Hayırlı olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
batuhan67645
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hayırlı olsun

Mesaj gönderen batuhan67645 »

Bi yıl once de çok kişi demişti gunceleme gelecek cok yakındır. 1 sene oldu gelmedı bunu dedıklerine göre 1 sene daha Günceleme Yok
Kimileri toprak kadar kıymetli, kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli, kimileri Serefsiz. . !
Resim
  • Resim
Resim
  • Resim
Kullanıcı avatarı
lodos53
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen lodos53 »

batuhan67645 yazdı:Bi yıl once de çok kişi demişti gunceleme gelecek cok yakındır. 1 sene oldu gelmedı bunu dedıklerine göre 1 sene daha Günceleme Yok
Ocak ayın'da görürsün kardeşim iyi akşamlar
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

Aramızda ne kahinler varmış. Vay vay vay. Adamlar direk tarih veriyor. Aralık diyen var Ocak diyen var varda var...
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Burak8154 yazdı:Aramızda ne kahinler varmış. Vay vay vay. Adamlar direk tarih veriyor. Aralık diyen var Ocak diyen var varda var...
Aralık sonu, ocak başı. Beklemeye devam edin.
Kullanıcı avatarı
batuhan67645
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen batuhan67645 »

lodos53 yazdı:
batuhan67645 yazdı:Bi yıl once de çok kişi demişti gunceleme gelecek cok yakındır. 1 sene oldu gelmedı bunu dedıklerine göre 1 sene daha Günceleme Yok
Ocak ayın'da görürsün kardeşim iyi akşamlar
İnşallah öle olur dostum
Kimileri toprak kadar kıymetli, kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli, kimileri Serefsiz. . !
Resim
  • Resim
Resim
  • Resim
Kullanıcı avatarı
lodos53
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen lodos53 »

Beyler o gece Canım sıkkındı foruma renk katmak amacıyla troll yapayım dedim,hiç bir bilgi aldığım yok,eğer birilerinin hayalleriyle oynadıysam özür diliyorum,hakkınızı helal edin iyi geceler
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

lodos53 yazdı:Beyler o gece Canım sıkkındı foruma renk katmak amacıyla troll yapayım dedim,hiç bir bilgi aldığım yok,eğer birilerinin hayalleriyle oynadıysam özür diliyorum,hakkınızı helal edin iyi geceler
Her zaman diyorum ama kimseyi inandıramıyorum...
Buradan malüm şahıs @tedashii de söylüyorum yapacağınız trol size 5 kuruş zevk vermez
Kullanıcı avatarı
lodos53
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen lodos53 »

EYUNAL yazdı:
lodos53 yazdı:Beyler o gece Canım sıkkındı foruma renk katmak amacıyla troll yapayım dedim,hiç bir bilgi aldığım yok,eğer birilerinin hayalleriyle oynadıysam özür diliyorum,hakkınızı helal edin iyi geceler
Buradan malüm şahıs @tedashii de söylüyorum yapacağınız trol size 5 kuruş zevk vermez
tedashii ile alakam yok kardeşim sadece renk katmak amacıyla yaptım birilerinin kalbini kırdıysam tekrar özür diliyorum.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

lodos53 yazdı:
EYUNAL yazdı:
tedashii ile alakam yok kardeşim sadece renk katmak amacıyla yaptım birilerinin kalbini kırdıysam tekrar özür diliyorum.
Alakan olduğunu söylemedim zaten.Bir kaç haftadır kuklacıda karakter kasıyorum oldukça gizli bir şekilde kuklacı sunucusunda ki arkadaşlarım dahi bu karakterimi bilmiyor.Sağ da solda bir fısıltı esmiş gitmiş özellikle oyun motorunun 64 bit olacağı yönünde mega boyutta bir saçmalık var :idea:
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

Merhaba,
Yılbaşı dönemlerinde açıklama yapılacağını hala üstüne basarak söylüyorum. Kimseyi trollemek gibi amacım yok, tek bildiğim açıklamanın yılbaşı dönemlerinde olacağıdır. Güncellemenin geliceğini söylediğim iletilerin dışındaki tüm iletiler tamamen kendi fikrimdir.
WesTSooN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön