SAVAŞÇININ AKİBETİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
tengribizmenen78
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

SAVAŞÇININ AKİBETİ

Mesaj gönderen tengribizmenen78 »

Selamun Aleyküm arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim....

Bildiğiniz üzere oyun artık tılsımlardan ibaret olmaya başladı... Grup bölgelerine girme, loncalara katılmak artık sahip olduğun tılsımlara bakıyor... Eskiden max. hasar,fiziksel veyahutta element vs. dizdiğin zaman her şey tamamdı. :)

Bu verilen mücadele içinde SAVAŞÇI karakterlerinin akıbeti ne olacak? siz nasıl düşünüyorsunuz? Grup bölgelerine artık, örnek vermek gerekirse y2,m1, veya şifa alıyorlar :) hiç gördünüz mü savaşçı arayan tank dışında? :) bu tılsımlara sahip olanlar veya sağlam elektrik ve şifacısı olan kolaylıkla girebiliyor...

Biz ofansif savaşçı olamayacak mıyız arkadaşlar? :) Büyük holde kasamayacak mıyız? Ne olacak savaşçı karakterinin akıbeti? Tank olmaktan veya bir loncaya üye olmaktan mı geçiyor?
:arrow: :| :ugeek:
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Efsaneler

Re: SAVAŞÇININ AKİBETİ

Mesaj gönderen ANOTHER »

Beta döneminde herkes savaşçıydı. Labirentte antik mızrak çekerken savaşçı bi kaç arkadas girişte nöbet tutar geleni gideni keserdi :) ws ler yapardık eski handanda yada banka önünde. Şimdi savaşçıya sadece tank olarak gerek var o da sadece çt de aslında onada gerek kalmadı büyüler bile tank olabiliyor. Savascının yapacagı tek şey ganimetine ws atmak oldu. Çok zevksiz ve üzücü...
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Bundan 4 sene evvel de savaşçının sıkıntıları konusunda bir konu açarak görüş belirtmiştim. Her sınıf bölgelerde eşit olmalı.Ben holde kasmak için büyücü açmak zorunda kalacaksam bunun anlamı yok.Gerçekten artık yeni güncelleme ile bazı şeyler düzeltilmelidir.Umarım dikkate alırlar.

Sevgilerimle..
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Savaşcı karekteri yeri ayrı benim için 7 senedir oynuyorum geride kaldığını sanmıyorum kaç sene oldu cb taş geleli savaşçı oynayan her türlü fullemiş kendini gelelim bu zamana elbetteki birşeyleri artık aşmak lazım surekli de aynı olacak diye de bi kural yk zaten adam yeni başlamış savaşçı dizecek bi loncaya girip dizebilir herkeste 5buyu 1 şifacı girmiyorya
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen TabipYarbay »

savasci sinifi vazgecilmezimdir. grup bolgelerinde hic duydunmu savascinin ekstra bi tilsimi olmasini?drenc'ler tam zirh'inda 75 olsun tamam en cabuk dizilebilen saglam karekter savascidir ayrica holde tank olup maden topliyabilirsin veya ofans olup sag sol ors'te tek basina xenotim kasabilirsin yada bi y2'li buyucu bulup saatte kasabilirsin her zaman savascilar daha onemlidir.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Kabile »

Kasma konusundada zaten buyucuyle kıyaslamak mantıksıź olur gene gider kasarsın en fazla misal diyelim ırkını kesiceksin minumum 5 tane kesersin oda defasifsen daha fazla da kesilir ama gir çık atmak lazım oda kaç tane atabilirsinki onun için herkes genelde buyucu tercih ediyor
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Def 2 3 ile büyücülere tek atabilen, çifteyle 6 7 bin vurabilen bunun yanında 75 zırhıyla ölmek bilmeyen bi karakter sınıfına yeterince ayrıcalık tanındığını düşünüyorum.Holde de tank takılın bi zahmet.PvP de üstünsen katlanacaksın ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben bir kaç aydır holde tank arayana da denk gelemiyorum kangal ya da gözcü ile çekiyorlar bb3 ile bozup çeviriyorlar böylece onlarda bitmiş oluyor. Saatte slotları sıralıyorlar önce suikastçılar sonra diğerleri kalkıyor bir şifa bir büyü tüm ırkları kesebiliyorlar.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Süpürmenin süresini azaltan kudret harcatmayan hasar artıran tılsımları kullanıp siz de y2 gibi vurabilirsiniz :D
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

bu oturmuş bir sistemdir hangi online oyuna giderseniz gidin savaşçı yavaş kasılır yavasta ölür büyücü hızlı kasılır hızlı ölür buna neden demek saçma olur
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön