Zifan da yerini tutmaya ne meraklıymış 1 2 gün boş kalsa ne olacak yani
Saygılarımla
Çöle gelmeyin orayı ben kiraladımbyprens yazdı:güle güle makro avcısı şimdi heryerde kp kasılıcak![]()
+1 gereksiz insanlar var ne yazıkkimstfmrt yazdı:+1 (mobilsorun & kordugum)Mutlakguven yazdı:Burdaki bazi odunlari ayni odaya atip odayi yakasim var .
LatveriA yazdı:Selam arkadaşlar,
Öncelikle iyi kötü dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Nisan 2012'de başladığım destek ekibi serüveni, eğitim ve özel hayatım sebebiyle geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Bununla birlikte farklı uğraşlar içerisinde olduğum için yeterli vaktim olmuyor maalesef. Daha önce açılan başlıkları gizliden de olsa takip ettim. Nitekim camiadan tamamiyle kopmuş değilim, bir İKV oyuncusu olarak bu topluluğun yeri bende her zaman ayrıdır.Henüz Gaffar'dan eksiğim var.
![]()
İstanbul Kıyamet Vakti, hayatımız içerisinde hepimiz için bir dönüm noktası yaşatmıştır eminim. Diğer oyun topluluklarından bizi ayıran en önemli şey, bulunmaz bir aile ortamının olmasıydı. Bunu da her fuarda, buluşmada göstererek dışarıdan bakıldığında imrenilecek bir tablo oluşturmayı İKV topluluğu her zaman başarmıştır. Bu tablonun bir parçası olmak her oyuncu için gurur verici bir şey bence. Gönüllü ekipte oyunculara verdiğim hizmet boyunca iyi kötü ayrımı yapmaksızın bir iz bıraktıysam, bundan duyacağım tek şey mutluluktur.
Saygı ve sevgilerimle[/color]
En üstteki beyinsiz,diğerleride hırsız takmıyorum fazla havlayan köper ısırmaz.BunudaBanlayin yazdı:+1 gereksiz insanlar var ne yazıkkimstfmrt yazdı:+1 (mobilsorun & kordugum)Mutlakguven yazdı:Burdaki bazi odunlari ayni odaya atip odayi yakasim var .
Camiiden yazıyorum bu iletiyi sana kordugum.kordugum yazdı:BunudaBanlayin yazdı:+1 gereksiz insanlar var ne yazıkkimstfmrt yazdı:+1 (mobilsorun & kordugum)Mutlakguven yazdı:Burdaki bazi odunlari ayni odaya atip odayi yakasim var .
Telefonla camiye gitmek...BÖYÜK GÜNAH.BunudaBanlayin yazdı:Camiiden yazıyorum bu iletiyi sana kordugum.kordugum yazdı:BunudaBanlayin yazdı:+1 gereksiz insanlar var ne yazıkkimstfmrt yazdı:+1 (mobilsorun & kordugum)Mutlakguven yazdı:Burdaki bazi odunlari ayni odaya atip odayi yakasim var .
Allah seni ıslah etsin. Birazdan hoca namazı kıldıracak
yeni forum hesabın hayırlı olsunLAEDRIMAHLAS yazdı:Yolun acik olsun.