BİLEN BİRİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

Re: BİLEN BİRİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

Mesaj gönderen Dogubeyazit »

Gitti tılsım yani :( :(
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Dogubeyazit yazdı:Gitti tılsım yani :( :(

Olaya açıklık getirmen gerek birine verdiysen gitti, eğer yere atma gibi bir durum olduysa alabilirsin.Eğer birine veripte yere attım süsü vermeye çalışırsan üzgünüm ki oda belli olur ;) Geçmiş olsun
Unlimitedlll
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: /BAŞKAN/ Erkan - I Harbi

Mesaj gönderen Unlimitedlll »

Eger Bir Buglama SÖZ konusu ise Böyle Sorunlar yaşanabiliyor. Sunucumuzda Bol Bol yaşanır Mesela :D Benm Elktrk Bilgisi
(III) tılsımım O şeklde mefta Oldu kmse almış olamazdı emindim zaten İlk Buglamamdı İlk Sorunum ' oldu... Ben Destekle falan ugrasmadım Çunku biliyorlarki durup dururken Tılsım Kaybolmaz ... AÇIK açık da bug yaptım Tılsımları ' da diyemezdim D Üstüne Bi soğuk SU iyi geldi D Ama sana tavsiyem DESTEKLE irtibata geç er Yada geç CEVABINI Al ALAMASSAN peşini bırakma. ;) ;) Buglamak İle ugarsmadısan ALIRSIN Bence.. :)
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

%99.9 ihtimalle şifreni bilen birileri vardır ve sen farkında değilsin. %1 ihtimalle kasada bazen bug'dan dolayı bazı eşyalar bir süreliğine kayboluyor ve tekrar geri geliyor, bundan da olabilir.

Kasada ki eşyaların yerlerini değiştir bug olabilir..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön