Eyvallah saolXCEZAX yazdı:Yaklaşık 4 sene önce 3 arkadaşla bizde Migrat bölgesini yapmıştık çok eğlenceli ve çok zor olmuştu baya uğraşmıştık.
Kayıtlara baktım fakat eser kalmadı tabikiEmeğine sağlık güzel olmuş.
İKV blok çalışması 3
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: İKV blok çalışması 3
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
yeterlı derecede profosyonel olmasada yınede guzel ıkv oyuncuları ıcerınde ne cevherler var ama nedense ust kadro hep bıseyden anlamayanları alıyor yonetıme.. ellerıne saglık.firaridadas yazdı:Eyvallah saolXCEZAX yazdı:Yaklaşık 4 sene önce 3 arkadaşla bizde Migrat bölgesini yapmıştık çok eğlenceli ve çok zor olmuştu baya uğraşmıştık.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Eline sağlık beraber de çalışabiliriz sıkıntı yok aklında olsun 
- firaridadas
- Demirci Çırağı

Teşekkürler seninde gözüne zihnine sağlıkNedenben yazdı:yeterlı derecede profosyonel olmasada yınede guzel ıkv oyuncuları ıcerınde ne cevherler var ama nedense ust kadro hep bıseyden anlamayanları alıyor yonetıme.. ellerıne saglık.firaridadas yazdı:Eyvallah saolXCEZAX yazdı:Yaklaşık 4 sene önce 3 arkadaşla bizde Migrat bölgesini yapmıştık çok eğlenceli ve çok zor olmuştu baya uğraşmıştık.
Teşekkürler hoşuna gitmesi beni mutlu ettiBarbarosxhizir yazdı:benzetmissin güzel
Hayırlısı olsun dostummstfmrt yazdı:Eline sağlık beraber de çalışabiliriz sıkıntı yok aklında olsun
Normalde sürekli kardeşlerim videolarını izlediği için çocuk gibi şeyler yapıyorsun diye düşünürdüm ama Zahir kısmına hayran kaldım ve böyle düşünmekten vazgeçtim.
- firaridadas
- Demirci Çırağı

O halde iki oyuna da katkım bulunmuş ne mutlu banaTOLGARDA yazdı:Normalde sürekli kardeşlerim videolarını izlediği için çocuk gibi şeyler yapıyorsun diye düşünürdüm ama Zahir kısmına hayran kaldım ve böyle düşünmekten vazgeçtim.