Yeni bölge ve müzikler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Yeni bölge ve müzikler

Mesaj gönderen firaridadas »

Merhabalar
Bu başlık altında kafanızda tasarladığınız yeni bölgeyle en iyi gidecek fon müzik, müzik, şarkıları paylaşmanızı rica ediyorum. Gelecek olan yeni bölgeye demiyorum kafanızda ki yeni bölge diyorum konuyu amacından saptırmayın ve tartışma konusuna çevirmeyin lütfen. Ayrıca saçma ve çocuksu yorumlardan da kaçının.

Ben kafamda ateşin ve buzun iç içe olduğu bir bölge tasarladım. Kıpkırmızı çatlak zemin sağdan ve soldan akan lavlar ve ilerde de buz tutmuş bir mekân. Bence böyle bir bölgeye en iyi bu parça gider :

[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=qkqdlatMoXg[/youtube]
MASSAKA FEAT. CEZA & DR.FUCHS - SOGUK MEVSIM (OFFICIAL ...
Kullanıcı avatarı
Danisman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Re: Yeni bölge ve müzikler

Mesaj gönderen Danisman »

yeni bölge müziği olarak Massaka Ceza feat mi düşündün :))

bence epic müzikler tercih edilmeli :D neyse, biz oyuncuların zaten bir beklentisi mevcut. umarım yönetim de en kısa sürede bir açıklama yapar
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi

• Kahve
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Yeni bölge yolda beyler kaynak sağlam müziğide ajdar bey seslendirecek
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Danisman yazdı:yeni bölge müziği olarak Massaka Ceza feat mi düşündün :))

bence epic müzikler tercih edilmeli :D neyse, biz oyuncuların zaten bir beklentisi mevcut. umarım yönetim de en kısa sürede bir açıklama yapar
Çok hoş bir şarkı ve elbette ki epic müzik gerek fakat böyle bir bölge gelmeyeceği için sadece eğlenmek istedim :)
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

Yeni bölgenin müziği ajdar- şahdamar olacak kesin bilgi yayalim #####

Şaka bi yana cidden artık bölge gelmez beklemeyin :) Umarım Nerull beni haksız çıkarır
Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

mstfmrt yazdı:Yeni bölgenin müziği ajdar- şahdamar olacak kesin bilgi yayalim #####

Şaka bi yana cidden artık bölge gelmez beklemeyin :) Umarım Nerull beni haksız çıkarır
Resim
Bugün Muhamed Yeşilmen ile konuştuğumda oyunun başı boş bırakılmadığını söylemişti. Ayrıca güncellemelerin çok önceden hazırlanan bir programa göre yayınlandığını ve daha fazla bilgi veremeyeceğinide eklemişti. Hali hazırda bir güncelleme paketini yayınlamayı bekliyor olabilirler yani.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Sora yazdı:
mstfmrt yazdı:Yeni bölgenin müziği ajdar- şahdamar olacak kesin bilgi yayalim #####

Resim
Bugün Muhamed Yeşilmen ile konuştuğumda oyunun başı boş bırakılmadığını söylemişti. Ayrıca güncellemelerin çok önceden hazırlanan bir programa göre yayınlandığını ve daha fazla bilgi veremeyeceğinide eklemişti. Hali hazırda bir güncelleme paketini yayınlamayı bekliyor olabilirler yani.
inşallah haksız çıkarım :?
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Eğer müzik bulamazlarsa ben çok kolay yardımcı olurum,Epic background arşivim var,her tür müziğim vardır,yavaş,hareketli,coşturucu,içini kıpır kıpır edecek,duygusal felan.Alayına giderliyim.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Hiç şüphesiz; https://soundcloud.com/gwynbleidd32/ambiyans-otd-dng2. Bu müziği, İKV hikayesini özetleyen bir animasyon video tarzında bir çalışma hazırlarsam fon müziği olarak kullanmayı düşünmüştüm.

Onun dışında 2-2 buçuk yıl önce İKV için hazırladığım bir fon müziği vardı onu da buradan paylaşmak isterim. https://soundcloud.com/gwynbleidd32/deneme-1

Olası bir yeni bölgeye cuk diye oturacak tipten müzikler. Sonuna kadar dinlemenizi öneririm arkadaşlar :)
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

GWYNBLEIDD yazdı:Hiç şüphesiz; https://soundcloud.com/gwynbleidd32/ambiyans-otd-dng2. Bu müziği, İKV hikayesini özetleyen bir animasyon video tarzında bir çalışma hazırlarsam fon müziği olarak kullanmayı düşünmüştüm.

Onun dışında 2-2 buçuk yıl önce İKV için hazırladığım bir fon müziği vardı onu da buradan paylaşmak isterim. https://soundcloud.com/gwynbleidd32/deneme-1

Olası bir yeni bölgeye cuk diye oturacak tipten müzikler. Sonuna kadar dinlemenizi öneririm arkadaşlar :)
Birincisi azıcık ruhsuz gibi birşey olmuş tam aciklayamiyorum anlayin işte :) Zaten hareket olmayan müzikleri sevmem ama ikincisi bir harika dostum emeğine sağlık :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön