Not: Seviye getirip getirmemek size kalmış
Hadi gelin oyunu güncelleyelim
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Hadi gelin oyunu güncelleyelim
Merhabalar arkadaşlar ne zamandır güncelleme güncelleme diye her yere konu açıyor bağıyor çağırıyoruz tüm bunlar sonuç vermediğine göre gelin bu güncellemeyi biz getirelim. Herkes düşüncesini yazsın. Yeni eşyalar yeni haritalar yeni düşmanlar yeni madenler hatta yeni müzikler. Ne isterseniz burada paylaşın. Burada İKV yetkilisi sizsiniz hadi fikirleri görelim 
Re: Hadi gelin oyunu güncelleyelim
Yeni bir güncelleme gelecekse bunun peşinde de bir grup bölgesi veyahut Büyük Hol gibi bir merkez getirilmelidir. Bunların yanında ise 59. seviyenin gelmesi de mantıklıdır. Yaklaşık 5 senedir sanırım Çemberlitaş eşyaları giyiyoruz. Bu kıyafetlerin artık değişme zamanı sizce de gelmedi mi?
Bunu dikkate alarak yeni bir grup bölgesi gelmesi çok doğru ve yerinde bir davranış olur. Grup bölgesinden edineceğimiz yeni eşyalar hem göz zevkimizin hem de oyun zevkimizin kurallarını değiştirmelidir. Tabii ki bu grup bölgesi basit olmayacaktır sizler için ancak bunun üzerinde çalışmalar yapmanız bizim açımızdan çok yararlı olacaktır.
Başka bir konu ise; yıllar önce bu oyuna başlarken düşündüm... 29'dan 39'a, 39'dan 49'a... Şu anda ise hala 49. Neden ilerlemiyor dersiniz? Bu konu hakkında bende bir şey söylemem ama bunu düşündükçe aklıma sürekli 59, 69, 79 olarak artacağı gelir ve sonu ise 99'a varacaktır diye düşünerek kendime güzel hayaller kurardım.
Şu an bu hayallerimin ya da önerilerimin gerçekleşmesinde bir sakınca var mı derseniz evet var. O sakınca ise ilgilenmeyen yetkililer... Buradan sesleniyorum. Bu öneriler ne kadar size zor gelse de ya da ilgilenmek istemeseniz de hemen hemen her İstanbul Kıyamet Vakti oyuncusunun isteğidir. Bu konuda ve daha önce açılmış bu tür konularda yapılan cevaplara özellikle dikkat ederek değerlendirmelisiniz. Benim sözlerim bu kadar, okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bunu dikkate alarak yeni bir grup bölgesi gelmesi çok doğru ve yerinde bir davranış olur. Grup bölgesinden edineceğimiz yeni eşyalar hem göz zevkimizin hem de oyun zevkimizin kurallarını değiştirmelidir. Tabii ki bu grup bölgesi basit olmayacaktır sizler için ancak bunun üzerinde çalışmalar yapmanız bizim açımızdan çok yararlı olacaktır.
Başka bir konu ise; yıllar önce bu oyuna başlarken düşündüm... 29'dan 39'a, 39'dan 49'a... Şu anda ise hala 49. Neden ilerlemiyor dersiniz? Bu konu hakkında bende bir şey söylemem ama bunu düşündükçe aklıma sürekli 59, 69, 79 olarak artacağı gelir ve sonu ise 99'a varacaktır diye düşünerek kendime güzel hayaller kurardım.
Şu an bu hayallerimin ya da önerilerimin gerçekleşmesinde bir sakınca var mı derseniz evet var. O sakınca ise ilgilenmeyen yetkililer... Buradan sesleniyorum. Bu öneriler ne kadar size zor gelse de ya da ilgilenmek istemeseniz de hemen hemen her İstanbul Kıyamet Vakti oyuncusunun isteğidir. Bu konuda ve daha önce açılmış bu tür konularda yapılan cevaplara özellikle dikkat ederek değerlendirmelisiniz. Benim sözlerim bu kadar, okuduğunuz için teşekkür ederim.
Biz burda yazarız yazmasına da DEV ler kod yerine şöyle mi yazacak:firaridadas yazdı:Merhabalar arkadaşlar ne zamandır güncelleme güncelleme diye her yere konu açıyor bağıyor çağırıyoruz tüm bunlar sonuç vermediğine göre gelin bu güncellemeyi biz getirelim. Herkes düşüncesini yazsın. Yeni eşyalar yeni haritalar yeni düşmanlar yeni madenler hatta yeni müzikler. Ne isterseniz burada paylaşın. Burada İKV yetkilisi sizsiniz hadi fikirleri görelim
Kod: Tümünü seç
body > script:nth-child(7)firaridadasın verdiği öneri çok güzel onu yapalım:
<script>59 level gelsin yeni 3 yetenek gelsin yeni bölge gelsin
body > div.hiddendiv.common insanlar yardımsever olsun
html/body/script[1] yeni tılsımlar gelsin Re: Hadi gelin oyunu güncelleyelim
Kardeş onlar html kodları. HTML ile oyun yazılmaz. Ayrıca kod kod aylardır zırvalıyosunuz. Programlama dilleriyle oyun yapma dönemi bitti. Olsa olsa %10'luk kısmını kapsıyordur. Sen o mekanların, karakterlerin, detayların kodlarla yapıldığınımı sanıyorsun ?mstfmrt yazdı:Biz burda yazarız yazmasına da DEV ler kod yerine şöyle mi yazacak:firaridadas yazdı:Merhabalar arkadaşlar ne zamandır güncelleme güncelleme diye her yere konu açıyor bağıyor çağırıyoruz tüm bunlar sonuç vermediğine göre gelin bu güncellemeyi biz getirelim. Herkes düşüncesini yazsın. Yeni eşyalar yeni haritalar yeni düşmanlar yeni madenler hatta yeni müzikler. Ne isterseniz burada paylaşın. Burada İKV yetkilisi sizsiniz hadi fikirleri görelim
Not: Seviye getirip getirmemek size kalmıştamam işte budur ya gördüğünüz gibi yenilik geldiKod: Tümünü seç
body > script:nth-child(7)firaridadasın verdiği öneri çok güzel onu yapalım: <script>59 level gelsin yeni 3 yetenek gelsin yeni bölge gelsin body > div.hiddendiv.common insanlar yardımsever olsun html/body/script[1] yeni tılsımlar gelsin
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Kardeşim sanırım biraz yanlış anlamışsın beniTOLGA yazdı:Yeni bir güncelleme gelecekse bunun peşinde de bir grup bölgesi veyahut Büyük Hol gibi bir merkez getirilmelidir. Bunların yanında ise 59. seviyenin gelmesi de mantıklıdır. Yaklaşık 5 senedir sanırım Çemberlitaş eşyaları giyiyoruz. Bu kıyafetlerin artık değişme zamanı sizce de gelmedi mi?
Mesela yeni bir bölge geldi eminönünde idrisin yanında durmuş var ve denizde bir gemi var durmuştan görevi alıp karaköye gemiyle geçiyoruz orda teşkilatın kurduğu bab-ı ali gibi küçük bir yer var içinde bir sürü NPC falan var. Devam ettirelim arkadaşlar ben yoruldum
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos