Forum İmzası Yapılır :D
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Forum İmzası Yapılır :D
Photoshop kullandığım için harici bir siteye hiç ihtiyaç duymuyorum. Ancak merak ettim, elimizdeki dokular ile görsel üzerine overlay yapabiliyor musunuz? Bir imza örneği rica ediyorum, WITCHER olsun 
Büyük-Küçük harfe duyarlı fontlar bulamadım bulduklarım da biraz itici oldu istersen hepsi büyük harf olarak yapabilirim veya Merterenin yaptıklarını da kullanabilirsinLaZpApAz yazdı:bana bi örnek yapabilirmisin. karakterler imzada yazılıdır.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Arka fona wallper eklenmiyor fakat böyle birşey yaptım : )GWYNBLEIDD yazdı:Photoshop kullandığım için harici bir siteye hiç ihtiyaç duymuyorum. Ancak merak ettim, elimizdeki dokular ile görsel üzerine overlay yapabiliyor musunuz? Bir imza örneği rica ediyorum, WITCHER olsun

- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Bu ne imza aşkı ya k. Gelsin beyler:)
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Helal olsun Bunuda banlayn güzel yapmışsın eline sağlık.mstfmrt yazdı:Hayır çoktan biliyorum canım sıkıldı yapayım dedimBunudaBanlayin yazdı:Cooltext 'i yeni mi keşfettin :mrgreen:
Seven yazdı:SEVEN yaz bari sende banaşekil olsun renkli felan
Mstfa kusura bakma
100 px diyor kardeşim düzenleme şansın varsa sevinirimBunudaBanlayin yazdı:Cooltext 'i yeni mi keşfettin :mrgreen:
Seven yazdı:SEVEN yaz bari sende banaşekil olsun renkli felan