Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
KiNGFiSH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RoA

Re: Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.

Mesaj gönderen KiNGFiSH »

Kuklacı sunucusunda Gaffara 1 şifacı 3 büyücü 2 savaşçı girildiği dönemde, çok hızlı ve kusursuz bir biçimde Boss yollarını temizleyip önce Stuart kesecektik.
Şifacımız acemiydi, ona nerede durmasını ve ne yapması gerektiğini söyledik.
Her şey tamam olunca Stuart kesimine başladık.
Herkes bilir direnç buz 1000 olunca stuart hasar veremez.Bunu gören şifacımız "tank çok sağlam, helal olsun" tarzı laflar etmeye başladı ve etrafta dolaşmaya başladı.
Her şey Stuartın direnç kırma yapmasıyla başladı.
Tankımızın canı %10 %10 azalmaya başlayınca , bizim şifacının o güzel sözleri ,yerini şaşkınlıkla beraber hakarete bıraktı.
tanka küfürler etmeye başladı .
Şifacı yazmaktan can basamadığı için tank ve grup öldü.
Artık oyunu bırakmış tank ve şifacının küfürleşmesini izliyorduk.
Sonunda tank dayanamayıp gruptan çıktı ve o kadar vakit boşa harcandı.
uNSpokeeN

Yüzmebilenbalık
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gönül Dostları

Re: Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.

Mesaj gönderen THeSpeCiaL »

Barbarosxhizir yazdı:Yeni Gaffar kesecek olan bir tank kardeşimizi gruba aldık girdiğimiz gibi abi fırına ekmek almaya gidiyorum dedi tamam dedik o gelene kadar Gaffar yolunu temizledik geldiğinde abi daha x kesmedim demesin mi :(
Hacı senin yazını gördükten sonra kahkaha attım ve hemen girip yorum yapmak istedim. Hakketen senin durumunda olmak istemezdim :) Çok koyar insana...

Kendi anımı ise şöyle anlatim. Yaklaşık 1-2 senedir oyuna ara ara giriyorum ne var ne yok diye. Geçtiğimiz Ramazan ayının sonlarına doğru arkadaşlar çağırdı ve bölge atalım dediler. Bende hadi eskilerin anısına falan derken girelim dedik. Topladık ekibi. Ekibin durumu aynen şu ful+ful tılsımlar istediğiniz bütün tılsımlar var hasarlar 2331, tank ful sadece baltası eksik onun yerinede tabanca var şifacıda ful mev ruh dan bi kaç eksiği var. Anlıcağınız tank ve şifacı için girelim dedik. Neyse gece saat 1 başladık seri seri biter dedik. Gaffar'a gelmemiz o grupla 30 dk yı ya buldu ya bulmadı. Düşünün Semiha'a 2 büyü konsla pertti nerdeyse Sutuart'a iksir içmedi kimse okadar söyliyim :D. Gelelim Gaffar mevzusuna. Hacı abi cenabet şansımıdır nedir bilmiyorum ama bende 68 tane kk 120 tane dino 27 shen iksir vardır büyücü olarak onlar bitti. Diğer arkadaşların kini saymıyorum bile. Ne hikmettir hasarları düşürdük olmadı. Eşitledik olmadı tek denedik olmadı çift her türlü kombinasyonu denedik olmadı. Abi 30 dk bölgenin sonuna geldiğimiz bossta gece 1 de başlarken sabah 5:30 civararında bitti. Neden mi okadar kaldık derseniz inat abi bildiğin inat :D :D Sonuç ne mi peki boş sadece madalya. Sahura gitmedik :D 4 tane arkadaş orucunu bozdu 1 er paket sigara bitirdi :D Bölge sonuda bol kahka oldu :D Unutamadığım en güzel aksiliğimdir şu oyun hayatımda :D

Resim
Yeni Bir Başlangıcın Efendisi !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön