---KukLacıya BenDen uFak Bir uyarı---

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: ---KukLacıya BenDen uFak Bir uyarı---

Mesaj gönderen ziyaovic »

ahmet çok haklısın zamanında çok charlar soyuldu çalındı tekrar ayakta durmasını bildik daha 2 gun önce charım soyuldu dedim meger arkadaş böle akıl almaz kötü şaka yapmıs tmm dedim karı kız olayı eet bu oyunda hemen hemen hiç kız yok var onlarıda tanıyorum kmler kz kmler erkek bu oyunu ta acıldıgından beri oynayanlar kelimelerinden sözlerinden kız erkek oldugunu az cok anlar bi erkek kız taklidi yapıyorsa hemen aşkım cicim ertesi gün bi kaç numara düzenler kendine cekmeye çalısır bazı sazanlarda kapılır sonra cnm şifreni ver girim ayakalrından girer karsısındaki adamda bu kıza güvenir boom char gider iste 1 hafta yada 2 günde charınız o kdr emek bi dolandırıcı yüzünden heba olur bu isler çook basit zamanında az mı dediler bizede aşkım cicim şifremizi istediler uyanık olun her kusun eti yenmez derler sizde böle ayakalrdan sonra keskelere düşmeyin. charınız soyulmasını calınmasını istemiyosanız ekran klavyesi kullanın key logger (klavye casusu) bundan cogu kisi kaptırdı charını ekran klavyesi kullanın her 2-3 güne bir şifrelerinizi değiştirin bunları yasamız o tejrübeleri o duyguları tatmıs bir kisi olarak söglüyorum..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
TRiPuRa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TRiPuRa »

Coq Dogru söylemişsiN.[Vimeo]VimeoID[/Vimeo]
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen inkone »

leonar ensonbaşkentli ah başkentli ah seni bir yerde kendini övmemiş göreyim her yazdıgın şeyde bi amaç peşine düşmüşün senin gibi karakteri çalınmış insan bunları elbette bilecek hepsini yaşamışsın dediklerim belleğinin bir kısmına yazılması dileğiyle
Skytech
SkyTecHII
Suntech
Kullanıcı avatarı
Leonar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leonar »

Benım ıLe ıLqılı problemı olanlar ozeL msj Yollasın xD
Ensonxleonar-Leonarxxsıfacı-Ensonbaşkentlı // The Lodos of ottoMan
Kullanıcı avatarı
Akskriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Akskriz »

MuRaTPoLaT yazdı:Benim anlamadığım birşey var nasıl çaldırıyorsunuz ben yıllardır oyunuyorum oyunu birkerebile şifremi değiştirmedim halen mynet mail adresime kayıtlı karakterlerim yeri geldiğinde internetcafede arkadaşlarımın akrabalarımın okulun bilgisayarında girdiğim oldu oyuna sinopta istanbulda antalyada muğlada internet cafelerde oynadım ne şansmış daha çalınmadı hesap ne şanslıymışım ha :lol:
Kendi Kendilerini soyyor bunlar

“Genel Sohbet” sayfasına dön