Yeni gelecek bölge ile ilgili bi ipucu yakaladım
Re: Yeni gelecek bölge ile ilgili bi ipucu yakaladım
türk telekom bu oyunu tamamen satın almadımı ? yani oyunun satın alma anlaşması 1 ocak 2016 da bitiyor diye mi yılbaşına doğru güncelleme ile ilgili açıklama yapacaklarını düşünüyorsunuz ? adamlar oyunu satın aldı, kiralamadı.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sparineus yazdı:Fotoğraflara güveniyorum,Ferdiye güvenmiyorum be kardeşim.
Kerem'e güvenebilirsin. Ferdi abi şu an'a kadar bana hiç yalan söylemedi. O konuda da söylemiyordur. Kaldı 5 gün. 3 yıl bekledik 5 günde bekleriz
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
2016 da gizlilik anlaşması bitiyordur belki :?:VANE yazdı:türk telekom bu oyunu tamamen satın almadımı ? yani oyunun satın alma anlaşması 1 ocak 2016 da bitiyor diye mi yılbaşına doğru güncelleme ile ilgili açıklama yapacaklarını düşünüyorsunuz ? adamlar oyunu satın aldı, kiralamadı.
Rivalxmelodi yazdı:2016 da gizlilik anlaşması bitiyordur belki :?:VANE yazdı:türk telekom bu oyunu tamamen satın almadımı ? yani oyunun satın alma anlaşması 1 ocak 2016 da bitiyor diye mi yılbaşına doğru güncelleme ile ilgili açıklama yapacaklarını düşünüyorsunuz ? adamlar oyunu satın aldı, kiralamadı.
gizlilik anlaşması sadece bir tahmin mi yoksa güvenilir birinden duyduğun bir şey mi ?
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
VANE yazdı:Rivalxmelodi yazdı:2016 da gizlilik anlaşması bitiyordur belki :?:VANE yazdı:türk telekom bu oyunu tamamen satın almadımı ? yani oyunun satın alma anlaşması 1 ocak 2016 da bitiyor diye mi yılbaşına doğru güncelleme ile ilgili açıklama yapacaklarını düşünüyorsunuz ? adamlar oyunu satın aldı, kiralamadı.
gizlilik anlaşması sadece bir tahmin mi yoksa güvenilir birinden duyduğun bir şey mi ?

O söyledi. Daha sonra tarihi ferdi abiden öğrendiğimi söyleyince o da bunu doğruladı. Yoksa bilgi vermezdi. Bilgi vercekleri tarih yılbaşı olduğuna göre anlaşma o zaman bitiyordur dimi :?:
Rivalxmelodi yazdı:VANE yazdı:Rivalxmelodi yazdı:2016 da gizlilik anlaşması bitiyordur belki :?:VANE yazdı:türk telekom bu oyunu tamamen satın almadımı ? yani oyunun satın alma anlaşması 1 ocak 2016 da bitiyor diye mi yılbaşına doğru güncelleme ile ilgili açıklama yapacaklarını düşünüyorsunuz ? adamlar oyunu satın aldı, kiralamadı.
O söyledi. Daha sonra tarihi ferdi abiden öğrendiğimi söyleyince o da bunu doğruladı. Yoksa bilgi vermezdi. Bilgi vercekleri tarih yılbaşı olduğuna göre anlaşma o zaman bitiyordur dimi :?:![]()
yes yu ol rayt
bu arada profil resmindeki bilim adamlarıyla çok güvenilir bir hava veriyorsun
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
METANET yazdı:
Olacak o kadar niyeti kimseyi trollemek değil ki güncellemenin tarihini bildiğini kanıtlamak değil ki arada bir yoklasalar da sallamayı iyi bilir o.ZowieN yazdı:Hacı sende inat ettin olacak olacak diyorsun ya olmazsa.Rivalxmelodi yazdı:Böyle ipuçları aramanıza aslında pek gerek yok. Yılbaşında yönetim güzel haberlerle gelecektir.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Dediğinden bişey anlayan?METANET yazdı:METANET yazdı:Olacak o kadar niyeti kimseyi trollemek değil ki güncellemenin tarihini bildiğini kanıtlamak değil ki arada bir yoklasalar da sallamayı iyi bilir o.ZowieN yazdı:Hacı sende inat ettin olacak olacak diyorsun ya olmazsa.Rivalxmelodi yazdı:Böyle ipuçları aramanıza aslında pek gerek yok. Yılbaşında yönetim güzel haberlerle gelecektir.![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Ne anlaşmaymış arkadaş,her neyse arkadaşlar yılbaşında da bir haber gelmesse forumda nasıl alay konusu olacağınızı biliyorsunuz mudur umarım
Resimdekinin iflis olduğuna kanaat getiriyorum, dikkatli ve yakından bakarsanız anlarsınız.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN