İmzaya mı ihtiyacınız var?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?

Mesaj gönderen TOLGA »

Tegmen44 yazdı:Kardeşim rica etsem bana da bir imza ayarlayabilir misin ?
Sol tarafta savaşcı teması,temanın yanına TEĞMEN (güzel bir el yazısı ile olabilir veya nasıl hoşuna giderse ) ismin sonuna da ihtişamlı bir Türk Bayrağı ( yazının sonuna bütünleşmiş olabilir mümkünse ) şimdiden teşekkür ederim.
Türk Bayrağı isteyince yalnızca ay yıldızı eklemeyi düşündüm. Yerini de sanırım fazlasıyla doldurdu, umarım beğenirsin. :)

TEĞMEN
Resim
JigZaguLa yazdı:İmzamın aynısından JiGZaG yapabilir misin ? :D
Philotheos'u ekledim ve kullandığın yazı tipine yakın bir tip kullanarak imzanı yeniledim. Umarım beğenirsin. :)

JiGZaG
Resim
Macabeyi yazdı:Kardeş banada bi imza yapabilirmisin Scarface diye yanında saçı siyah kuyruklu cenede sakallı karakter olarak yazının yanına koyabilirmisin.
Renk belirtmediğin için bu tonlarda bir şey kullandım. Yazı yazarken rengini de imzana uydurursan cevapların çok daha hoş gözükür. Umarım beğenirsin. :)

Scarface
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Mutlakguven yazdı:Bide gene beyaz sifaci temali mevlana asa gecen yani hareketli yaparmisin EylulSU yazan gene.
Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak... Umarım beğenirsin, bir değişiklik istersen ulaşman yeterli. :)

EylülSu
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Kardeşim sanada ayıp olacak ama bir tane farklı istesem eğer çok yormassa yaparsan çok mutlu edersin beni Yokedicidadas yazarmısın içinde büyücünün yıldırım efekti parlasın animasyonlu şimdiden çok saol
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

firaridadas yazdı:Kardeşim sanada ayıp olacak ama bir tane farklı istesem eğer çok yormassa yaparsan çok mutlu edersin beni Yokedicidadas yazarmısın içinde büyücünün yıldırım efekti parlasın animasyonlu şimdiden çok saol
Yetenekler konusunda biraz sorunlar var kardeşim istediğiniz efekt daha basit olursa benim de işim kolaylaşmış olur.
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

TOLGA yazdı:
firaridadas yazdı:Kardeşim sanada ayıp olacak ama bir tane farklı istesem eğer çok yormassa yaparsan çok mutlu edersin beni Yokedicidadas yazarmısın içinde büyücünün yıldırım efekti parlasın animasyonlu şimdiden çok saol
Yetenekler konusunda biraz sorunlar var kardeşim istediğiniz efekt daha basit olursa benim de işim kolaylaşmış olur.
Eyvallah kardeşim canın sağolsun. O zaman şöyle yaparmısın ortada kıyamet asa olsun solunda yokedici sağındada dadas yazsın. Yazıdaki harflerden birininde asa ile ilişkisi olursa hoş olur :D
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

TOLGA yazdı:
JigZaguLa yazdı:İmzamın aynısından JiGZaG yapabilir misin ? :D
Philotheos'u ekledim ve kullandığın yazı tipine yakın bir tip kullanarak imzanı yeniledim. Umarım beğenirsin. :)
Bleeding Cowboys :) ..Eline Saglık 10 numara olmus
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

JigZaguLa yazdı:Bleeding Cowboys :) ..Eline Saglık 10 numara olmus
Ne demek rica ederim, güle güle kullan. :)
Tegmen44
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen Tegmen44 »

TOLGA yazdı:
Tegmen44 yazdı:Kardeşim rica etsem bana da bir imza ayarlayabilir misin ?
Sol tarafta savaşcı teması,temanın yanına TEĞMEN (güzel bir el yazısı ile olabilir veya nasıl hoşuna giderse ) ismin sonuna da ihtişamlı bir Türk Bayrağı ( yazının sonuna bütünleşmiş olabilir mümkünse ) şimdiden teşekkür ederim.
Türk Bayrağı isteyince yalnızca ay yıldızı eklemeyi düşündüm. Yerini de sanırım fazlasıyla doldurdu, umarım beğenirsin. :)

TEĞMEN
Resim

Kardeşim imza mükemmel olmuş ellerine sağlık,yalnız savaşcıyi erkek yapabilirmisin mümkünse ( sana zahmet kardeşim ) şimdiden teşekkürler :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Bleyd »

Kardeşim banada BLEYD diye yapabilirmisin yazi sekli usteki gibi plefeck gibi veya teymen gibi olucak yanina scarfacedeki gibi karakter ama kafa degil boydan gibi tek kafa degil simdiden tesekkur ediyorum.
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen turkneferi »

Sana zahmet Manyetizma adı ile bir imza yapabilir misin ?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön