Yurtdışından akce satın alımı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Dreaming
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Yurtdışından akce satın alımı.

Mesaj gönderen Dreaming »

Merhaba arkadaslar. Oncelikle Turkce bazi harflerin yoklugundan okumaniza rahatsizlik verdigim icin uzgunum. Guney Kore'de universite ogrencisiyim, ve seneler sonra icimde bir alev dogdu ikv denilen, kontrol edemiyorum, ve sonunda geri dondum.
Akce satin alarak plus paketini almak niyetim var, yalniz malum, Kore'deyken bu islemler nasil yapilicagina dair bir bilgim yok. 15dk once aslinda Adminlere belirttim ayni soruyu, ama yine de benim gibi gurbette ikv temsilcisi olan birileri varsa, onlara da insallah bu soru-cevap alisverisi yardim eder umidiyle burda da yazmak istedim.
Bank kartim, uluslararasi para birimi dollar da var, bu taraftan sorun yok.

Tesekkur ederim degerli yorulariniz icin. (bir kere daha, harflerin verdigi huzursuzluktan ozur dilerim)
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Yurtdışından akce satın alımı.

Mesaj gönderen Burak8154 »

Dreaming yazdı:Merhaba arkadaslar. Oncelikle Turkce bazi harflerin yoklugundan okumaniza rahatsizlik verdigim icin uzgunum. Guney Kore'de universite ogrencisiyim, ve seneler sonra icimde bir alev dogdu ikv denilen, kontrol edemiyorum, ve sonunda geri dondum.
Akce satin alarak plus paketini almak niyetim var, yalniz malum, Kore'deyken bu islemler nasil yapilicagina dair bir bilgim yok. 15dk once aslinda Adminlere belirttim ayni soruyu, ama yine de benim gibi gurbette ikv temsilcisi olan birileri varsa, onlara da insallah bu soru-cevap alisverisi yardim eder umidiyle burda da yazmak istedim.
Bank kartim, uluslararasi para birimi dollar da var, bu taraftan sorun yok.

Tesekkur ederim degerli yorulariniz icin. (bir kere daha, harflerin verdigi huzursuzluktan ozur dilerim)
Playstore üyeliği + kredi kartı. Ne kadar zor olabilir ki ?
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Dreaming
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

tesekkur ederim ayrintili cevabin icin.
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

Bankada tl hesabın varsa yada kredi kartın playstoredan alabilirsin diye düşünüyorum.tabi satın alırken 3d secure kullanmaman lazım.Dene istersen bi playstore.com dan
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Başlığa bakıyorum Türkçe karakterler var , konuya bakıyorum yok. Teoll olduğunu düşündüm :) (ş,ı)
Resim
Dreaming
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

BunudaBanlayin yazdı:Başlığa bakıyorum Türkçe karakterler var , konuya bakıyorum yok. Teoll olduğunu düşündüm :) (ş,ı)
:)) google'dan bir sekilde copy/paste yaparak oyuncularin dikkatini kolaylikla cekmesi icin uydurdugum birsey)) ben farketmemisim onu)

Cevabimi aldim aslinda, yurtdisindan bu islem yapilamaz diyor. eninde sonunda boyle olacagi az cok belliydi, hayira gitmiyordu)
Dreaming
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

W0IkaN yazdı:Bankada tl hesabın varsa yada kredi kartın playstoredan alabilirsin diye düşünüyorum.tabi satın alırken 3d secure kullanmaman lazım.Dene istersen bi playstore.com dan
Tesekkur ederim Volkan, daha fazla ayrintilarla bulasarak ne ben bu sinavlar sirasinda kafami patlatayim, ugrasim, ne dersler bir zarar gorsun)) sonunda Face'e basvuracagiz demek. Benim gibi yabanci oyuncular da var olmali ya yurtdisinda ama Ikv oynayan, onlardan insallah birseyler umit ediyorum. :roll:
k,b iyi ayri yazilar icin, ama tesekkur etmeye deger diye dusundum. sagolasin hocam.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Dreaming yazdı:
W0IkaN yazdı:Bankada tl hesabın varsa yada kredi kartın playstoredan alabilirsin diye düşünüyorum.tabi satın alırken 3d secure kullanmaman lazım.Dene istersen bi playstore.com dan
Tesekkur ederim Volkan, daha fazla ayrintilarla bulasarak ne ben bu sinavlar sirasinda kafami patlatayim, ugrasim, ne dersler bir zarar gorsun)) sonunda Face'e basvuracagiz demek. Benim gibi yabanci oyuncular da var olmali ya yurtdisinda ama Ikv oynayan, onlardan insallah birseyler umit ediyorum. :roll:
k,b iyi ayri yazilar icin, ama tesekkur etmeye deger diye dusundum. sagolasin hocam.
paypal üzerinden yardımcı olabilirim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön