Karakterlerde bayan erkek ayrımı sorunu ve çözüm fikiri!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: KARAKTERLERDE BAYAN ERKEK AYRIMI SORUNU VE ÇÖZÜM FİKİRİ!!!!!

Mesaj gönderen alisergvn »

Önemli bir konu lütfen gereği yapılsın...
Kullanıcı avatarı
Xintikamx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Xintikamx »

takas işi fena değil evet
Heme oyundaki piyasada dğşer biraz böylece oyun daha da kalitelenir(çünkü;oyundaki bazı oyuncular parasızlıktan oyunu bırakıyor
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*

ANILİNTİKAM
:*:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam

>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Mısır çarşısında bir doktor olsun 10milyona ameliyatını yapsın charın cinsiyeti değişsin. =)
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
AGAHBEYPESETMEZ
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen AGAHBEYPESETMEZ »

Bu konuda eşitlik olduğu bir aşikardır. Yönetimin bununla ilgili bir işlem yapması beklenemez,malların fiyatları
tamamen kullanıcılara aittir.Hiçbir şekilde yönetim fiyatlara etkileme yapmaz,yapamaz.Bu sebepten dolayı kullanıcılara kalmış olaylarda , yönetim işlem gerçekleştirmez.

Kadın itemlerin , erkek itemlere oranla daha çok düştüğü ve kadın itemlerin daha ucuzdan satıldığı ise doğrudur.Size bir kişi fazla fiyat demişse tüm kişiler için geçerli değildir.

Ayrıca ;
xXeRsInXx yazdı:Mısır çarşısında bir doktor olsun 10milyona ameliyatını yapsın charın cinsiyeti değişsin. =)

Ne kadar bir oyunda olsa,bunun yapılması yanlıştır.

İyi oyunlar,iyi forumlar.
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Eğer Erkek Kıyafetleri Kadın, Kadın Kıyafetleride Erkek olursa piyasa altüst olur..Çok zor durumda kalır oyuncular...
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

serkannnn yazdı:Aksine kadın itemleri daha ucuz. Mesela erkek savaşçı yücelen ayakkabı(tek efsun) 20-30m civarındayken, yücelen plevne kadın savaşçı ayakkabısı 10m dan satıldığını biliyorum ;)
+1 Urban Aramit Bayan Savaşçı Ceketi 7 m'den sattığımı bilirim.
Nötron *'lı ayağı 4 m'den zor sattım.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

AGAHBEYPESETMEZ yazdı:
Bu konuda eşitlik olduğu bir aşikardır. Yönetimin bununla ilgili bir işlem yapması beklenemez,malların fiyatları
tamamen kullanıcılara aittir.Hiçbir şekilde yönetim fiyatlara etkileme yapmaz,yapamaz.Bu sebepten dolayı kullanıcılara kalmış olaylarda , yönetim işlem gerçekleştirmez.

Kadın itemlerin , erkek itemlere oranla daha çok düştüğü ve kadın itemlerin daha ucuzdan satıldığı ise doğrudur.Size bir kişi fazla fiyat demişse tüm kişiler için geçerli değildir.

Ayrıca ;
xXeRsInXx yazdı:Mısır çarşısında bir doktor olsun 10milyona ameliyatını yapsın charın cinsiyeti değişsin. =)

Pes et artık bu konuda zaten anca böyle birşey yazılır. İtemin türünün değiştirilmesi nerede görülmüş. Kardeşin pantolon alıyor kendine sonra sen onu gidiyorsun terziye veriyorsun erkek için yaptırıyorsun =) aynı şey.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
AGAHBEYPESETMEZ
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen AGAHBEYPESETMEZ »

xXeRsInXx yazdı:
AGAHBEYPESETMEZ yazdı:

Ayrıca ;

Pes et artık bu konuda zaten anca böyle birşey yazılır. İtemin türünün değiştirilmesi nerede görülmüş. Kardeşin pantolon alıyor kendine sonra sen onu gidiyorsun terziye veriyorsun erkek için yaptırıyorsun =) aynı şey.

Bir şeyler yanlış anlaşılmış,fakat bende anlayamadım. Pes etme konusunda ise hayır,karakterimi almak için hala savaşıyorum.
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

bnce bi haksızlık yok bu oyuncuların oluşturduğu bi sorun neden yöneticilere yıkılıyor mesela bizim sunucuda en çok bayan itemi var bundan eminim özellikle şifa böyle bişi olmaz hangi iteme baksam bayan hayal kırılığı yaşıorum en sevdiğim itemelr bayn :(
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alisergvn »

ya bana bi online oyunu örnek verin ki bayan ve erkek itemleri ayrı olsun yok böyle birşey ben size örnek vereyim; silkroad metin2 knight MU online ferentus online deicide online KAL online cabal online BU OYUNLAR VE DAHA SAYAMADIĞIM BİNLERCE OYUN VAR HAKSIZLIK VAR OYUNDA LÜTFEN DÜZELTİLSİN....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön