uğruyacağız haberin olsun gelirsem ararım seni :P
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

oLmazSaoLmaz yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:xSinyor isimli büyücü benden m1 ve y2 emanet alıp vermedi. O sen olmalısın tılsımlarımı geri ver :(
Sen iste servetimi vereyim atillacım ayıpsın :D Bu arada meran'a da uğruyacağız haberin olsun gelirsem ararım seni :P
Oyunu bıraktım bir süre dönmeyide düşünmüyorum sen gelirsen yinede ara gelmeye çalışırım:)
Dipnot: Servetin değil dostluğun lazım !!!
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Barbarosxhizir yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:
Oyunu bıraktım bir süre dönmeyide düşünmüyorum sen gelirsen yinede ara gelmeye çalışırım:)
Dipnot: Servetin değil dostluğun lazım !!!
İyi yapmışsın bırakmayı bende düşünüyorum. Eğer gelirsem beni görmeye gel en azından dostum :D Dostluk bakidir :)
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
morganiki
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen morganiki »

Merhaba,
XSinyoR (Yusuf) arkadaşımızın çakma karakterlerini kimin açtığını uzun zamandır takip edip, araştırıyorduk.
Açılan çakma karakter ismini "Logistilla" olarak değiştirdi. Elimizde somut bir delil yoktu. Bütün delilleri bir araya getirdiğimiz de net bir şey ortaya çıkardık.

Çakma karakteri açan kişilerin karakterleri meğerse," LyCoS / LyCoSs / TESISATCI / Lupe / JuLieTT / Xyaban / TAŞIYICI " karakterlerine sahip olan Gaziantepli 3 ortağa ait olduğu ortaya çıktı. Uzun zamandır tepkimizi koyduğumuz halde bu arkadaşlarla hala daha güvenen arkadaşlarımız olduğunu tespit ettik. Elimizdeki sunma kararı aldık.

İlk somut delil olarak, LyCoS karakteriyle yapmış olduğu bir macerayla başlayalım..

Daha sonrasında ise,

LyCoS bize çok ağır bir yemin etmişti, bahsettiğimiz karakterle hiç bir alakası olmadığına dair.
Resim

Ve daha sonrasında şunu bile der ben o adamla bir grub bölgesi bile atmadım bu güne kadar..
Resim

Arkadaşın yaptığı olaylar bu kadarla sınırlıda değil daha fazlasıda var, tabikii

Karakterleri çalınan bir ablamızın karakterleri, karakterler çalındıktan 2 gün sonra LyCoS un loncasında ne işi var?
Resim

Tabikii , Beyazköşk sunucusu bu kadar tepkisiz değil. Loncasındaki arkadaş gerçekleri öğrenince LyCoS a resti çekiyor ve loncasından ayrılıyor.

Resim
Resim
MrdexteR / kennyS
"mehkan"
morganiki
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen morganiki »

Merhaba,
XSinyoR (Yusuf) arkadaşımızın çakma karakterlerini kimin açtığını uzun zamandır takip edip, araştırıyorduk.
Açılan çakma karakter ismini "Logistilla" olarak değiştirdi. Elimizde somut bir delil yoktu. Bütün delilleri bir araya getirdiğimiz de net bir şey ortaya çıkardık.

Çakma karakteri açan kişilerin karakterleri meğerse," LyCoS / LyCoSs / TESISATCI / Lupe / JuLieTT / Xyaban / TAŞIYICI " karakterlerine sahip olan Gaziantepli 3 ortağa ait olduğu ortaya çıktı. Uzun zamandır tepkimizi koyduğumuz halde bu arkadaşlarla hala daha güvenen arkadaşlarımız olduğunu tespit ettik. Elimizdeki sunma kararı aldık.

İlk somut delil olarak, LyCoS karakteriyle yapmış olduğu bir macerayla başlayalım..

Daha sonrasında ise,

LyCoS bize çok ağır bir yemin etmişti, bahsettiğimiz karakterle hiç bir alakası olmadığına dair.
Resim

Ve daha sonrasında şunu bile der ben o adamla bir grub bölgesi bile atmadım bu güne kadar..
Resim

Arkadaşın yaptığı olaylar bu kadarla sınırlıda değil daha fazlasıda var, tabikii

Karakterleri çalınan bir ablamızın karakterleri, karakterler çalındıktan 2 gün sonra LyCoS un loncasında ne işi var?
Resim

Tabikii , Beyazköşk sunucusu bu kadar tepkisiz değil. Loncasındaki arkadaş gerçekleri öğrenince LyCoS a resti çekiyor ve loncasından ayrılıyor.

Resim
Resim
MrdexteR / kennyS
"mehkan"

“Genel Sohbet” sayfasına dön