Actor Oyun Motoru
Actor Oyun Motoru
Web archive'den sobee sitesine girip actor demo II sürümünü indirdim ama çalışmayı durdurdu diyor şuan indirebileceğimiz bir yer var mı merak ettim :ugeek:
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Actor Oyun Motoru
İndirdiğiniz demo, motorun tanıtımı için hazırlanmış küçük bir sahne içeriyior. Oyun hazırlamak için falan kullanılamaz, daha önce ben de indirip incelemiştim. Uyumluluk modunda çalıştırıp o zamanlarda hazırlanmış, bana göre dünya çapında efsane olan, yerli oyun motorunu görerek tekrar ekiple gurur duyabilirsiniz.
benim kulaklar sağır ya duyamıyorum :?Eviren yazdı:İndirdiğiniz demo, motorun tanıtımı için hazırlanmış küçük bir sahne içeriyior. Oyun hazırlamak için falan kullanılamaz, daha önce ben de indirip incelemiştim. Uyumluluk modunda çalıştırıp o zamanlarda hazırlanmış, bana göre dünya çapında efsane olan, yerli oyun motorunu görerek tekrar ekiple gurur duyabilirsiniz.![]()
Yok ben oyun motorunu hikaye yazmak için istiyorumTOLGARDA yazdı:O oyun yazmak için hocam
mustafa burayı terketmstfmrt yazdı:benim kulaklar sağır ya duyamıyorum :?Eviren yazdı:İndirdiğiniz demo, motorun tanıtımı için hazırlanmış küçük bir sahne içeriyior. Oyun hazırlamak için falan kullanılamaz, daha önce ben de indirip incelemiştim. Uyumluluk modunda çalıştırıp o zamanlarda hazırlanmış, bana göre dünya çapında efsane olan, yerli oyun motorunu görerek tekrar ekiple gurur duyabilirsiniz.
Yok ben oyun motorunu hikaye yazmak için istiyorumTOLGARDA yazdı:O oyun yazmak için hocam![]()
Kod bilmezsiniz şi bilmezsiniz oyun yazcaz diye kalkışırsınız.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
unity ile zaman geçiriyorum biraz farklılık olsun dedim :roll:Sparineus yazdı:Kod bilmezsiniz şi bilmezsiniz oyun yazcaz diye kalkışırsınız.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
İşte senin dediğin gibi ailemle 'biraz' zaman geçiriyorum geri kalan kısmıyla da sanal alem :mrgreen:Barbarosxhizir yazdı:ailenizlede biraz zaman geçirin