Açılan Sahte Hesaplar hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: Açılan Sahte Hesaplar hk.

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Hala mi var boyleleri adam hirsizlik icin ayni nickin bi harf degisik yaziyor bazilari reklamin iyisi kotusu olmaz diyor. oyunda bi kac kere klandan ve bolgeden yaz bu durumu ese dostada ilet ve ne hali varsa gorsun o emek hirsizina goz dikene
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

TabipYarbay yazdı: Hala mi var boyleleri adam hirsizlik icin ayni nickin bi harf degisik yaziyor bazilari reklamin iyisi kotusu olmaz diyor. oyunda bi kac kere klandan ve bolgeden yaz bu durumu ese dostada ilet ve ne hali varsa gorsun o emek hirsizina goz dikene
Hala var malesef. Kurtçuozi olan karakter ismimi Kurtçuozı diye sahte hesap alarak çevremi soymaya çalıştı. Klandan ve bölgeden gerekli açıklamaları yapıp ikinci bir vakayı duymam sebebiyle buradan konu açma gereği duyarak bilgilendirdim.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The King RDM

Mesaj gönderen ridvan4706 »

aynen devam ediyor halen bile cekgitbebegim nicki cekgıtbebegim diye acmişlar :D
[Resim*]
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba,

Bu tür fake hesap açılma olayını bende yaşadım ve halada yaşıyorum. Bu sıkıntı ise yaklaşık 1 yıldan beri var.
Adam adıma fake hesap açıyor bir iki harf olarak ve yanımda ki arkdaşlarıma yazıyor. Hani herkes artık tecrübeli oldu bu konuda fakat yinede insanın dalgınlığına geliyor. Yani karakter istemeden konuşşa benim adıma konuşmaya devam edicek. Karakter isteyince şüphe duyup arkadaşlara ekliyorlar ve 1 level karakter olduğu ortağa çıkıyor.
Bu durum yüzünden 3 karakterimin adını BETA'lı olucak şekilde değiştirdim, sadece BETA döneminden kalma olan Vezirx isimli karakterim kaldı onun adına'da açmaya devam ediyorlar. Hatta şöyle bir olay daha oldu adıma karakteri açmış ve 49 seviye yapmış daha inandırıcı olsun diye... Daha neler neler :)
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Vezirx27 yazdı:Merhaba,

Bu tür fake hesap açılma olayını bende yaşadım ve halada yaşıyorum. Bu sıkıntı ise yaklaşık 1 yıldan beri var.
Adam adıma fake hesap açıyor bir iki harf olarak ve yanımda ki arkdaşlarıma yazıyor. Hani herkes artık tecrübeli oldu bu konuda fakat yinede insanın dalgınlığına geliyor. Yani karakter istemeden konuşşa benim adıma konuşmaya devam edicek. Karakter isteyince şüphe duyup arkadaşlara ekliyorlar ve 1 level karakter olduğu ortağa çıkıyor.
Bu durum yüzünden 3 karakterimin adını BETA'lı olucak şekilde değiştirdim, sadece BETA döneminden kalma olan Vezirx isimli karakterim kaldı onun adına'da açmaya devam ediyorlar. Hatta şöyle bir olay daha oldu adıma karakteri açmış ve 49 seviye yapmış daha inandırıcı olsun diye... Daha neler neler :)

Bu işi meslek edinmiş şizofren kişilerin olduğunu düşünüyorum verdiğiniz örnekler ile.
Resim

Afanesiyevo

“Genel Sohbet” sayfasına dön