Yeni gelecek bölge ile ilgili bi ipucu yakaladım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VANE
İskele Babası
İskele Babası

Re: Yeni gelecek bölge ile ilgili bi ipucu yakaladım

Mesaj gönderen VANE »

türk telekom bu oyunu tamamen satın almadımı ? yani oyunun satın alma anlaşması 1 ocak 2016 da bitiyor diye mi yılbaşına doğru güncelleme ile ilgili açıklama yapacaklarını düşünüyorsunuz ? adamlar oyunu satın aldı, kiralamadı.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Sparineus yazdı:Fotoğraflara güveniyorum,Ferdiye güvenmiyorum be kardeşim.

Kerem'e güvenebilirsin. Ferdi abi şu an'a kadar bana hiç yalan söylemedi. O konuda da söylemiyordur. Kaldı 5 gün. 3 yıl bekledik 5 günde bekleriz :)
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

VANE yazdı:türk telekom bu oyunu tamamen satın almadımı ? yani oyunun satın alma anlaşması 1 ocak 2016 da bitiyor diye mi yılbaşına doğru güncelleme ile ilgili açıklama yapacaklarını düşünüyorsunuz ? adamlar oyunu satın aldı, kiralamadı.
2016 da gizlilik anlaşması bitiyordur belki :?:
Kullanıcı avatarı
VANE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VANE »

Rivalxmelodi yazdı:
VANE yazdı:türk telekom bu oyunu tamamen satın almadımı ? yani oyunun satın alma anlaşması 1 ocak 2016 da bitiyor diye mi yılbaşına doğru güncelleme ile ilgili açıklama yapacaklarını düşünüyorsunuz ? adamlar oyunu satın aldı, kiralamadı.

gizlilik anlaşması sadece bir tahmin mi yoksa güvenilir birinden duyduğun bir şey mi ?
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

VANE yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:

gizlilik anlaşması sadece bir tahmin mi yoksa güvenilir birinden duyduğun bir şey mi ?
Resim

O söyledi. Daha sonra tarihi ferdi abiden öğrendiğimi söyleyince o da bunu doğruladı. Yoksa bilgi vermezdi. Bilgi vercekleri tarih yılbaşı olduğuna göre anlaşma o zaman bitiyordur dimi :?: :)
Kullanıcı avatarı
VANE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VANE »

Rivalxmelodi yazdı:
VANE yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:

Resim

O söyledi. Daha sonra tarihi ferdi abiden öğrendiğimi söyleyince o da bunu doğruladı. Yoksa bilgi vermezdi. Bilgi vercekleri tarih yılbaşı olduğuna göre anlaşma o zaman bitiyordur dimi :?: :)

yes yu ol rayt :D

bu arada profil resmindeki bilim adamlarıyla çok güvenilir bir hava veriyorsun :D
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

METANET yazdı:
Resim
ZowieN yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Böyle ipuçları aramanıza aslında pek gerek yok. Yılbaşında yönetim güzel haberlerle gelecektir.
Hacı sende inat ettin olacak olacak diyorsun ya olmazsa. :D
Olacak o kadar niyeti kimseyi trollemek değil ki güncellemenin tarihini bildiğini kanıtlamak değil ki arada bir yoklasalar da sallamayı iyi bilir o. :D
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

METANET yazdı:
METANET yazdı:
Resim
ZowieN yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Böyle ipuçları aramanıza aslında pek gerek yok. Yılbaşında yönetim güzel haberlerle gelecektir.
Hacı sende inat ettin olacak olacak diyorsun ya olmazsa. :D
Olacak o kadar niyeti kimseyi trollemek değil ki güncellemenin tarihini bildiğini kanıtlamak değil ki arada bir yoklasalar da sallamayı iyi bilir o. :D
Dediğinden bişey anlayan?
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Ne anlaşmaymış arkadaş,her neyse arkadaşlar yılbaşında da bir haber gelmesse forumda nasıl alay konusu olacağınızı biliyorsunuz mudur umarım
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Resimdekinin iflis olduğuna kanaat getiriyorum, dikkatli ve yakından bakarsanız anlarsınız.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön