Düşmeyen Alterler
- BiliyorMuydunuz
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Bad Gunz
Re: Düşmeyen Alterler
Alternator takıların hasarda sadece "kritik acısından" gozle gorulur bir etkisi oldugunu biliyor muydunuz 

kardeş 130 hasardan ne bekliyorsunBiliyorMuydunuz yazdı:Alternator takıların hasarda sadece "kritik acısından" gozle gorulur bir etkisi oldugunu biliyor muydunuz
Ben Nucleus takılar için sürekli bölge atarken Alter ve Kyo Alevi takı seti yaptım hala Nucleus yok.
- GROMMASH
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Retaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
Duymayı hiç istemeyeceksin belki ama gerçekten şans.Çok uzun zamandır Hidra Çift Bıçak düşürmeye çalışıyordum,düşmedi,düşmüyor.
"We will never be slaves... but we will be conquerors !"

En azından onlar üretilebiliyor Gece Zırhı üretilebilse anında reçeteyi alır işe başlarım.GROMMASH yazdı:Retaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
Duymayı hiç istemeyeceksin belki ama gerçekten şans.Çok uzun zamandır Hidra Çift Bıçak düşürmeye çalışıyordum,düşmedi,düşmüyor.
- GROMMASH
- İskele Babası
Unutmuşum birde Evocati'nin Koruması Yüzük vardıTOLGARDA yazdı:En azından onlar üretilebiliyor Gece Zırhı üretilebilse anında reçeteyi alır işe başlarım.GROMMASH yazdı:Retaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:

Junon'u hiç sevmiyorum bu yüzden Farabi Farabi Yüzük'ü tercih ederimGROMMASH yazdı:Unutmuşum birde Evocati'nin Koruması Yüzük vardıTOLGARDA yazdı:En azından onlar üretilebiliyor Gece Zırhı üretilebilse anında reçeteyi alır işe başlarım.GROMMASH yazdı:Retaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
- GROMMASH
- İskele Babası
+1 Junon ortamı beni sıkıyor.Kapalı nefes alamıyorumTOLGARDA yazdı:Junon'u hiç sevmiyorum bu yüzden Farabi Farabi Yüzük'ü tercih ederimGROMMASH yazdı:Unutmuşum birde Evocati'nin Koruması Yüzük vardıTOLGARDA yazdı:En azından onlar üretilebiliyor Gece Zırhı üretilebilse anında reçeteyi alır işe başlarım.GROMMASH yazdı:Retaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:

Hep aynı yolu yürüyor aynı yaratıkları kesiyorsun Sığınaklar depo ile başlıyor bir tuvalet var ferah ortamGROMMASH yazdı:TOLGARDA yazdı:+1 Junon ortamı beni sıkıyor.Kapalı nefes alamıyorumGROMMASH yazdı:Junon'u hiç sevmiyorum bu yüzden Farabi Farabi Yüzük'ü tercih ederimTOLGARDA yazdı:Unutmuşum birde Evocati'nin Koruması Yüzük vardıGROMMASH yazdı:
En azından onlar üretilebiliyor Gece Zırhı üretilebilse anında reçeteyi alır işe başlarım.![]()
- GROMMASH
- İskele Babası
Çemberlitaş gene iyi sıkılınca 1.bölgeye inip nefes alabiliyorsun