Facebookta her ekleyen kızı kabuL etmeyın veya tanısmayın... Veya Her İkv le ıLqılı Guruba girmeyın
TT net hesapınızmı war... bunu kendı msn nızle almayın... FarkLı msn Le acın bu hesapı..
Sobe hesapınızmı war... tel numaranızı... facede veya ıkv oynayan oyunculara wermeyın..
Kanka ayana yatanları sallayın ben daha ıkv de hıç bır oyuncuyla kanka oLmadım sızde oLmayın
GüvenMedınız ınternet cafelerde carınızı açmayın ..
İkv oynayan hıç bır oyuncudan resım muzık dahıL hıç bır dosya almayın..)) kankanız oLsa bıle..))
Sıfrenızı sanalda tanısıp kanka oLdunuz kısılere wermeyın yakında komsunuz akrabanız falan oLursa onlara werın onlar calarsa azını burnunu kırıp alabıLırsınız sıfrenızı..)))
aLıs werıs acarak su kadar param war dıyen oyuncularla kanka oLmayın... unutmayınkı Bız kımın ne oLdunu Kımın nasıL para kazanDını bıLıoruz..... ben Veya PaşhaBjk Mckerem koturuya kuklacınınprensı Gıbı oyuncular azmı kasa pesınDe oturup tıcaret yapmadık... bıLeqımızın Gucuyle para kazandık..)) bazı kısımlara gore hırsız oLarakda gozuksek bızı tanıyanlar tanıor saten ..)) neyse KukLacı oyuncuları bıraz dıkatlı oLunn carlarınızı kaptırmayın buda sıze Leonardan bır tavsıye
[GM]Nocomment