Hayırlı olsun
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hayırlı olsun
Bi yıl once de çok kişi demişti gunceleme gelecek cok yakındır. 1 sene oldu gelmedı bunu dedıklerine göre 1 sene daha Günceleme Yok
Ocak ayın'da görürsün kardeşim iyi akşamlarbatuhan67645 yazdı:Bi yıl once de çok kişi demişti gunceleme gelecek cok yakındır. 1 sene oldu gelmedı bunu dedıklerine göre 1 sene daha Günceleme Yok
Aramızda ne kahinler varmış. Vay vay vay. Adamlar direk tarih veriyor. Aralık diyen var Ocak diyen var varda var...
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Aralık sonu, ocak başı. Beklemeye devam edin.Burak8154 yazdı:Aramızda ne kahinler varmış. Vay vay vay. Adamlar direk tarih veriyor. Aralık diyen var Ocak diyen var varda var...
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İnşallah öle olur dostumlodos53 yazdı:Ocak ayın'da görürsün kardeşim iyi akşamlarbatuhan67645 yazdı:Bi yıl once de çok kişi demişti gunceleme gelecek cok yakındır. 1 sene oldu gelmedı bunu dedıklerine göre 1 sene daha Günceleme Yok
Beyler o gece Canım sıkkındı foruma renk katmak amacıyla troll yapayım dedim,hiç bir bilgi aldığım yok,eğer birilerinin hayalleriyle oynadıysam özür diliyorum,hakkınızı helal edin iyi geceler
Her zaman diyorum ama kimseyi inandıramıyorum...lodos53 yazdı:Beyler o gece Canım sıkkındı foruma renk katmak amacıyla troll yapayım dedim,hiç bir bilgi aldığım yok,eğer birilerinin hayalleriyle oynadıysam özür diliyorum,hakkınızı helal edin iyi geceler
Buradan malüm şahıs @tedashii de söylüyorum yapacağınız trol size 5 kuruş zevk vermez
tedashii ile alakam yok kardeşim sadece renk katmak amacıyla yaptım birilerinin kalbini kırdıysam tekrar özür diliyorum.EYUNAL yazdı:Her zaman diyorum ama kimseyi inandıramıyorum...lodos53 yazdı:Beyler o gece Canım sıkkındı foruma renk katmak amacıyla troll yapayım dedim,hiç bir bilgi aldığım yok,eğer birilerinin hayalleriyle oynadıysam özür diliyorum,hakkınızı helal edin iyi geceler
Buradan malüm şahıs @tedashii de söylüyorum yapacağınız trol size 5 kuruş zevk vermez
Alakan olduğunu söylemedim zaten.Bir kaç haftadır kuklacıda karakter kasıyorum oldukça gizli bir şekilde kuklacı sunucusunda ki arkadaşlarım dahi bu karakterimi bilmiyor.Sağ da solda bir fısıltı esmiş gitmiş özellikle oyun motorunun 64 bit olacağı yönünde mega boyutta bir saçmalık var :idea:lodos53 yazdı:tedashii ile alakam yok kardeşim sadece renk katmak amacıyla yaptım birilerinin kalbini kırdıysam tekrar özür diliyorum.EYUNAL yazdı:Her zaman diyorum ama kimseyi inandıramıyorum...lodos53 yazdı:Beyler o gece Canım sıkkındı foruma renk katmak amacıyla troll yapayım dedim,hiç bir bilgi aldığım yok,eğer birilerinin hayalleriyle oynadıysam özür diliyorum,hakkınızı helal edin iyi geceler
Merhaba,
Yılbaşı dönemlerinde açıklama yapılacağını hala üstüne basarak söylüyorum. Kimseyi trollemek gibi amacım yok, tek bildiğim açıklamanın yılbaşı dönemlerinde olacağıdır. Güncellemenin geliceğini söylediğim iletilerin dışındaki tüm iletiler tamamen kendi fikrimdir.
Yılbaşı dönemlerinde açıklama yapılacağını hala üstüne basarak söylüyorum. Kimseyi trollemek gibi amacım yok, tek bildiğim açıklamanın yılbaşı dönemlerinde olacağıdır. Güncellemenin geliceğini söylediğim iletilerin dışındaki tüm iletiler tamamen kendi fikrimdir.
WesTSooN