---KukLacıya BenDen uFak Bir uyarı---

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Leonar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

---KukLacıya BenDen uFak Bir uyarı---

Mesaj gönderen Leonar »

SöyLe Foruma bır baktım herkes carım soyuLdu yok soyLe oLdu yok boyle oLdu dıye ağLıorr.. pekı nıye ağLıorsunuz carın guvenLıkı sıze ayit.. basıt şeyler yuzunDen carlarınızı caLdırıorsunuz en basıt ornekı kız sevdasına xDD bıLmem bıLIormusunuz ama kuklacıda bır kaç hırsız war ustune qıtmıorum...FaceDen fake kız hesapları acarak ve fake kız msn lerı alarak oyuncuların carlarını caLışmaya caLısıorlar... Banada yapmaya caLısdılar 1 deyıL 2 DeyıL 3 deyıL 4 deyıL 5 deyıL coq fake hesap war fake msn war...tabı karsıLarındakı kısıyı tanımıorlar yanLıs adamın carını caLmaya calısıorlar ..))) kuzenımın Ensonsakaryalıxx 47 level carını boyLe caldılar... ıcınde fazla ıtem olmadı ıcın ve para ustune gıtmedım benım carıma geLse sakıncalı içerik silindi / Uyarı seviyesidir. aLırdımda her neyse benden sıze bır kaç GuvenLık onerısı akLınızda buLunsun ;))

Facebookta her ekleyen kızı kabuL etmeyın veya tanısmayın... Veya Her İkv le ıLqılı Guruba girmeyın

TT net hesapınızmı war... bunu kendı msn nızle almayın... FarkLı msn Le acın bu hesapı..

Sobe hesapınızmı war... tel numaranızı... facede veya ıkv oynayan oyunculara wermeyın..

Kanka ayana yatanları sallayın ben daha ıkv de hıç bır oyuncuyla kanka oLmadım sızde oLmayın :))) veya ıkv De kız arkadasın ayana yatanlara kanmayın...)))

GüvenMedınız ınternet cafelerde carınızı açmayın ..
İkv oynayan hıç bır oyuncudan resım muzık dahıL hıç bır dosya almayın..)) kankanız oLsa bıle..))

Sıfrenızı sanalda tanısıp kanka oLdunuz kısılere wermeyın yakında komsunuz akrabanız falan oLursa onlara werın onlar calarsa azını burnunu kırıp alabıLırsınız sıfrenızı..)))

aLıs werıs acarak su kadar param war dıyen oyuncularla kanka oLmayın... unutmayınkı Bız kımın ne oLdunu Kımın nasıL para kazanDını bıLıoruz..... ben Veya PaşhaBjk Mckerem koturuya kuklacınınprensı Gıbı oyuncular azmı kasa pesınDe oturup tıcaret yapmadık... bıLeqımızın Gucuyle para kazandık..)) bazı kısımlara gore hırsız oLarakda gozuksek bızı tanıyanlar tanıor saten ..)) neyse KukLacı oyuncuları bıraz dıkatlı oLunn carlarınızı kaptırmayın buda sıze Leonardan bır tavsıye ;)))

[GM]Nocomment
Ensonxleonar-Leonarxxsıfacı-Ensonbaşkentlı // The Lodos of ottoMan
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: ---KukLacıya BenDen uFak Bir uyarı---

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Leonar yazdı:SöyLe Foruma bır baktım herkes carım soyuLdu yok soyLe oLdu yok boyle oLdu dıye ağLıorr.. pekı nıye ağLıorsunuz carın guvenLıkı sıze ayit.. basıt şeyler yuzunDen carlarınızı caLdırıorsunuz en basıt ornekı kız sevdasına xDD bıLmem bıLIormusunuz ama kuklacıda bır kaç hırsız war ustune qıtmıorum...FaceDen fake kız hesapları acarak ve fake kız msn lerı alarak oyuncuların carlarını caLışmaya caLısıorlar... Banada yapmaya caLısdılar 1 deyıL 2 DeyıL 3 deyıL 4 deyıL 5 deyıL coq fake hesap war fake msn war...tabı karsıLarındakı kısıyı tanımıorlar yanLıs adamın carını caLmaya calısıorlar ..))) kuzenımın Ensonsakaryalıxx 47 level carını boyLe caldılar... ıcınde fazla ıtem olmadı ıcın ve para ustune gıtmedım benım carıma geLse aLırdımda her neyse benden sıze bır kaç GuvenLık onerısı akLınızda buLunsun ;))

Facebookta her ekleyen kızı kabuL etmeyın veya tanısmayın... Veya Her İkv le ıLqılı Guruba girmeyın..

TT net hesapınızmı war... bunu kendı msn nızle almayın... FarkLı msn Le acın bu hesapı..

Sobe hesapınızmı war... tel numaranızı... facede veya ıkv oynayan oyunculara wermeyın..

Kanka ayana yatanları sallayın ben daha ıkv de hıç bır oyuncuyla kanka oLmadım sızde oLmayın :))) veya ıkv De kız arkadasın ayana yatanlara kanmayın...)))

İkv oynayan hıç bır oyuncudan resım muzık dahıL hıç bır dosya almayın..)) kankanız oLsa bıle..))

Sıfrenızı sanalda tanısıp kanka oLdunuz kısılere wermeyın yakında komsunuz akrabanız falan oLursa onlara werın onlar calarsa azını burnunu kırıp alabıLırsınız sıfrenızı..)))

aLıs werıs acarak su kadar param war dıyen oyuncularla kanka oLmayın... unutmayınkı Bız kımın ne oLdunu Kımın nasıL para kazanDını bıLıoruz..... ben Veya PaşhaBjk Mckerem koturuya kuklacınınprensı Gıbı oyuncular azmı kasa pesınDe oturup tıcaret yapmadık... bıLeqımızın Gucuyle para kazandık..)) bazı kısımlara gore hırsız oLarakda gozuksek bızı tanıyanlar tanıor saten ..)) neyse KukLacı oyuncuları bıraz dıkatlı oLunn carlarınızı kaptırmayın buda sıze Leonardan bır tavsıye ;)))

doğru sölüo ama kendini nie övüosun
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
CaNaVaRGeNCLiK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CaNaVaRGeNCLiK »

Leonar yazdı:SöyLe Foruma bır baktım herkes carım soyuLdu yok soyLe oLdu yok boyle oLdu dıye ağLıorr.. pekı nıye ağLıorsunuz carın guvenLıkı sıze ayit.. basıt şeyler yuzunDen carlarınızı caLdırıorsunuz en basıt ornekı kız sevdasına xDD bıLmem bıLIormusunuz ama kuklacıda bır kaç hırsız war ustune qıtmıorum...FaceDen fake kız hesapları acarak ve fake kız msn lerı alarak oyuncuların carlarını caLışmaya caLısıorlar... Banada yapmaya caLısdılar 1 deyıL 2 DeyıL 3 deyıL 4 deyıL 5 deyıL coq fake hesap war fake msn war...tabı karsıLarındakı kısıyı tanımıorlar yanLıs adamın carını caLmaya calısıorlar ..))) kuzenımın Ensonsakaryalıxx 47 level carını boyLe caldılar... ıcınde fazla ıtem olmadı ıcın ve para ustune gıtmedım benım carıma geLse aLırdımda her neyse benden sıze bır kaç GuvenLık onerısı akLınızda buLunsun ;))

Facebookta her ekleyen kızı kabuL etmeyın veya tanısmayın... Veya Her İkv le ıLqılı Guruba girmeyın..

Terbiyesizliğin luzumu yok yapacağınız şeyi doğru yapın lütfen.
Sedat Gevezeoğlu

Resim
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

sağol baslıkla yorumun deısıo ahmet ufak bı uyarı demıssın oku oku bıtmıo :D
Benjiro
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ProfessionaL »

Selam,

Ahmetcim küçük cocuk düşe kalka , yara alarak , bozarak , çabalayarak öğrenir :) Oyuncuların bir çoğunun harmanlanması gerekiyor biraz daha zaman ile emın ol düzelme olur :)

Unutma bizde o yollardan geçtik ;)
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen koturuya »

Kimin nasıl para kazandıgını biliyoruz . Evet açtıgım konu çok manidardı bana akıllı dost lazım çok şükür var ah bide şu düşmanım üsteki yorum yapana gıyaben akıllı olaydı ne varıdı :D Bu arada kerem özeline bakale anlamadıgım bi nokta olduda sorularımı cvp larsan sevinirim ;)
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen koturuya »

Bu arada bir hatırlatma keremin charları soyulmuştur en çok soyulan char ünvanına aday olsa yeridir :D Dier konu kilitlenmiş oyuna döncem işlerim yüzünden giremiyorum hemde bi siz 70 80 olun . Acelemiz yok ;)
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Kullanıcı avatarı
Leonar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Leonar »

doğru sölüo ama kendini nie övüosun
Bak Kocum fazla ıLerı gıtme oyunda kımseye yapmadım şeylerı sana yaparım sonra ağLarsın
Terbiyesizliğin luzumu yok yapacağınız şeyi doğru yapın lütfen.
türkçe konuş ne demek ıstıorsun anlamadım ..mSjmı kasıon xD
Ensonxleonar-Leonarxxsıfacı-Ensonbaşkentlı // The Lodos of ottoMan
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

türkçe konuş ne demek ıstıorsun anlamadım ..mSjmı kasıon xD

adam saten türkçe konusuo ahmet :D
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Umarım bu konuyu herkez okur . Benimde Büyücüm calındı 2 qün oLuyor ..

“Genel Sohbet” sayfasına dön