Yardım edecek yokmu bana?
Re: Yardım edecek yokmu bana?
Beyler ben sadece bana yardımcı olacak birini bulmak istiyorum oyunu bırakmak şuanlık düşüncelerim arasında değil ama yinede tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hala isteklerinizi bekliyorum arkadaşlar yardımcı omak isteyen özel mesaj yada gönderi olarak yazsın.Anlayışınız için teşekkür ederim.
Beyler ben sadece bana yardımcı olacak birini bulmak istiyorum oyunu bırakmak şuanlık düşüncelerim arasında değil ama yinede tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hala isteklerinizi bekliyorum arkadaşlar yardımcı omak isteyen özel mesaj yada gönderi olarak yazsın.Anlayışınız için teşekkür ederim.
Hala isteklerinizi bekliyorum arkadaşlar 
Hala isteklerinizi bekliyorum arkadaşlar 
Hala isteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Forumu bırakıp oyunda takılsaydın çarın şuan 30 leveli bulmuştu
Bazı görevleri insan yapamıyor ve bazı şeylerde takkılıyor zaten kimsede yardımcı olmuyor ve o yüzden arıyorum amacımda budur tek başına kasılmam zor olur bazen.
tek başına yapabileceklerini yap grup gerektiren görevleri en sona bırak illa ki bulursun
Burada ki çoğu kişi kendi başına 49a kastı kardeş,senin farkın yok sende kolaylıkla yapabilirsin.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Ben en son karakterimi üç dört ay önce kastım zor görevlerde (Karakürk, Dev Ana, Dişi Örümcek) yoldan geçen birilerine yardım eder misin dedim Dev Ana'yı ilk giden 12 kişi yapamadı (full oldukları halde) ama oldu hepsi.