Oyunu neden oynuyoruz
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Tabanca
Oyunu neden oynuyoruz
Evet arkadaşlar herkes ikv deki amaçlarını yazabilir mi .Sizlerden samimi ve içten bir şekilde cevap bekliyorum . Teşekkür ederim .
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Re: Oyunu neden oynuyoruz
Sigara gibi zararlı ve faydasız olduğunu bildiğin halde içersin . Bu aynı öyle faydasız ve zararlı ama kendimi oyuna para yatırmaktan alamıyorum. Ayrı bir zevk veriyor. paran varsa guçlusun
utopyalarımız
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
Çok güzel anlattın kardeşim .Herkesin belli amaçları var tabi benim amacım oyundan zevk almak ,gerçektende oyun bağımlılık yapıyor bu bağımlılığı oyunla ilişkimize bir ara vererek normal hale getirebiliriz

Kaç defa bıraktım kaç defa başladım hatırlamıyorum.
Seven çok seviyor sevmeyen zaten hiç başlamıyor. Sevipte oynamayanlarda var tabi
onlarda ayrı bir tip forumda geziyorlar sadece
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
Platonik yaşıyorlar desenefeminist yazdı:Kaç defa bıraktım kaç defa başladım hatırlamıyorum.Seven çok seviyor sevmeyen zaten hiç başlamıyor. Sevipte oynamayanlarda var tabi
onlarda ayrı bir tip forumda geziyorlar sadece

-
- Sahaf Yardımcısı
o tuhaf grubun içinde oluyoruz galiba
3 yıl oldu oynamıyorum ilk bıraktığımda çok foruma giriyordum ama şimdi bu iletiyi yazmak için giriş yapacağım sırada üye adımı unuttuğumu farkettim girdiğim iletinin birinden buldum üye adımı öyle girdim bi yerden sonra kurtuluyor insan bu illetten... illet diyorum ağır gelebilir ama ölçüyü bilmeyen insanlara illet derecesine çıkıyor Allaha bu geçirdiğim boş zamanların hesabını nasıl veririm bilmiyorum. Ama oyunsuz yapamayanlar ve tamamen sanaldan ibaret olan bu tür oyunlara yükset miktarlar ödeyenlerdenseniz mutlaka bırakın derim elhamdulillah ben kurtuldum bu oyun çok kişinin hayatından senler çaldı insan oynarken farkına varmıyor kaybettiklerini sonradan anlıyor sadece ikv değil benzeri tüm oyunlar için geçerli ölçülü olamıyorsanız bırakın...hatta ölçülü olsanız bile haftada bi kaç saat oynayın kafi oyunda yükseltecek bi şey yok zaten...
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
Haklısın kardeşim çok doğru söyledin bende artık oyuna girmiyorum sadece foruma giriyorum sohbet etmek için her şeyin fazlası zarar ama şöyle bir şey var oyunda biryerlere gelmek istiyorsan çok zaman harcaman lazımvorssanter yazdı:o tuhaf grubun içinde oluyoruz galiba3 yıl oldu oynamıyorum ilk bıraktığımda çok foruma giriyordum ama şimdi bu iletiyi yazmak için giriş yapacağım sırada üye adımı unuttuğumu farkettim girdiğim iletinin birinden buldum üye adımı öyle girdim bi yerden sonra kurtuluyor insan bu illetten... illet diyorum ağır gelebilir ama ölçüyü bilmeyen insanlara illet derecesine çıkıyor Allaha bu geçirdiğim boş zamanların hesabını nasıl veririm bilmiyorum. Ama oyunsuz yapamayanlar ve tamamen sanaldan ibaret olan bu tür oyunlara yükset miktarlar ödeyenlerdenseniz mutlaka bırakın derim elhamdulillah ben kurtuldum bu oyun çok kişinin hayatından senler çaldı insan oynarken farkına varmıyor kaybettiklerini sonradan anlıyor sadece ikv değil benzeri tüm oyunlar için geçerli ölçülü olamıyorsanız bırakın...hatta ölçülü olsanız bile haftada bi kaç saat oynayın kafi oyunda yükseltecek bi şey yok zaten...

- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Dönüşüm
Yeteneksiz olup oyunda bi haltı beceremeyince hakaret ve bel altı sözlere başvuran oyuncuları başka bi oyuna başlayacakları güne kadar kesip rencide etmek için oynuyorum.Bence, kabul edilebilir derecede işlev göremeyip sisteme zarar verenlerin yok olmaya hakkı vardır.Evrimsel biyolojide buna doğal seleksiyon deniliyor.

- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
Evet kardeşim haklısın bilimsel olarak çok güzel açıkladın mevzuyuCARMENTA yazdı:Yeteneksiz olup oyunda bi haltı beceremeyince hakaret ve bel altı sözlere başvuran oyuncuları başka bi oyuna başlayacakları güne kadar kesip rencide etmek için oynuyorum.Bence, kabul edilebilir derecede işlev göremeyip sisteme zarar verenlerin yok olmaya hakkı vardır.Evrimsel biyolojide buna doğal seleksiyon deniliyor.

- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
Evet kardeşim haklısın bilimsel olarak çok güzel açıkladın mevzuyuCARMENTA yazdı:Yeteneksiz olup oyunda bi haltı beceremeyince hakaret ve bel altı sözlere başvuran oyuncuları başka bi oyuna başlayacakları güne kadar kesip rencide etmek için oynuyorum.Bence, kabul edilebilir derecede işlev göremeyip sisteme zarar verenlerin yok olmaya hakkı vardır.Evrimsel biyolojide buna doğal seleksiyon deniliyor.