Tılsım ve eşya üretmekle uğraşmak istemiyorsan şifa aç derim. Gb atma konusunda en rahat olan karakter o bence. Ne met 1 sorarlar ne hasar. Ayrıca üstü en kolay dizilen sınıf şifa. Çemberlitaşta her girişinde bir eşya alman neredeyse garantili. Ama para kasman o karakterle biraz zor.
İçlerinde en uğraştıran karakter büyü. Y2, met1 var mı sorularına maruz kalacaksın ki şuan onlarda kesmiyor artık bb3, met 2 3 var mı diye sormaya başladılar. Hadi tılsımın oldu diyelim bu sefer hasarın düşükse ona mana bulacaklar. Gb atacaksın adam gibi eşya düşmeyecek bide onları üretmekle uğraşacaksın. Kullanması güzel ama çok uğraştırıyor. Hani uğraşırım para kasıp tılsım alırım veya üretirim diyorsan büyü aç derim.
Savaşçı kullanmadığım için o konuda pek bir şey söyleyemem ama onunla da savaşması, kp kasması bir başkadır tabi
Bence sen savaşçı aç.Bir arttırıcı al ve madene başla.Savaşçı şifacıdan bile daha kolay diziliyor.Çektiğin madenleri sat para yap.Söylemesi kolay yapması zor biliyorum da emin ol parayı görünce çok tatlı gelecek.Savaşçını fullersin.Belki maden paralarından arta kalan yüklü miktarda paran olur.Yeni bir büyücü açarsın.49 yapıp,Azat set alırsın.Bölgelere girersin eşyaları toplarsaın.Azıcıkda onda para kasarsın.Kıyamet Asa üretirsin.Sonra belkide m1 tılsımı.
Retaliation yazdı:Bence sen savaşçı aç.Bir arttırıcı al ve madene başla.Savaşçı şifacıdan bile daha kolay diziliyor.Çektiğin madenleri sat para yap.Söylemesi kolay yapması zor biliyorum da emin ol parayı görünce çok tatlı gelecek.Savaşçını fullersin.Belki maden paralarından arta kalan yüklü miktarda paran olur.Yeni bir büyücü açarsın.49 yapıp,Azat set alırsın.Bölgelere girersin eşyaları toplarsaın.Azıcıkda onda para kasarsın.Kıyamet Asa üretirsin.Sonra belkide m1 tılsımı.
Dediğin şey mantıklı ama ben oynayacağım karakterin bana keyif ve eğlence vermesinide isterim.Uğraşabilirim ama fazla değil öyle bir karakter istiyorum.
Retaliation yazdı:Bence sen savaşçı aç.Bir arttırıcı al ve madene başla.Savaşçı şifacıdan bile daha kolay diziliyor.Çektiğin madenleri sat para yap.Söylemesi kolay yapması zor biliyorum da emin ol parayı görünce çok tatlı gelecek.Savaşçını fullersin.Belki maden paralarından arta kalan yüklü miktarda paran olur.Yeni bir büyücü açarsın.49 yapıp,Azat set alırsın.Bölgelere girersin eşyaları toplarsaın.Azıcıkda onda para kasarsın.Kıyamet Asa üretirsin.Sonra belkide m1 tılsımı.
Dediğin şey mantıklı ama ben oynayacağım karakterin bana keyif ve eğlence vermesinide isterim.Uğraşabilirim ama fazla değil öyle bir karakter istiyorum.
Eğer ki oyuna uzun vakit ayırıp para yatıracaksan ve oyunda kar ederim diyeceksen büyücü aç.Hem çok zevklidir.Ama grup bölgelerinde item düşürme olasılığı azdır ki arttırıcı varsa değişir.Yoğun emek vereceksen büyücü aç.Ama fazla emek ve para veremem dersen de şifacı aç.Kenan'a 5-10 defa girişte toplarsın.Takı vs. satın alma,Motorin'den ibniler ile idare edersin ki Fundiler düşene kadar.Asa da Motorinden geliyor.Yani şifacı oynayacaksan az bütçe ile fullenebilirsin.
Eğer ki oyuna uzun vakit ayırıp para yatıracaksan ve oyunda kar ederim diyeceksen büyücü aç.Hem çok zevklidir.Ama grup bölgelerinde item düşürme olasılığı azdır ki arttırıcı varsa değişir.Yoğun emek vereceksen büyücü aç.Ama fazla emek ve para veremem dersen de şifacı aç.Kenan'a 5-10 defa girişte toplarsın.Takı vs. satın alma,Motorin'den ibniler ile idare edersin ki Fundiler düşene kadar.Asa da Motorinden geliyor.Yani şifacı oynayacaksan az bütçe ile fullenebilirsin.
Savaşçı isen ayı lazım, bunun yanında birkaç direnç itemin ve bölge atman gerekli. Şifacılığı çözdükten sonra çok rahat bir şekilde 1200 1500 şifa ile gaffarda birini idare edecek seviyeye gelirsin.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar bide bana bukarakter açma stratejisinide verseniz mesela genel olarak ilk başta hangi karakteri açmalıyım ve en sonunda hangi karakteri fulleyip ana karakterim yapmalıyım? (Savaşçı-Büyücü-Şifacı) (Sorumu oyunda profesyonel oyunculara soruyorum ve bunu daha önce yaşayan kişilere.)
İyide sana burda kaç kişi ilk hangi karakteri açman konusunda öğütler vermiş. İlk şifa açarsan kolay gb gidersin üstünü fullersin çevre edinirsin bu sayede büyü açtığında kolay gb bulursun. Ama şifada para kasma sıkıntın olabilir. İlk büyü açarsan para kasıp ister asa ister tılsım basarsın gene gblere giderek çevre yaparsın bi yandan para da kasarsın. Savaşçı açarsan gblere gene kolaylıkla gidersin para da kasarsın. Buradakiler sana bu üç fikri sunmuş. Artık iş sana kalmış hangisi sana mantıklı geliyorsa onu yapacaksın. Bana sorarsan hem şifa hem büyü aç. İlk şifanın üstünü gblerle dizersin. Öte yandan büyünü kasarken paran da birikir şifana aktarırsın yada büyüne bırakırsın.
ikvcibeo yazdı:Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar bide bana bukarakter açma stratejisinide verseniz mesela genel olarak ilk başta hangi karakteri açmalıyım ve en sonunda hangi karakteri fulleyip ana karakterim yapmalıyım? (Savaşçı-Büyücü-Şifacı) (Sorumu oyunda profesyonel oyunculara soruyorum ve bunu daha önce yaşayan kişilere.)
büyücü aç ozaman kardeşim sende onu fulledığın zaman şıfacıyı savaşçıyı kenan migrata kendın bıle alırsın rahatlıkla
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR . AHMET ÖZ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆