Arkadaşlar bu videoda görebileceğiniz üzere "3" gün önce, makro kp kasımına ilişkin videoyu çektik. Başka arkadaşlar da çekti. Sabahın bir vakti sırf daha temiz bir oyun arzusuyla üşenmeden kayda alıyor isimleri tek tek not ediyor desteğe yolluyoruz. Ve takdir edersiniz ki bu karakterler açık kaldığı her an kp kasmaya devam ediyorlar, biz de 7/24 takipçisi olamıyoruz haliyle. Bu iş anlık bir iş, acil müdahale gerektirdiği halde bakın o 3 gün önceki karakterler ceza almadılar; hatta tutup başka yerlere taşımışlar rahat rahat şu an başka bir karaktere kasılmaktaydı. Bir kez daha videoya aldım ve az önce yine isimlerle beraber desteğe yolladım. Bu bağlantıdan da yeni videoya ulaşabilirsiniz.
Caydırıcılık adına bunların dikkate alınması için, bunların zamanında dikkate alınması için daha ne yapmamız gerekiyor? Bir oyuncudan tam olarak daha başka ne bekleniyor da onu eksik yapıyoruz açıklar mısınız? Oyunu bu şekilde suistimal eden, denge ve dinamikleri bozan makrocularla güç bela savaş veriyoruz fakat çok çok basit bir blok işlemini dahi "3" gündür yapmayan yöneticilerimiz hangi haklı gerekçenin arkasına sığınıyorlar merak içerisindeyim. Anlatmak istediğim şey şu, siz bunu keyfiniz gelip 10 gün sonra atarsanız zaten o adam emeline ulaşmış olacak umrunda olmayacak, daha ne diyeyim bilemiyorum.
Rica ediyorum herhangi bir yetkili buraya gelip, "desteğe atarsanız incelenir" kaleminde bir şeyler karalamasın. Ben üstümüze düşeni en güzel şekilde tam vaktinde yerine getiriyorum. Sizden de aynını beklemek bir oyuncu olarak hakkımdır diye düşünüyorum. Ama o kp kasanlara bir türlü moderasyon uygulanmıyor.
Makro Kp Kasımına Uygulanmayan Moderasyonlar!
Makro Kp Kasımına Uygulanmayan Moderasyonlar!
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
-
Tegmen44
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Re: Makro Kp Kasımına Uygulanmayan Moderasyonlar!
Dostum yönetimin işini doğru düzgün yaptığını ne zaman gördün ..
Desteğe mesaj atın inceleyelim demekten başka birşey bilmiyorlar.Çöpe attığım bb3 tılsımım için 5 defa desteğe mesaj gönderdim ve hala vermediler ( 4 ay oldu).. İnsanı oyundan soğutuyorlar.
Yöneticiler İşinizi adam akıllı yapın (mesajları silmek adamlık değil acizliktir)
Desteğe mesaj atın inceleyelim demekten başka birşey bilmiyorlar.Çöpe attığım bb3 tılsımım için 5 defa desteğe mesaj gönderdim ve hala vermediler ( 4 ay oldu).. İnsanı oyundan soğutuyorlar.
Yöneticiler İşinizi adam akıllı yapın (mesajları silmek adamlık değil acizliktir)

mstfmrt yazdı:daha önce hiç rastlamadım ve yapmadım ama bence bu makro değil makroyla sanırım Tab tuşunun üstündeki (") tuşu ve sert vuruş yeteneklerini tekrarlıyor. Eğer makro olsaydı (") tuşu sayesinde seni de göreceği için sana da saldırabilirdi ama sana saldırmıyor bence makro değil
Rastlamadığın apaçık, o karakterler saldırmaz sadece girip çıkmaya programlı.
Ve bana nasıl saldırsın güzel kardeşim yazılımla girip çıkan karakterlerle aynı klandayız, bunu farzımel yapabilecek arz olanı da tarafımca öldürüldü zaten. Kaldı ki bu durum şüphe götürmeksizin makro, ilk defa moderasyon talebiyle göndermiyoruz başka videolar izleyerek bu yazılım hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz nasıl çalıştığına dair.. Süreler ve saniyelerden destek ekibi tespit edebiliyor.
Gel gelelim, işlem yapılmıyor. İltimas geçiliyor.
anladımysrough yazdı:mstfmrt yazdı:daha önce hiç rastlamadım ve yapmadım ama bence bu makro değil makroyla sanırım Tab tuşunun üstündeki (") tuşu ve sert vuruş yeteneklerini tekrarlıyor. Eğer makro olsaydı (") tuşu sayesinde seni de göreceği için sana da saldırabilirdi ama sana saldırmıyor bence makro değil
Rastlamadığın apaçık, o karakterler saldırmaz sadece girip çıkmaya programlı.
Ve bana nasıl saldırsın güzel kardeşim yazılımla girip çıkan karakterlerle aynı klandayız, bunu farzımel yapabilecek arz olanı da tarafımca öldürüldü zaten. Kaldı ki bu durum şüphe götürmeksizin makro, ilk defa moderasyon talebiyle göndermiyoruz başka videolar izleyerek bu yazılım hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz nasıl çalıştığına dair.. Süreler ve saniyelerden destek ekibi tespit edebiliyor.
Gel gelelim, işlem yapılmıyor. İltimas geçiliyor.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
İlk videoda kp'yi kasmak amacıyla orada bulunan asıl kişi, o makro ile girip çıkan karakterlerin sahibi olan kişi yerde ölü yatmakta olan arz klanı mensubu HoNNeuR isimli karakterdir arkadaşlar.kerimcan123 yazdı:İlk videoda birşeyler yazıyor demekki afk değil
Girip çıkan karakterlere vuran ve konuşan, adı mrym olan arz karakter ise oraya çağırdığım bir arkadaştır, o elbette konuşacak
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Bu işi yapan kılı fına uydurur
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Haksız kazanç adı altında bir şeyler yapılacaksa 200m alışveriş sınırı kaldırılana kadar mağdur olan ve olmuş kişiler için bir şeyler yapılsın. Makro kısmı illegal olarak gösteriliyor haksız kazanç olarak gösteriliyor kimine göre bu şekilde olduğu ortada lakin bir de işin diğer kısmı var öyle ki klan parası kasmak isteyen bir oyuncu maalesef her zaman eşit şartlarda savaşamıyor demek istediğimi anlamayanlar için açayım biraz...
Arz klanında bulunup klan parası kasarak gözlük sahibi olmak istiyorsun fakat lodos klanı yaklaşık x50 kat daha fazla sayıda bu durumda senin yapabileceğin şeyler sınırlı kalıyor ve mecburi makro tarzı programlara eyilimin oluyor. Evet yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere bizzat kendim de makro kullanarak klan parası kastım ve gözlüklerin tamamını çektim. Cezasını da çektiğim doğrudur. Peki cezalar caydırıcı mı ? Evet veya hayır önemli olan cezalar veya makronun kullanılması değil niçin kullanıldığıdır. Eğer bir kişi tılsım üretmek veya bir şekilde elde ettiği klan paralarını maddi çıkarı uğruna kullanıyorsa benim için tam da o sırada illegal oluyor. 1. kademe tılsım çekip satanları kastettiğim doğrudur.
Bahsettiğim gibi benim kullanma amacım tamamen gözlükleri elde etmek oldu hiç bir şekilde maddi çıkar elde etme düşüncesine kapılmadım.Moderasyonları dile getireceksek ve bunu haksız kazanç adı altında savunacak veya eleştireceksek bundan daha önemli bire bir oyuncuyu gasp edenleri gözden geçirmek gerekmektedir. Benzer isimli karakter açan oyunculara verilecek ceza yahut alışveriş esnasında hırsızlık yapan oyunculara verilecek ceza ile aynı cezayı alabilir makro kullananlar işte o zaman haksız kazanç kısmına katılır ve desteklerim. Doğru bir durum olduğunu savunmuyorum yanlış anlaşılmasın lakin onca büyük yanlış varken moderasyon kısmını ele almamız gereken konu bu olmamalı.
Şunu da ileva etmek istiyorum benim klan parası kastığım dönemde makro kullanmadığım halde ceza almışlığım da var bizzat gir çıklar ile klan parası kasarken sorgusuz sualsiz bir blok cezası alıp desteğe makro kullanmadığımı kanıtlamak gibi bir durum içerisinde kalmıştık. Nitekim destek ekibinin bu hususda moderasyonları her zaman haklı olmadığı gibi zamanlı da olmuyor.
Arz klanında bulunup klan parası kasarak gözlük sahibi olmak istiyorsun fakat lodos klanı yaklaşık x50 kat daha fazla sayıda bu durumda senin yapabileceğin şeyler sınırlı kalıyor ve mecburi makro tarzı programlara eyilimin oluyor. Evet yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere bizzat kendim de makro kullanarak klan parası kastım ve gözlüklerin tamamını çektim. Cezasını da çektiğim doğrudur. Peki cezalar caydırıcı mı ? Evet veya hayır önemli olan cezalar veya makronun kullanılması değil niçin kullanıldığıdır. Eğer bir kişi tılsım üretmek veya bir şekilde elde ettiği klan paralarını maddi çıkarı uğruna kullanıyorsa benim için tam da o sırada illegal oluyor. 1. kademe tılsım çekip satanları kastettiğim doğrudur.
Bahsettiğim gibi benim kullanma amacım tamamen gözlükleri elde etmek oldu hiç bir şekilde maddi çıkar elde etme düşüncesine kapılmadım.Moderasyonları dile getireceksek ve bunu haksız kazanç adı altında savunacak veya eleştireceksek bundan daha önemli bire bir oyuncuyu gasp edenleri gözden geçirmek gerekmektedir. Benzer isimli karakter açan oyunculara verilecek ceza yahut alışveriş esnasında hırsızlık yapan oyunculara verilecek ceza ile aynı cezayı alabilir makro kullananlar işte o zaman haksız kazanç kısmına katılır ve desteklerim. Doğru bir durum olduğunu savunmuyorum yanlış anlaşılmasın lakin onca büyük yanlış varken moderasyon kısmını ele almamız gereken konu bu olmamalı.
Şunu da ileva etmek istiyorum benim klan parası kastığım dönemde makro kullanmadığım halde ceza almışlığım da var bizzat gir çıklar ile klan parası kasarken sorgusuz sualsiz bir blok cezası alıp desteğe makro kullanmadığımı kanıtlamak gibi bir durum içerisinde kalmıştık. Nitekim destek ekibinin bu hususda moderasyonları her zaman haklı olmadığı gibi zamanlı da olmuyor.
-
Elwing
Bu tür hassas konularda ve detaylı inceleme gerektiren işlemlerde gecikmelerin yaşanması olası bir durumdur. Lakin yapılacak incelemeler sonrası ilgili kişilerin moderasyona kesin surette tabi tutulacağına ve tarafınıza da bilgilendirme yapılacağına şüpheniz olmasın.