aç da okuyak ya seni +1 lerim retweet de atarım hatta like'larım paylaşırım sıkıntı yok yeter ki açınDuMaNisTT yazdı:Forumda takılan 10-15 kişiyiz zatenaynı konular takip etmek zorundayız fazla konu açan yok.
Aynı konuları takip etmek
Re: Aynı konuları takip etmek
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Blok çalışmalarını benden sonra başlayan arkadaşa devrettim biraz dinleniyorum :mrgreen: belki gene birkaç çalışma yapabilirm fakat şu sıralar olacağını sanmam. Şu sıralar paylaşacağım bir proje var takipte kalın
İpucu: Aranızda ikv rap çalışmalarımdan haberi olan var mı
İpucu: Aranızda ikv rap çalışmalarımdan haberi olan var mı
yooooookfiraridadas yazdı:Blok çalışmalarını benden sonra başlayan arkadaşa devrettim biraz dinleniyorum :mrgreen: belki gene birkaç çalışma yapabilirm fakat şu sıralar olacağını sanmam. Şu sıralar paylaşacağım bir proje var takipte kalın![]()
İpucu: Aranızda ikv rap çalışmalarımdan haberi olan var mı![]()
- firaridadas
- Demirci Çırağı

viewtopic.php?f=46&t=131192mstfmrt yazdı:yooooookfiraridadas yazdı:Blok çalışmalarını benden sonra başlayan arkadaşa devrettim biraz dinleniyorum :mrgreen: belki gene birkaç çalışma yapabilirm fakat şu sıralar olacağını sanmam. Şu sıralar paylaşacağım bir proje var takipte kalın![]()
Bunu biliyorum başka çalışmaların var sanıyordum :ugeek:firaridadas yazdı:viewtopic.php?f=46&t=131192mstfmrt yazdı:yooooookfiraridadas yazdı:Blok çalışmalarını benden sonra başlayan arkadaşa devrettim biraz dinleniyorum :mrgreen: belki gene birkaç çalışma yapabilirm fakat şu sıralar olacağını sanmam. Şu sıralar paylaşacağım bir proje var takipte kalın![]()
- firaridadas
- Demirci Çırağı

yakında gelicek meraklanmamstfmrt yazdı:Bunu biliyorum başka çalışmaların var sanıyordum :ugeek:firaridadas yazdı:viewtopic.php?f=46&t=131192mstfmrt yazdı:yooooookfiraridadas yazdı:Blok çalışmalarını benden sonra başlayan arkadaşa devrettim biraz dinleniyorum :mrgreen: belki gene birkaç çalışma yapabilirm fakat şu sıralar olacağını sanmam. Şu sıralar paylaşacağım bir proje var takipte kalın![]()
Korkudan kardeşDuMaNisTT yazdı:Forumda takılan 10-15 kişiyiz zatenaynı konular takip etmek zorundayız fazla konu açan yok.
Ek olarak benim de konu açmam yasak olduğu için başka konuların altında baya uzun yazılar yazıyorum normalde bunun gibi iletilerimde siliniyor ama idare ediyoruz işte silinmese..
Bu iletinin silinme ihtimali yüksek olduğu için üstteki ile birleşik yazmıyorum.mstfmrt yazdı:aç da okuyak ya seni +1 lerim retweet de atarım hatta like'larım paylaşırım sıkıntı yok yeter ki açınDuMaNisTT yazdı:Forumda takılan 10-15 kişiyiz zatenaynı konular takip etmek zorundayız fazla konu açan yok.
Sıkıntı konu açmak değil konuyu Mütefekkir'e beğendirmek.