ANOTHER'den VEDA

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: ANOTHER'den VEDA

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Birebir tanımasam da, oyunda gördüğüm ve iyi birisi olarak anımsayacağım ender kişilerdensiniz. Kendinize iyi bakın, gerçek hayatta sonsuz mutluluk ve huzur sizin olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
xSHoCLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen xSHoCLe »

Öncelikle abla bıraktığın için üzüldüm senle az vakit gecirmiyoduk tatilden bi geldim ablam loncadan çıkmış reel hayatında başarılar abla ;)
xSHoCLe
xSHOCLEx SHoCLEx xSHoCLe Shocle

< Fıerce >
İntikam Ateşi
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

XxxChesTeRxxX yazdı:Hayatında başarılar diliyorum. Seninle aramda bir alışveriş olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam Hydrargyrum satıyordum 3 tane vardı elimde tanesini 500binden satıyordum ben size 3 tanesi 1,5m dediğimde siz bana tanesi 1,5m sanıp 4,5m vermiştiniz bende kabul etmeyip olayı açıklamıştım size :) Oyunda en çok gördüğüm kişilerdendiniz diyebilirim başarılar tekrar.

çarıma benim dısımda giren arkadaslar olduğu için olabilir :) evet hatırladım olayı baskası olsa belkide bu durumdan yararlanırdı siz öyle yapmamıstınız tekrar tesekkür ediyorm hem davranısınız hemde iyi dilekleriniz için
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ANOTHER »

xSHoCLe yazdı:Öncelikle abla bıraktığın için üzüldüm senle az vakit gecirmiyoduk tatilden bi geldim ablam loncadan çıkmış reel hayatında başarılar abla ;)
xSHoCLe

Ablam teşekkür ederim sizede oyunda reelde başarılar :) özleyecem sizleri arada anımsayın bölge atarken bi dilara ablamız vardı o da olsaydı smdi diye :) kenanada o örste oturup laklak yapsa biz kessek diye :) holde tank olmasına rağmen arkadan bizi takip ederek gelse yine diye =))) hepsini özleyecem
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ANOTHER »

BilgeTonyukuk yazdı:Birebir tanımasam da, oyunda gördüğüm ve iyi birisi olarak anımsayacağım ender kişilerdensiniz. Kendinize iyi bakın, gerçek hayatta sonsuz mutluluk ve huzur sizin olsun.

Böyle bir izlenim bırakabildiysem ne mutlu bana. Dilekleriniz için tesekkür ediyorum
Gerek oyunda gerek reelde mutluluk huzur sizinlede olsun . Özellikle oyun içerisinde huzur çok gerekli olacak =)
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
xSHoCLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xSHoCLe »

ANOTHER yazdı:Ablam teşekkür ederim sizede oyunda reelde başarılar :) özleyecem sizleri arada anımsayın bölge atarken bi dilara ablamız vardı o da olsaydı smdi diye :) kenanada o örste oturup laklak yapsa biz kessek diye :) holde tank olmasına rağmen arkadan bizi takip ederek gelse yine diye =))) hepsini özleyecem

ara sıra ugra bi cayimizi iç abla herşeyden başka yerin vardı cok zamanimiz vardi ;)

< Fıerce >
İntikam Ateşi
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ANOTHER »

xSHoCLe yazdı:ara sıra ugra bi cayimizi iç abla herşeyden başka yerin vardı cok zamanimiz vardi ;)

duygulandım bak =) insallah canım arada çayınızı içerim =) Hepiniz Allaha emanet olun kendinize çok iyi bakın
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
xSHoCLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xSHoCLe »

Biz efsaneyiz abla ;)

< Fıerce >
İntikam Ateşi
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ibraM »

Reel Hayatında başarılarını diliyorum her ne kadar tanımasam da oyunda sık gördüğüm karakterler arasında idin , yolun açık olsun.

BronSHT İBRAM.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

ANOTHER yazdı:Çok uzun zamandır oynadığım bu oyunu artık noktalamanın vakti geldi de geçiyor. Zaman zaman ara verdiğimz dönemler oldu fakat bu sefer temelli gidiyorum =) Bu oyunda kimi zaman güldük kimi zaman kırdık kırıldık dostluklarımız oldu kavgalarımız oldu ama kötü anıların hepsi geride kaldı. Aklımızda kalanlar ise dostlarımla kardeşlerimle geçirdiğim hoş sohbetlerimiz şamatalarımız eğlenmelerimizdir. Mümkün oldukça kimseyi kırmamaya çalıştım tanıdık tanımadık herkese yardım etmeye çalıştım iyi niyetli yaklaşmaya çalıştım ama bizde insanız bizde hatalar yapıyoruz bizde kalp kırıyoruz bazen. Varsa kalbini kırdığım üzdüğüm kardeşlerim hepsi hakkını helal etsin kimseyi isteyerek kırmam. Eğer üzerinde hakkım olan arkadaslar varsa benimde hakkım helal olsun. Bu oyunda bana gerçekten dostluk eden güvenen arkadaslarım hepinizi çok özleyecem basta URFALLI ve academy of war loncasındaki dostlarım yeriniz gerçekten çok ayrı en çok eğlendiğim kızdığım her anı sizinle yaşadım. bazı arz arkadaslarımada ( yusuf ve rapiş akcan) dostluklarından gerçirdiğimiz eğlenceli vakitlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Hepinizin yeri ayrı. Umarım aklınıZda beni kötü hatırlayacak bir anı bırakmamışımdır. Hepiniz Allaha emanet olun...

Dilara ablanızı unutmayın =) Hoşçakalın...
şu yazıdan bence karekter olarak ne olduğunuzu anlıyabılıyor insan yolunuz acık olsun sizde allah emanet olun tanımıyorum ama düzgün bi insan olduğunuzu düşünüyorum zaten yorumlarda ayrı bi güzellikte zaten :)
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön