ANOTHER'den VEDA
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ANOTHER'den VEDA
Birebir tanımasam da, oyunda gördüğüm ve iyi birisi olarak anımsayacağım ender kişilerdensiniz. Kendinize iyi bakın, gerçek hayatta sonsuz mutluluk ve huzur sizin olsun.

- xSHoCLe
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Fıerce
Öncelikle abla bıraktığın için üzüldüm senle az vakit gecirmiyoduk tatilden bi geldim ablam loncadan çıkmış reel hayatında başarılar abla
xSHoCLe
xSHoCLe
xSHOCLEx SHoCLEx xSHoCLe Shocle
< Fıerce >
İntikam Ateşi
< Fıerce >
İntikam Ateşi
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Efsaneler
XxxChesTeRxxX yazdı:Hayatında başarılar diliyorum. Seninle aramda bir alışveriş olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam Hydrargyrum satıyordum 3 tane vardı elimde tanesini 500binden satıyordum ben size 3 tanesi 1,5m dediğimde siz bana tanesi 1,5m sanıp 4,5m vermiştiniz bende kabul etmeyip olayı açıklamıştım sizeOyunda en çok gördüğüm kişilerdendiniz diyebilirim başarılar tekrar.
çarıma benim dısımda giren arkadaslar olduğu için olabilir
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
xSHoCLe yazdı:Öncelikle abla bıraktığın için üzüldüm senle az vakit gecirmiyoduk tatilden bi geldim ablam loncadan çıkmış reel hayatında başarılar abla![]()
xSHoCLe
Ablam teşekkür ederim sizede oyunda reelde başarılar
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
BilgeTonyukuk yazdı:Birebir tanımasam da, oyunda gördüğüm ve iyi birisi olarak anımsayacağım ender kişilerdensiniz. Kendinize iyi bakın, gerçek hayatta sonsuz mutluluk ve huzur sizin olsun.
Böyle bir izlenim bırakabildiysem ne mutlu bana. Dilekleriniz için tesekkür ediyorum
Gerek oyunda gerek reelde mutluluk huzur sizinlede olsun . Özellikle oyun içerisinde huzur çok gerekli olacak
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- xSHoCLe
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Fıerce
ANOTHER yazdı:Ablam teşekkür ederim sizede oyunda reelde başarılarözleyecem sizleri arada anımsayın bölge atarken bi dilara ablamız vardı o da olsaydı smdi diye
kenanada o örste oturup laklak yapsa biz kessek diye
holde tank olmasına rağmen arkadan bizi takip ederek gelse yine diye
)) hepsini özleyecem
ara sıra ugra bi cayimizi iç abla herşeyden başka yerin vardı cok zamanimiz vardi
xSHOCLEx SHoCLEx xSHoCLe Shocle
< Fıerce >
İntikam Ateşi
< Fıerce >
İntikam Ateşi
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
xSHoCLe yazdı:ara sıra ugra bi cayimizi iç abla herşeyden başka yerin vardı cok zamanimiz vardi
duygulandım bak
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
Reel Hayatında başarılarını diliyorum her ne kadar tanımasam da oyunda sık gördüğüm karakterler arasında idin , yolun açık olsun.
BronSHT İBRAM.
BronSHT İBRAM.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
şu yazıdan bence karekter olarak ne olduğunuzu anlıyabılıyor insan yolunuz acık olsun sizde allah emanet olun tanımıyorum ama düzgün bi insan olduğunuzu düşünüyorum zaten yorumlarda ayrı bi güzellikte zatenANOTHER yazdı:Çok uzun zamandır oynadığım bu oyunu artık noktalamanın vakti geldi de geçiyor. Zaman zaman ara verdiğimz dönemler oldu fakat bu sefer temelli gidiyorumBu oyunda kimi zaman güldük kimi zaman kırdık kırıldık dostluklarımız oldu kavgalarımız oldu ama kötü anıların hepsi geride kaldı. Aklımızda kalanlar ise dostlarımla kardeşlerimle geçirdiğim hoş sohbetlerimiz şamatalarımız eğlenmelerimizdir. Mümkün oldukça kimseyi kırmamaya çalıştım tanıdık tanımadık herkese yardım etmeye çalıştım iyi niyetli yaklaşmaya çalıştım ama bizde insanız bizde hatalar yapıyoruz bizde kalp kırıyoruz bazen. Varsa kalbini kırdığım üzdüğüm kardeşlerim hepsi hakkını helal etsin kimseyi isteyerek kırmam. Eğer üzerinde hakkım olan arkadaslar varsa benimde hakkım helal olsun. Bu oyunda bana gerçekten dostluk eden güvenen arkadaslarım hepinizi çok özleyecem basta URFALLI ve academy of war loncasındaki dostlarım yeriniz gerçekten çok ayrı en çok eğlendiğim kızdığım her anı sizinle yaşadım. bazı arz arkadaslarımada ( yusuf ve rapiş akcan) dostluklarından gerçirdiğimiz eğlenceli vakitlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Hepinizin yeri ayrı. Umarım aklınıZda beni kötü hatırlayacak bir anı bırakmamışımdır. Hepiniz Allaha emanet olun...
Dilara ablanızı unutmayınHoşçakalın...
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?