BİLEN BİRİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.
- Dogubeyazit
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
Re: BİLEN BİRİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.
Gitti tılsım yani

Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Dogubeyazit yazdı:Gitti tılsım yani![]()
Olaya açıklık getirmen gerek birine verdiysen gitti, eğer yere atma gibi bir durum olduysa alabilirsin.Eğer birine veripte yere attım süsü vermeye çalışırsan üzgünüm ki oda belli olur
-
Unlimitedlll
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: /BAŞKAN/ Erkan - I Harbi
Eger Bir Buglama SÖZ konusu ise Böyle Sorunlar yaşanabiliyor. Sunucumuzda Bol Bol yaşanır Mesela
Benm Elktrk Bilgisi
(III) tılsımım O şeklde mefta Oldu kmse almış olamazdı emindim zaten İlk Buglamamdı İlk Sorunum ' oldu... Ben Destekle falan ugrasmadım Çunku biliyorlarki durup dururken Tılsım Kaybolmaz ... AÇIK açık da bug yaptım Tılsımları ' da diyemezdim D Üstüne Bi soğuk SU iyi geldi D Ama sana tavsiyem DESTEKLE irtibata geç er Yada geç CEVABINI Al ALAMASSAN peşini bırakma.
Buglamak İle ugarsmadısan ALIRSIN Bence.. 
(III) tılsımım O şeklde mefta Oldu kmse almış olamazdı emindim zaten İlk Buglamamdı İlk Sorunum ' oldu... Ben Destekle falan ugrasmadım Çunku biliyorlarki durup dururken Tılsım Kaybolmaz ... AÇIK açık da bug yaptım Tılsımları ' da diyemezdim D Üstüne Bi soğuk SU iyi geldi D Ama sana tavsiyem DESTEKLE irtibata geç er Yada geç CEVABINI Al ALAMASSAN peşini bırakma.
%99.9 ihtimalle şifreni bilen birileri vardır ve sen farkında değilsin. %1 ihtimalle kasada bazen bug'dan dolayı bazı eşyalar bir süreliğine kayboluyor ve tekrar geri geliyor, bundan da olabilir.
Kasada ki eşyaların yerlerini değiştir bug olabilir..
Kasada ki eşyaların yerlerini değiştir bug olabilir..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN