Tegmen44 yazdı:Kardeşim rica etsem bana da bir imza ayarlayabilir misin ?
Sol tarafta savaşcı teması,temanın yanına TEĞMEN (güzel bir el yazısı ile olabilir veya nasıl hoşuna giderse ) ismin sonuna da ihtişamlı bir Türk Bayrağı ( yazının sonuna bütünleşmiş olabilir mümkünse ) şimdiden teşekkür ederim.
Türk Bayrağı isteyince yalnızca ay yıldızı eklemeyi düşündüm. Yerini de sanırım fazlasıyla doldurdu, umarım beğenirsin.
Macabeyi yazdı:Kardeş banada bi imza yapabilirmisin Scarface diye yanında saçı siyah kuyruklu cenede sakallı karakter olarak yazının yanına koyabilirmisin.
Renk belirtmediğin için bu tonlarda bir şey kullandım. Yazı yazarken rengini de imzana uydurursan cevapların çok daha hoş gözükür. Umarım beğenirsin.
Kardeşim sanada ayıp olacak ama bir tane farklı istesem eğer çok yormassa yaparsan çok mutlu edersin beni Yokedicidadas yazarmısın içinde büyücünün yıldırım efekti parlasın animasyonlu şimdiden çok saol
firaridadas yazdı:Kardeşim sanada ayıp olacak ama bir tane farklı istesem eğer çok yormassa yaparsan çok mutlu edersin beni Yokedicidadas yazarmısın içinde büyücünün yıldırım efekti parlasın animasyonlu şimdiden çok saol
Yetenekler konusunda biraz sorunlar var kardeşim istediğiniz efekt daha basit olursa benim de işim kolaylaşmış olur.
firaridadas yazdı:Kardeşim sanada ayıp olacak ama bir tane farklı istesem eğer çok yormassa yaparsan çok mutlu edersin beni Yokedicidadas yazarmısın içinde büyücünün yıldırım efekti parlasın animasyonlu şimdiden çok saol
Yetenekler konusunda biraz sorunlar var kardeşim istediğiniz efekt daha basit olursa benim de işim kolaylaşmış olur.
Eyvallah kardeşim canın sağolsun. O zaman şöyle yaparmısın ortada kıyamet asa olsun solunda yokedici sağındada dadas yazsın. Yazıdaki harflerden birininde asa ile ilişkisi olursa hoş olur
Tegmen44 yazdı:Kardeşim rica etsem bana da bir imza ayarlayabilir misin ?
Sol tarafta savaşcı teması,temanın yanına TEĞMEN (güzel bir el yazısı ile olabilir veya nasıl hoşuna giderse ) ismin sonuna da ihtişamlı bir Türk Bayrağı ( yazının sonuna bütünleşmiş olabilir mümkünse ) şimdiden teşekkür ederim.
Türk Bayrağı isteyince yalnızca ay yıldızı eklemeyi düşündüm. Yerini de sanırım fazlasıyla doldurdu, umarım beğenirsin.
Kardeşim banada BLEYD diye yapabilirmisin yazi sekli usteki gibi plefeck gibi veya teymen gibi olucak yanina scarfacedeki gibi karakter ama kafa degil boydan gibi tek kafa degil simdiden tesekkur ediyorum.