İKV ÜRETİM KONUSUNDA YARDIM
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
İKV ÜRETİM KONUSUNDA YARDIM
Merhaba arkadaşlar K tuşuna bastıgımızda üretim geliyor ben üretimi unutmuşum şuanda 39 seviye bir şifacıyım Toplama Şu Şekilde Sarraf 26 Lokman 30 Tamamen Üretimi Unutmuşum hesap baya bir önceden açıldı Silahtar 7 Zırhcı 7 Şuanlık İyimi Yoksa Kötümü? 49 a kadar birşeyler üretemeyeceğim sanırım? çemberlitaş için üretim gerekliymiş Bunları Sıfırlama gibi bi şansımız varmı?
Re: İKV ÜRETİM KONUSUNDA YARDIM
Çemberlitaş kutu alarak gbm 0b de sıfırlaya bilirsin.
evet var 30 tl verip çemberlitaş kutu paketini(bu ayın 30 una kadar 22.5 tl) buraya tıklayarak satın alabilirsin ama bu sadece sıfırlamak için değil içerisinde 60-70 tl lik ayrıcalıklı özellikler var almanı tavsiye ederim bu arada tüm sorularını bir başlık altında sorarsan iyi olurIIxSoulflyxII yazdı:Merhaba arkadaşlar K tuşuna bastıgımızda üretim geliyor ben üretimi unutmuşum şuanda 39 seviye bir şifacıyım Toplama Şu Şekilde Sarraf 26 Lokman 30 Tamamen Üretimi Unutmuşum hesap baya bir önceden açıldı Silahtar 7 Zırhcı 7 Şuanlık İyimi Yoksa Kötümü? 49 a kadar birşeyler üretemeyeceğim sanırım? çemberlitaş için üretim gerekliymiş Bunları Sıfırlama gibi bi şansımız varmı?
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

şuanda neler yapmalıyım? hala üretimim ayni silahtar 7 zırhıçı 7 lokman 30 sarraf 24 toplamayami vereyim üretimemi
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Eğer oyuna para yatırmak istemiyorsan yeni bir karakter acip itemlerini ona aktar daha bastasin

- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

hayır oyuna para yatıracağım kasa erişimlye +5 almayi düşünüyorum
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

sanırım çok geç kaldım üretime mi vereceğim toplamayamı? toplamam sarraf:26 lokman:30
üretim ise Silahtar 7 Zırhcı 7 ne yapmalıyım bana bir çözüm öner
üretim ise Silahtar 7 Zırhcı 7 ne yapmalıyım bana bir çözüm öner
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Sana önerim şöyle olur arkadaşım,madem ki oyuna uzun bir aradan sonra başladın yeni bir karakter kur neyden hoşlanıyorsan.Şifa kurarsan ben lokman+sarraf yada lokman+kimyacıyı öneririm(Benim karakterimin puanlaması böyle)görevleri falan yaparak oyundan tekrar zevkini çıkar.Bu arada çt için üretim yapman konusuna sıcak bakmıyorum eğer ki karakterine devam edersen
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

YA SEN BENİ YANLİŞ ANLADİN ÖYLE DEMEK İSTEMİYORUM TAMAM YANİ TOPLAMA OLUR MESELA BEN BİRŞEY ÜRETMEK İSTİYORUM AMA HEM MADEN ÇEKMEK HEMDE BİRŞEYLER ÜRETMEK 49 OLANA KADAR TOPLAMAYAMI VERECEĞİM ÜRETİMEMİ VERECEĞİM ONU DIYORUM ÜRETİMİ UNUTMUŞUM YANI BEN SIRF TOPLAMAYA ABANMIŞIM
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

REÇETEYİ KULLANMAK İÇİN ÜRETİM İN OLMASI LAZIM İŞTE BENİM ÜRETİMİM SİLAHTAR VE ZIRHÇI 7 TOPLAMA 30 24 BEN ŞİMDİ LEVEL ATLADIGIMDA NEYE VERECEĞIM ÜRETİMEMİ TOPLAMAYAMI?