Oyuna girememe
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Oyuna girememe
Merhaba arkadaşlar,netin acizliğinden dolayı bu hafta çok sık oyunda olamayacağım durduk yerde gidiyor ve uzun süre maksatlı geri gelmiyor.Bölge falan girmeye korkuyorum umarım yakın zamanda oyuna tekrar dahil olucam.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Oyuna girememe
loncana yazsaydın daha ıı olurduRetaliation yazdı:Merhaba arkadaşlar,netin acizliğinden dolayı bu hafta çok sık oyunda olamayacağım durduk yerde gidiyor ve uzun süre maksatlı geri gelmiyor.Bölge falan girmeye korkuyorum umarım yakın zamanda oyuna tekrar dahil olucam.
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Loncamdaki en yetkili kişiler akşam aktif oluyor bende akşamı bekliyorumKabile yazdı:loncana yazsaydın daha ıı olurduRetaliation yazdı:Merhaba arkadaşlar,netin acizliğinden dolayı bu hafta çok sık oyunda olamayacağım durduk yerde gidiyor ve uzun süre maksatlı geri gelmiyor.Bölge falan girmeye korkuyorum umarım yakın zamanda oyuna tekrar dahil olucam.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Retaliation yazdı:Loncamdaki en yetkili kişiler akşam aktif oluyor bende akşamı bekliyorumKabile yazdı:loncana yazsaydın daha ıı olurduRetaliation yazdı:Merhaba arkadaşlar,netin acizliğinden dolayı bu hafta çok sık oyunda olamayacağım durduk yerde gidiyor ve uzun süre maksatlı geri gelmiyor.Bölge falan girmeye korkuyorum umarım yakın zamanda oyuna tekrar dahil olucam.
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?