Mini notbookta ikv

Donanımsal sorunlar, teknik konularda yardımlaşma ve iletişim alanı
Kullanıcı avatarı
Tangerine
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Ülkü Ocakları

Mini notbookta ikv

Mesaj gönderen Tangerine »

Merhaba abilerim ablalarım ve küçüklerim size birkaç sorum olacaktı üniversiteye gidicem istanbula onun için toshıba satellite mini notebook aldım kolay tasına bilir ve kibar olduğu için merak ettiğim nokta notebooklarda oyun oynamak ne kadar sağlıklı veya oynanabilir mi oynanırsa da nereye kadar sistem gereksinimleri oyunu kaldıra bilecek derecede ama int araştırmama gore notebookta oyun oynamayı tavsiye etmiyorlar ama ben oyundanda kopmak istemiyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda iyi günler saygılar.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: Mini notbookta ikv

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Tangerine yazdı:Merhaba abilerim ablalarım ve küçüklerim size birkaç sorum olacaktı üniversiteye gidicem istanbula onun için toshıba satellite mini notebook aldım kolay tasına bilir ve kibar olduğu için merak ettiğim nokta notebooklarda oyun oynamak ne kadar sağlıklı veya oynanabilir mi oynanırsa da nereye kadar sistem gereksinimleri oyunu kaldıra bilecek derecede ama int araştırmama gore notebookta oyun oynamayı tavsiye etmiyorlar ama ben oyundanda kopmak istemiyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda iyi günler saygılar.
İstanbul Kıyamet Vakti'ni şuan aldığım her bilgisayar kaldırır diye düşünüyorum (Paylaşımlı ekran kartı olmadığı sürece)

Ek olarak bilgisayar sınayıcı ile bigisayarının oyunu çalıştırıp çalıştırmayacğını indirmeden test edeiblirsin; http://download.istanbuloyun.com/istanbul_test.exe
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Tangerine
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Ülkü Ocakları

Mesaj gönderen Tangerine »

TOLGARDA yazdı:
Tangerine yazdı:Merhaba abilerim ablalarım ve küçüklerim size birkaç sorum olacaktı üniversiteye gidicem istanbula onun için toshıba satellite mini notebook aldım kolay tasına bilir ve kibar olduğu için merak ettiğim nokta notebooklarda oyun oynamak ne kadar sağlıklı veya oynanabilir mi oynanırsa da nereye kadar sistem gereksinimleri oyunu kaldıra bilecek derecede ama int araştırmama gore notebookta oyun oynamayı tavsiye etmiyorlar ama ben oyundanda kopmak istemiyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda iyi günler saygılar.
İstanbul Kıyamet Vakti'ni şuan aldığım her bilgisayar kaldırır diye düşünüyorum (Paylaşımlı ekran kartı olmadığı sürece)

Ek olarak bilgisayar sınayıcı ile bigisayarının oyunu çalıştırıp çalıştırmayacğını indirmeden test edeiblirsin; http://download.istanbuloyun.com/istanbul_test.exe
Teşekkür ederim cevabınız için ben sadece ne kadar sağlıklı bir performans alırım diye düşünmüştüm fakat konuyu açtığımdan bu zamana kadar zaten yükleyip deneme fırsatım oldu hiçbir sıkıntı çıkartmadan açtı sanırım mini notebook bile açıyorsa her bilgisayar açabilir ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

intel hdnin iyi bir grafik işlemcisini alırsan oynarsın 4400 felan yoksa mecbur harici kartlı bir leptop alırsın

“Donanım / Teknik Sorunlar” sayfasına dön