Açılan Sahte Hesaplar hk.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Açılan Sahte Hesaplar hk.
Hala mi var boyleleri adam hirsizlik icin ayni nickin bi harf degisik yaziyor bazilari reklamin iyisi kotusu olmaz diyor. oyunda bi kac kere klandan ve bolgeden yaz bu durumu ese dostada ilet ve ne hali varsa gorsun o emek hirsizina goz dikene
Carpie Diem
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Hala var malesef. Kurtçuozi olan karakter ismimi Kurtçuozı diye sahte hesap alarak çevremi soymaya çalıştı. Klandan ve bölgeden gerekli açıklamaları yapıp ikinci bir vakayı duymam sebebiyle buradan konu açma gereği duyarak bilgilendirdim.TabipYarbay yazdı: Hala mi var boyleleri adam hirsizlik icin ayni nickin bi harf degisik yaziyor bazilari reklamin iyisi kotusu olmaz diyor. oyunda bi kac kere klandan ve bolgeden yaz bu durumu ese dostada ilet ve ne hali varsa gorsun o emek hirsizina goz dikene

Afanesiyevo
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Lonca: The King RDM
aynen devam ediyor halen bile cekgitbebegim nicki cekgıtbebegim diye acmişlar 
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Merhaba,
Bu tür fake hesap açılma olayını bende yaşadım ve halada yaşıyorum. Bu sıkıntı ise yaklaşık 1 yıldan beri var.
Adam adıma fake hesap açıyor bir iki harf olarak ve yanımda ki arkdaşlarıma yazıyor. Hani herkes artık tecrübeli oldu bu konuda fakat yinede insanın dalgınlığına geliyor. Yani karakter istemeden konuşşa benim adıma konuşmaya devam edicek. Karakter isteyince şüphe duyup arkadaşlara ekliyorlar ve 1 level karakter olduğu ortağa çıkıyor.
Bu durum yüzünden 3 karakterimin adını BETA'lı olucak şekilde değiştirdim, sadece BETA döneminden kalma olan Vezirx isimli karakterim kaldı onun adına'da açmaya devam ediyorlar. Hatta şöyle bir olay daha oldu adıma karakteri açmış ve 49 seviye yapmış daha inandırıcı olsun diye... Daha neler neler
Bu tür fake hesap açılma olayını bende yaşadım ve halada yaşıyorum. Bu sıkıntı ise yaklaşık 1 yıldan beri var.
Adam adıma fake hesap açıyor bir iki harf olarak ve yanımda ki arkdaşlarıma yazıyor. Hani herkes artık tecrübeli oldu bu konuda fakat yinede insanın dalgınlığına geliyor. Yani karakter istemeden konuşşa benim adıma konuşmaya devam edicek. Karakter isteyince şüphe duyup arkadaşlara ekliyorlar ve 1 level karakter olduğu ortağa çıkıyor.
Bu durum yüzünden 3 karakterimin adını BETA'lı olucak şekilde değiştirdim, sadece BETA döneminden kalma olan Vezirx isimli karakterim kaldı onun adına'da açmaya devam ediyorlar. Hatta şöyle bir olay daha oldu adıma karakteri açmış ve 49 seviye yapmış daha inandırıcı olsun diye... Daha neler neler
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Vezirx27 yazdı:Merhaba,
Bu durum yüzünden 3 karakterimin adını BETA'lı olucak şekilde değiştirdim, sadece BETA döneminden kalma olan Vezirx isimli karakterim kaldı onun adına'da açmaya devam ediyorlar. Hatta şöyle bir olay daha oldu adıma karakteri açmış ve 49 seviye yapmış daha inandırıcı olsun diye... Daha neler neler![]()
Bu işi meslek edinmiş şizofren kişilerin olduğunu düşünüyorum verdiğiniz örnekler ile.

Afanesiyevo