İKV BOSSLAR HAKKINDA YARDIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

İKV BOSSLAR HAKKINDA YARDIM

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

merhaba arkadaşlar ikv yi 2-3 yıldır oynuyorıum fakat şunu hala anlamış değilim mesela diyelim junonu kestigimizde tamamen şans işimi yani nefsi müdafa ışık hanım gece zırhı vb düşmesi yoksa bir görevi falanmı var bunun şans işiyse % KAç gibi düşme oranı var?
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: İKV BOSSLAR HAKKINDA YARDIM

Mesaj gönderen aaasd »

sığınak miğrat gibi gb lerde item görev üzerine değil tamamen şans sistemine göre düşmektedir .
nedir bu şans sistemi bos kesildiğinde 6 torba cıkar ve sistem rulet çevirir gibi item verir yada vermez 3. kişiye verir yada vermez 6. kişiye verir yada vermez. kişinin kendi şansına bağlıdır.

şansa etken olarak grup bölgeleri dediğimiz bölgeler çemberlitaşla birlikte 2 savaşçı 2 büyücü 2 şifacı üzerine kurulan bölgelerdir şans sistemide buna göre dizayn edilmiştir hali hazırda miğrata 4 2 gidiyorsan şifacıların şansı yükselir çemberliye 6 m1 gidiyorsan büyücülerin şansı kat ve kat azalır. item için en ideal sistem 2 2 2 dir.

çemberlitaşa giden 2 grubu ele alalım . birinci grup 4 1 1 ikinci grup 2 2 2 gitsin.
birinci grup 10 saat içerisinde 10 gaffar kesimi yapsın . ikinci grup aynı sürede 6 kesim yapsın.
hangi grup daha fazla item alır konusunda ise kesin birşey söylemek mümkün değil ama ikinci grubun 10 a 6 kesimde bile daha yüksektir.

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

Nefsi Müdafa Sarmaşık nerden düşürebilirim şuanda elimde sadece 4 tane ibni sina eşya bulunmakta gömlek eldiven ayakkabı yüzük olmak üzere bu 4 eşyayla benı oraya alma ihtimalleri varmı?
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

IIxSoulflyxII yazdı:Nefsi Müdafa Sarmaşık nerden düşürebilirim şuanda elimde sadece 4 tane ibni sina eşya bulunmakta gömlek eldiven ayakkabı yüzük olmak üzere bu 4 eşyayla benı oraya alma ihtimalleri varmı?
Funditores kolye yüzük KENAN'dan, Nefs-i Müdafaa (Sarmaşık) iseJUNON'dan düşer hiç ibni sina eşyan olmasa bile gidersin 4 parça fazla bile zaten 2 şifacı girildiği için sıkıntı olmaz.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

tamamen şans ama şansını artıracak faktörler var
Resim
Resim