Acil yardım
- TurkIrkiSagolsun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Acil yardım
6.yıl paketini kredi kartımdan alacam fakat ödeme bilgisi alınmadı diyor bilen birisi acil yardım edebilir mi indirim bitmeden almam lazım.
Re: Acil yardım
indirim bitti umarım almışsındır :?TurkIrkiSagolsun yazdı:6.yıl paketini kredi kartımdan alacam fakat ödeme bilgisi alınmadı diyor bilen birisi acil yardım edebilir mi indirim bitmeden almam lazım.
- EfSaNee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: T u Ğ R a
TurkIrkiSagolsun » 31 Ağu 2015 20:11
6.yıl paketini kredi kartımdan alacam fakat ödeme bilgisi alınmadı diyor bilen birisi acil yardım edebilir mi indirim bitmeden almam lazım.
Kredı kartı internet alışverişine kapalıysa ödemebilgisi alınmadı uyarısını veriyor
Kredı kartı internet alışverişine kapalıysa ödemebilgisi alınmadı uyarısını veriyor
Kızgınlık çok gürültülüdür,oysaki kırgınlık ne kadarda sessiz..
Sıkıntı değil yeni bir playstore üyeliği açarsan 50 liralık harcamana 10TL hediye çeki veriyor yani yine ürünü 40 liraya almış oluyorsun zararın 2.5TLmstfmrt yazdı:indirim bitti umarım almışsındır :?TurkIrkiSagolsun yazdı:6.yıl paketini kredi kartımdan alacam fakat ödeme bilgisi alınmadı diyor bilen birisi acil yardım edebilir mi indirim bitmeden almam lazım.
İmza; FAKİRİZ AMA SAF DEĞİLİZ
- *TOLGARDA
TTnet üyesi isen oradan almanı tavsiye ederim, Paypal'da sorun çıkmaz diye biliyorum.
Diğer Kredi kartlarında NetÖdeme durumu olabilir yani internet üzeri alış verişi kapatmış olabilirsin onu kontrol etmeni tavsiye ederim.
Diğer Kredi kartlarında NetÖdeme durumu olabilir yani internet üzeri alış verişi kapatmış olabilirsin onu kontrol etmeni tavsiye ederim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN