BİLEN BİRİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

BİLEN BİRİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

Mesaj gönderen Dogubeyazit »

EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA HESABIMA KOYDUĞUM METEORİT 1 TILSIMI GECE 23:00'DAN ÇIKTIKTAN SONRA ERTESİ GÜN SAAT 18:00 DE GİRDİĞİMDE YERİNDE BULAMADIM. ŞİFREMİ KİMSE BİLMİYOR. AYNI DURUM GEÇMİŞ ZAMANLARDA BİR ARKADAŞIMIN BAŞINA GELMİŞ VE DESTEĞE BAŞVURMUŞ. DESTEK CEVAP OLARAK KİMİN, SAAT KAÇTA VE HANGİ HESABA AKTARDIĞINI MAİL OLARAK CEVAPLARMIŞ. BÖYLE BİŞEY VAR MI? VARSA BANADA YOLLAMALARI İÇİN NE YAPMAM GEREKİR ? LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
FACEBOOK HESABIM:
En son Anonymous tarafından 02 Ara 2015 21:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: sosyal medya hesabı kaldırıldı
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: BİLEN BİRİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

Mesaj gönderen Fabre »

Aynı durum arkadaşımada olmuş desteğe yazmış, destek kimin nasıl ne zaman aktardığını yollamış diyorsun;

Altınada ne yapmam gerekir diye soruyorsun ?

:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:

Resim
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası

Belki bu sene aynı şeyi yapmayabilirler veya benim mesajımı es geçebilirler ? Geçmiş senedeki yönetimle şimdi ki yönetimin disiplini aynı mı ?
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

eşya iadeye başvurdum 4 gün oldu hala ses seda yok :)
sende başvur belki geri dönerler :D
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası

Ne güzelde moral veriyorsunuz. GM tanıdığım var onunla bi abim konuşacak bakalım kim nasıl çalmış öğrenicem. Eminönü sunucusunun ne mal olduğunu öğrendim yeniden.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Desteğin log kayıtlarını vermesi bile bir disiplinsizlik zaten.
Yapıyorlarsa da en fazla log verirler birileri çaldıysa asla vermezler hesabınız ve eşyalarınız size zimmetli ve çalınması durumunda asla destek alamazsınız
Bug yüzünden silindiyse belki bir şey yapılır
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Tılsımın belki bir eşyanın altına girmiş olabilir. Çantandaki ve kasandaki eşyaların yerlerini A konumundan B'ye, sonrada tekrar A konumuna taşı Eğer tılsımını bulamazsan destek iletişim son çare sanırım :)
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası

Benim bildiğim kadarıyla arkadaşıma gelen mesaj kimin ne zaman çaldığı ve hangi hesaba aktarıldığına dair bilgi. Umarım banada öyle bir cevap verirler.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Bildiğim kadarıyla mahkeme kararı olmadan oyun kayıtları hakkında bilgi verilmiyor.
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası

Tılsım meteorit 1 olduğu için kırmızı bölgede olması gerekiyordu. Çarı nereye bıraktıysam öyle bıraktım herşey yerindeydi sadece tılsım yoktu. Belki tılsımlar buga girmiştir dedim düzelttim gene olmadı. Dediğinizi bi tekrar deniyim. Daha açıklayıcı söylerseniz sevinirim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön