Özledik oyuna ilk basladigimiz heyecan ile Jandarma Ali'yi aramayi.
Özledik apa,kriprazin 1m oldugu ve madenlerin full oldugu zamanlari.
Özledik eski yöneticilerin oyuncularla oyuna girip vs atmasini.
Özledik Kurt magaranin onunde bir gun boyunca karakurke grup aramayi.
Ozledik labirentte Kitabe gorevini yapmayi
Özledik Er Meydanlarindaki o heyecanli savaslari.
Özledik kadime ilk kim vurdu acaba diyip buyuk bir heyecanla görevin olmasini beklememizi.
Özledik Kenana 5 saatte ulasip şarteli indir gorevini yapmak yerine yanlislikla cikisa basmayi
Özledik sivri adada ruh çalan kesmeyi.
Özledik eski handandaki vsleri.
Özledik eminonunde tepegoz , kurtadam kesmeyi.
Özledik kp karakterlerinin kullanilmadigi sadece adam kesilerek kasilan klan parasini.
Özledik MOMT'lari
Özledik GMlerin oyuna girip parlatilacak silahlari tanitmasini
Özledik şuan cogu oyuncunun bilmedigi uyelikal.com'dan PTT ile havale yapip plus paket almayi.
Kisacasi eski ikvyi, eski yöneticileri ozledik.
Simdi ise bunu bize tattiracak yonetim yok.
Oyuncular merakli bi bekleyis icinde acaba yonetim yenilik getirecek mi ?Yoksa oyunu mu birakalim diye caresiz bi arayis icindeler.
Yönetim oyuncularin merakini giderip , aciklama yapmak yerine surekli "İkv gelistirici ekibi oyunculara yenilikler hakkinda bilgi verememektedir" demeyi tercih ediyor.
Oyuncular da haliyle oyundan soguyor.
Söyleyecekleri iki kelime ya da açacaklari bir konu ama Gelistirici ekibimize bu da zor geliyor.Forumda onlarca konu varken bir yonetici ya da DEV foruma girip oyuncularin sorularina cevap vermeyi tercih etmiyor. Umarim en kisa surede biseyleri aciklama gereksinimi duyarsiniz.
İyi geceler iyi forumlar.
~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kim özlemezki Yeraltı geldiği zamanlar herkesin Yücelen,Fevzibey vs. item düşürmek için uğraşmalarını. Tek efsun Urban takıların 1mden fazla ,Yücelen takıların 5mden fazla olmasını. Ermeydanı için kurulan grupların onca grup arasından içeriye girmeye çalışmaları, kazanan takımdan birine item düşmesi ve içinden yücelen bir item çıkmasını heyecanla beklemesi. Cevriye Sultan-Karakürk için kurulan 5-6 tane grupları ve destek gruplarını. 39 zamanında Kütük Yaran ve Gözlük sahibi olmak için uğraştığı çabaları. Sığınaklar-Miğrat'ın geldiği zaman Sığınaklarda oluşan hata yüzünden Test sunucusunun açılması ve her kestiğin yaratıktan 1lv atlaması klana katıldığında mareşal olmanın verdiği heyecanı. Ejder Asa için 2-3 gün sabahlayanları gördüm ben Menekşenin 60m Mavi Kayanın tanesinin 130m olduğu zamanlar kim istemezki ? Okadar pahallı olsa bile zevk alıyordu insanlar zevk. Şimdi zevk denen birşey kalmadı oyunda. Hesap aç hole in y2li birine çarını kastır 43 yaptır bölgelere sok 49 lv yap asa üret m1 üret çemberlitaşa gir üstünü diz olay bukadar. Çevresi olan birisi için bunları saymıyorum bile. Üstünü diztikten sonra ne zevki kalıyor Holde milleti kasıp, para kasmaktan başka? Her zaman klan savaşımı yapıcaksın kardeşim ? Olay bundan ibaret.
PARJISUNG yazdı:Kimisi diyor yenilik gelsin kimi diyor eskisi gibi olsun. Geliştirici ekip ne yapsın
Eskisi gibi olsun derken o zamanki herkesin oyun oynama hevesi oyundan aldığı zevkten bahsediyoruz. Güncelleme paketleri sürekli gelse bu oyunda sürekli oyuncu kaybı yaşanırmı ? Bunları yapsa geliştiriciler para kazanma konusundada çok öne geçicekler. Yenilik gelirse eski oyuncularda merak edip gelip başlarlar bu oyuna. Oyuncu sayıları dahada fazla artıcak. Son güncelleme geleli 3 sene oluyor 3 sene. 3 senede 3 güncelleme getirseydin bak ne haldeydi bu oyun.
PARJISUNG yazdı:Kimisi diyor yenilik gelsin kimi diyor eskisi gibi olsun. Geliştirici ekip ne yapsın
Eskisi gibi olsun derken o zamanki herkesin oyun oynama hevesi oyundan aldığı zevkten bahsediyoruz. Güncelleme paketleri sürekli gelse bu oyunda sürekli oyuncu kaybı yaşanırmı ? Bunları yapsa geliştiriciler para kazanma konusundada çok öne geçicekler. Yenilik gelirse eski oyuncularda merak edip gelip başlarlar bu oyuna. Oyuncu sayıları dahada fazla artıcak. Son güncelleme geleli 3 sene oluyor 3 sene. 3 senede 3 güncelleme getirseydin bak ne haldeydi bu oyun.
Eskisi gibi olsun derken burada ki kasıt bırakmış oyuncuların geri dönmesi ve sunucuların eskisi gibi dolu olmasıdır.
Plus üyeleri beklemeden girebilir yazısını özledim
3 senedir gelmeyen güncelleme şuan gelmiş olsa birde Tv kanallarına reklam verilse sunucularda oyuncu artışı fazlalaşır ve arkadaşın dediği gibi yenilik gelseydi daha fazla kazanacaklardı.
Oyunu takmayan developerler varken bu oyun bu saatten sonra toparlayamaz. Zamanında yönetime güvendik,onları o kadar savunduk ama şimdi anlıyorum hepsi boşunaymış. Yazıklar olsun açıklama bekleyen onlarca insan varken susmayı tercih eden yönetime
İKV dünyasında, Grup Bölgesi dönemi kapanıp, ÜRETİM (hasar) dönemi başlamadığı sürece bu tür durumlar devam edecek, iyi olan herşey yok olmaya maruz kalacak!