Acil yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TurkIrkiSagolsun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Acil yardım

Mesaj gönderen TurkIrkiSagolsun »

6.yıl paketini kredi kartımdan alacam fakat ödeme bilgisi alınmadı diyor bilen birisi acil yardım edebilir mi indirim bitmeden almam lazım.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Re: Acil yardım

Mesaj gönderen mstfmrt »

TurkIrkiSagolsun yazdı:6.yıl paketini kredi kartımdan alacam fakat ödeme bilgisi alınmadı diyor bilen birisi acil yardım edebilir mi indirim bitmeden almam lazım.
indirim bitti umarım almışsındır :?
Kullanıcı avatarı
EfSaNee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: T u Ğ R a

Mesaj gönderen EfSaNee »

TurkIrkiSagolsun » 31 Ağu 2015 20:11

6.yıl paketini kredi kartımdan alacam fakat ödeme bilgisi alınmadı diyor bilen birisi acil yardım edebilir mi indirim bitmeden almam lazım.

Kredı kartı internet alışverişine kapalıysa ödemebilgisi alınmadı uyarısını veriyor
Kızgınlık çok gürültülüdür,oysaki kırgınlık ne kadarda sessiz..
fakman2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen fakman2 »

mstfmrt yazdı:
TurkIrkiSagolsun yazdı:6.yıl paketini kredi kartımdan alacam fakat ödeme bilgisi alınmadı diyor bilen birisi acil yardım edebilir mi indirim bitmeden almam lazım.
indirim bitti umarım almışsındır :?
Sıkıntı değil yeni bir playstore üyeliği açarsan 50 liralık harcamana 10TL hediye çeki veriyor yani yine ürünü 40 liraya almış oluyorsun zararın 2.5TL

İmza; FAKİRİZ AMA SAF DEĞİLİZ
  • *TOLGARDA
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

TTnet üyesi isen oradan almanı tavsiye ederim, Paypal'da sorun çıkmaz diye biliyorum.

Diğer Kredi kartlarında NetÖdeme durumu olabilir yani internet üzeri alış verişi kapatmış olabilirsin onu kontrol etmeni tavsiye ederim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön