6.Yıl Stokları
Re: 6.Yıl Stokları
Bütün planlarımı yaptım ne demek stok yok? LatveriA, Zifan, Eviren kim varsa yetkili stokları doldurun. Plan yaptık bir haftaya kadar doldurun stokları lütfen.
+1 planladık.TOLGA yazdı:Bütün planlarımı yaptım ne demek stok yok? LatveriA, Zifan, Eviren kim varsa yetkili stokları doldurun. Plan yaptık bir haftaya kadar doldurun stokları lütfen.
Ç.t kutu stoğu var mı 4 gündür hesap yapıyorum bu arada neden sadece 1 tane alınıyor?
-Artık bir İKV klasiği oldu indirim varken stoğun olmaması
Çok doğru. Stokların doldurulmasının yanında artık bir malzemeden 1'den fazla alınmasını istiyoruz. 2-3 adet birden alarak indirim kuponu kullanmak istiyorum 6. Yıl Paketi alırken. Alamıyorum, ufağa doğru giderek her şeyi mi almamı istiyorsunuz arkadaşım ya?mstfmrt yazdı:Ç.t kutu stoğu var mı 4 gündür hesap yapıyorum bu arada neden sadece 1 tane alınıyor?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
arkadaşlar yönetim bu oyun için yıllardır hiçbir şey yapmıyor neden hala para veriyorsunuz ?
WesTSooN
Selam arkadaşlar;
Benzeri konu zaten forumda açılmıştı. Aynı konuları açmaktan lütfen kaçınalım.
İyi forumlar.
MUTEFEKKiR yazdı:Kontroller sonucunda bahsettiğiniz ürünün stoğunun tükenmediği görülmüştür. Şu anda da satışta mevcuttur. İlgili ürüne buradan ulaşabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Benzeri konu zaten forumda açılmıştı. Aynı konuları açmaktan lütfen kaçınalım.
İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!