Merhaba arkadaslar. Oncelikle Turkce bazi harflerin yoklugundan okumaniza rahatsizlik verdigim icin uzgunum. Guney Kore'de universite ogrencisiyim, ve seneler sonra icimde bir alev dogdu ikv denilen, kontrol edemiyorum, ve sonunda geri dondum.
Akce satin alarak plus paketini almak niyetim var, yalniz malum, Kore'deyken bu islemler nasil yapilicagina dair bir bilgim yok. 15dk once aslinda Adminlere belirttim ayni soruyu, ama yine de benim gibi gurbette ikv temsilcisi olan birileri varsa, onlara da insallah bu soru-cevap alisverisi yardim eder umidiyle burda da yazmak istedim.
Bank kartim, uluslararasi para birimi dollar da var, bu taraftan sorun yok.
Tesekkur ederim degerli yorulariniz icin. (bir kere daha, harflerin verdigi huzursuzluktan ozur dilerim)
Yurtdışından akce satın alımı.
Re: Yurtdışından akce satın alımı.
Playstore üyeliği + kredi kartı. Ne kadar zor olabilir ki ?Dreaming yazdı:Merhaba arkadaslar. Oncelikle Turkce bazi harflerin yoklugundan okumaniza rahatsizlik verdigim icin uzgunum. Guney Kore'de universite ogrencisiyim, ve seneler sonra icimde bir alev dogdu ikv denilen, kontrol edemiyorum, ve sonunda geri dondum.
Akce satin alarak plus paketini almak niyetim var, yalniz malum, Kore'deyken bu islemler nasil yapilicagina dair bir bilgim yok. 15dk once aslinda Adminlere belirttim ayni soruyu, ama yine de benim gibi gurbette ikv temsilcisi olan birileri varsa, onlara da insallah bu soru-cevap alisverisi yardim eder umidiyle burda da yazmak istedim.
Bank kartim, uluslararasi para birimi dollar da var, bu taraftan sorun yok.
Tesekkur ederim degerli yorulariniz icin. (bir kere daha, harflerin verdigi huzursuzluktan ozur dilerim)
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
tesekkur ederim ayrintili cevabin icin.
Bankada tl hesabın varsa yada kredi kartın playstoredan alabilirsin diye düşünüyorum.tabi satın alırken 3d secure kullanmaman lazım.Dene istersen bi playstore.com dan
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Başlığa bakıyorum Türkçe karakterler var , konuya bakıyorum yok. Teoll olduğunu düşündüm
(ş,ı)

BunudaBanlayin yazdı:Başlığa bakıyorum Türkçe karakterler var , konuya bakıyorum yok. Teoll olduğunu düşündüm(ş,ı)
Cevabimi aldim aslinda, yurtdisindan bu islem yapilamaz diyor. eninde sonunda boyle olacagi az cok belliydi, hayira gitmiyordu)
Tesekkur ederim Volkan, daha fazla ayrintilarla bulasarak ne ben bu sinavlar sirasinda kafami patlatayim, ugrasim, ne dersler bir zarar gorsun)) sonunda Face'e basvuracagiz demek. Benim gibi yabanci oyuncular da var olmali ya yurtdisinda ama Ikv oynayan, onlardan insallah birseyler umit ediyorum. :roll:W0IkaN yazdı:Bankada tl hesabın varsa yada kredi kartın playstoredan alabilirsin diye düşünüyorum.tabi satın alırken 3d secure kullanmaman lazım.Dene istersen bi playstore.com dan
k,b iyi ayri yazilar icin, ama tesekkur etmeye deger diye dusundum. sagolasin hocam.
paypal üzerinden yardımcı olabilirimDreaming yazdı:Tesekkur ederim Volkan, daha fazla ayrintilarla bulasarak ne ben bu sinavlar sirasinda kafami patlatayim, ugrasim, ne dersler bir zarar gorsun)) sonunda Face'e basvuracagiz demek. Benim gibi yabanci oyuncular da var olmali ya yurtdisinda ama Ikv oynayan, onlardan insallah birseyler umit ediyorum. :roll:W0IkaN yazdı:Bankada tl hesabın varsa yada kredi kartın playstoredan alabilirsin diye düşünüyorum.tabi satın alırken 3d secure kullanmaman lazım.Dene istersen bi playstore.com dan
k,b iyi ayri yazilar icin, ama tesekkur etmeye deger diye dusundum. sagolasin hocam.