Mini notbookta ikv
- Tangerine
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Ülkü Ocakları
Mini notbookta ikv
Merhaba abilerim ablalarım ve küçüklerim size birkaç sorum olacaktı üniversiteye gidicem istanbula onun için toshıba satellite mini notebook aldım kolay tasına bilir ve kibar olduğu için merak ettiğim nokta notebooklarda oyun oynamak ne kadar sağlıklı veya oynanabilir mi oynanırsa da nereye kadar sistem gereksinimleri oyunu kaldıra bilecek derecede ama int araştırmama gore notebookta oyun oynamayı tavsiye etmiyorlar ama ben oyundanda kopmak istemiyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda iyi günler saygılar.

Re: Mini notbookta ikv
İstanbul Kıyamet Vakti'ni şuan aldığım her bilgisayar kaldırır diye düşünüyorum (Paylaşımlı ekran kartı olmadığı sürece)Tangerine yazdı:Merhaba abilerim ablalarım ve küçüklerim size birkaç sorum olacaktı üniversiteye gidicem istanbula onun için toshıba satellite mini notebook aldım kolay tasına bilir ve kibar olduğu için merak ettiğim nokta notebooklarda oyun oynamak ne kadar sağlıklı veya oynanabilir mi oynanırsa da nereye kadar sistem gereksinimleri oyunu kaldıra bilecek derecede ama int araştırmama gore notebookta oyun oynamayı tavsiye etmiyorlar ama ben oyundanda kopmak istemiyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda iyi günler saygılar.
Ek olarak bilgisayar sınayıcı ile bigisayarının oyunu çalıştırıp çalıştırmayacğını indirmeden test edeiblirsin; http://download.istanbuloyun.com/istanbul_test.exe
- Tangerine
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Ülkü Ocakları
Teşekkür ederim cevabınız için ben sadece ne kadar sağlıklı bir performans alırım diye düşünmüştüm fakat konuyu açtığımdan bu zamana kadar zaten yükleyip deneme fırsatım oldu hiçbir sıkıntı çıkartmadan açtı sanırım mini notebook bile açıyorsa her bilgisayar açabilirTOLGARDA yazdı:İstanbul Kıyamet Vakti'ni şuan aldığım her bilgisayar kaldırır diye düşünüyorum (Paylaşımlı ekran kartı olmadığı sürece)Tangerine yazdı:Merhaba abilerim ablalarım ve küçüklerim size birkaç sorum olacaktı üniversiteye gidicem istanbula onun için toshıba satellite mini notebook aldım kolay tasına bilir ve kibar olduğu için merak ettiğim nokta notebooklarda oyun oynamak ne kadar sağlıklı veya oynanabilir mi oynanırsa da nereye kadar sistem gereksinimleri oyunu kaldıra bilecek derecede ama int araştırmama gore notebookta oyun oynamayı tavsiye etmiyorlar ama ben oyundanda kopmak istemiyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda iyi günler saygılar.
Ek olarak bilgisayar sınayıcı ile bigisayarının oyunu çalıştırıp çalıştırmayacğını indirmeden test edeiblirsin; http://download.istanbuloyun.com/istanbul_test.exe

- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
intel hdnin iyi bir grafik işlemcisini alırsan oynarsın 4400 felan yoksa mecbur harici kartlı bir leptop alırsın