Oyunu neden oynuyoruz

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Tabanca

Oyunu neden oynuyoruz

Mesaj gönderen Camokaa »

Evet arkadaşlar herkes ikv deki amaçlarını yazabilir mi .Sizlerden samimi ve içten bir şekilde cevap bekliyorum . Teşekkür ederim . :D
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !
Kullanıcı avatarı
feminist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Oyunu neden oynuyoruz

Mesaj gönderen feminist »

Sigara gibi zararlı ve faydasız olduğunu bildiğin halde içersin . Bu aynı öyle faydasız ve zararlı ama kendimi oyuna para yatırmaktan alamıyorum. Ayrı bir zevk veriyor. paran varsa guçlusun :D utopyalarımız
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Camokaa »

Çok güzel anlattın kardeşim .Herkesin belli amaçları var tabi benim amacım oyundan zevk almak ,gerçektende oyun bağımlılık yapıyor bu bağımlılığı oyunla ilişkimize bir ara vererek normal hale getirebiliriz ;)

Resim

Kullanıcı avatarı
feminist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen feminist »

Kaç defa bıraktım kaç defa başladım hatırlamıyorum. :D Seven çok seviyor sevmeyen zaten hiç başlamıyor. Sevipte oynamayanlarda var tabi :) onlarda ayrı bir tip forumda geziyorlar sadece
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Camokaa »

feminist yazdı:Kaç defa bıraktım kaç defa başladım hatırlamıyorum. :D Seven çok seviyor sevmeyen zaten hiç başlamıyor. Sevipte oynamayanlarda var tabi :) onlarda ayrı bir tip forumda geziyorlar sadece
Platonik yaşıyorlar desene :D

Resim

vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vorssanter »

o tuhaf grubun içinde oluyoruz galiba :D 3 yıl oldu oynamıyorum ilk bıraktığımda çok foruma giriyordum ama şimdi bu iletiyi yazmak için giriş yapacağım sırada üye adımı unuttuğumu farkettim girdiğim iletinin birinden buldum üye adımı öyle girdim bi yerden sonra kurtuluyor insan bu illetten... illet diyorum ağır gelebilir ama ölçüyü bilmeyen insanlara illet derecesine çıkıyor Allaha bu geçirdiğim boş zamanların hesabını nasıl veririm bilmiyorum. Ama oyunsuz yapamayanlar ve tamamen sanaldan ibaret olan bu tür oyunlara yükset miktarlar ödeyenlerdenseniz mutlaka bırakın derim elhamdulillah ben kurtuldum bu oyun çok kişinin hayatından senler çaldı insan oynarken farkına varmıyor kaybettiklerini sonradan anlıyor sadece ikv değil benzeri tüm oyunlar için geçerli ölçülü olamıyorsanız bırakın...hatta ölçülü olsanız bile haftada bi kaç saat oynayın kafi oyunda yükseltecek bi şey yok zaten...
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Camokaa »

vorssanter yazdı:o tuhaf grubun içinde oluyoruz galiba :D 3 yıl oldu oynamıyorum ilk bıraktığımda çok foruma giriyordum ama şimdi bu iletiyi yazmak için giriş yapacağım sırada üye adımı unuttuğumu farkettim girdiğim iletinin birinden buldum üye adımı öyle girdim bi yerden sonra kurtuluyor insan bu illetten... illet diyorum ağır gelebilir ama ölçüyü bilmeyen insanlara illet derecesine çıkıyor Allaha bu geçirdiğim boş zamanların hesabını nasıl veririm bilmiyorum. Ama oyunsuz yapamayanlar ve tamamen sanaldan ibaret olan bu tür oyunlara yükset miktarlar ödeyenlerdenseniz mutlaka bırakın derim elhamdulillah ben kurtuldum bu oyun çok kişinin hayatından senler çaldı insan oynarken farkına varmıyor kaybettiklerini sonradan anlıyor sadece ikv değil benzeri tüm oyunlar için geçerli ölçülü olamıyorsanız bırakın...hatta ölçülü olsanız bile haftada bi kaç saat oynayın kafi oyunda yükseltecek bi şey yok zaten...
Haklısın kardeşim çok doğru söyledin bende artık oyuna girmiyorum sadece foruma giriyorum sohbet etmek için her şeyin fazlası zarar ama şöyle bir şey var oyunda biryerlere gelmek istiyorsan çok zaman harcaman lazım

Resim

Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Yeteneksiz olup oyunda bi haltı beceremeyince hakaret ve bel altı sözlere başvuran oyuncuları başka bi oyuna başlayacakları güne kadar kesip rencide etmek için oynuyorum.Bence, kabul edilebilir derecede işlev göremeyip sisteme zarar verenlerin yok olmaya hakkı vardır.Evrimsel biyolojide buna doğal seleksiyon deniliyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Camokaa »

CARMENTA yazdı:Yeteneksiz olup oyunda bi haltı beceremeyince hakaret ve bel altı sözlere başvuran oyuncuları başka bi oyuna başlayacakları güne kadar kesip rencide etmek için oynuyorum.Bence, kabul edilebilir derecede işlev göremeyip sisteme zarar verenlerin yok olmaya hakkı vardır.Evrimsel biyolojide buna doğal seleksiyon deniliyor.
Evet kardeşim haklısın bilimsel olarak çok güzel açıkladın mevzuyu :D ben oyunu oyun diye oynayanlardanım.Fakat bazıları gerçek yaşamın ezilmişliğindeler mi yoksa karekter olarak arayışlardalar mı bilmiyorum en ufak şeylere sövebiliyorlar ve egolarına yenik düşüp gibi her kesilmelerinde hırslanıyorlar. Zamanında bende argo kelimeler kullandım ama sözün bittiği yerlerde, arada çok ince bi çizgi var.Bu arada köşkte oynayanlar bilir nasıl makara biri olduğumu :D

Resim

Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Camokaa »

CARMENTA yazdı:Yeteneksiz olup oyunda bi haltı beceremeyince hakaret ve bel altı sözlere başvuran oyuncuları başka bi oyuna başlayacakları güne kadar kesip rencide etmek için oynuyorum.Bence, kabul edilebilir derecede işlev göremeyip sisteme zarar verenlerin yok olmaya hakkı vardır.Evrimsel biyolojide buna doğal seleksiyon deniliyor.
Evet kardeşim haklısın bilimsel olarak çok güzel açıkladın mevzuyu :D ben oyunu oyun diye oynayanlardanım.Fakat bazıları gerçek yaşamın ezilmişliğindeler mi yoksa karekter olarak arayışlardalar mı bilmiyorum en ufak şeylere sövebiliyorlar ve egolarına yenik düşüp her kesilmelerinde hırslanıyorlar. Zamanında bende argo kelimeler kullandım ama sözün bittiği yerlerde, arada çok ince bi çizgi var.Bu arada köşkte oynayanlar bilir nasıl makara biri olduğumu :D

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön